Sevgilim kredi çekmemi istiyor

Ortada fal yok yumurta yok kredi niye çekesin? Bütün borçları üstüne yıkınca mı uyanacaksın? Yemin ederim bi kova dolusu buzlu su dökmek istiyorum üstüne uyanman için..

30 bini verirseniz öder ama daha buyuk borcun altına sokmadan birakmayacak sizi.boyle bı konu vardı konu sahibine 100 bin cektirmis sonra ayrılmıştı.kiz napsa da borcu odemiyormus sizinki de oraya doğru gidiyor

Erkeğin kadından maddi açıdan talepleri olması gerçekten insanı soğutan büyük sebeplerden konu ödemesi ya da ödememesinden ziyade sürekli isteklerin dönmesi bugün ne isteyecek acaba 3 gün sonra ne ister bunu düşünerek yaşamak istemem şahsen borcuna sadık olsaydı banka mimlemezdi zaten bir alır öder iki alır öder 3.yü başına yıkıp gider gündüz kuşağı programlarında günde 50 tanesi çıkıyor

Aşkımdan ölmüyorum ama uzun sürenin getirmiş olduğu bir alışkanlık var bunun kibar bir şekilde nasıl söyleyebilirim onu düşünüyorum kendimi sürekli talebe ret veren banka gibi hissediyorum:)
O sormaya utanmiyor ama.... epey yuzsuzlesmis

Kendine telefon almak için Senın 30 lirana ihtiyacı olan kişi evlensen heray 20 kira 10 faturaları ödeyebilecek mi sana mı ödetecek .

Bu hikayenin ileri seviyesini çok okuduk. Yani evliyken aynısını yaşayanları. Maalesef evlenince zor. Şimdi sevgilisiniz diye ödüyor belki. Evlenince diyecek ki senin paran benim param diye bişey mi var sürekli arkasını toplarsınız gibi geliyor. Bilmiyorum.

Siz ona diyin ki: “ aşkımmm kurt bakışlımmm canımm, senin için tabii ki kredi çekerim, 30 bin değil 300bin feda olsun sana, afiyetle yersin ben de 1 yıl sonra müge anlı’dayım”

Aynı böyle de bacım, bakalım ne cevap gelecek

Erkek bildiğimiz kötü yola düştü artık ya, eskiden kadınlar çaresizlikten düşüyormuş, şimdi bunlar zevk sefa için

partnerlerin birbirine elektronik/teknolojik alet hediye etmesi cinsiyetten bağımsız bir jest, bir gönülden kopuş, bir güzellik hoşluk değil de nedir ki diye düşünüyorum ama kesinlikle sizden bağımsız. sizin partneriniz bana telefon alalım bana bir oyun konsolu alalım diyen on yaş oğlan çocuğu gibi, böyle bir kişiliği erkek arkadaş olarak görmem mümkün olmazdı benim, yirmi yedi yaşında bir genç kadınsınız böyle bir çocukluğa nasıl tahammül edebilirsiniz ki? bırakın ailesi özel günlerde iyi davranışları hasebiyle hediyesini alıp kötü eylemlerinde de kulağını çeksin bu çocuğun, kendinize saygınızı da alıp uzaklaşın.

30-40-50-100-200 diye gider ve en son o 200bini ödemeyip ayrılır senden.

Rahatsız olmakta geç kalmışsınz. Bu asla düzelmez bir ömür böyle geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…