Sevgilim kredi çekmemi istiyor

Canım alışkanlık valla. kafamda bitirmek için biraz zamana ihtiyacım var. ne yazık ki kıymet verdim hemen vazgeçemiyorum

Koşarak kaç bacım kaç

Canım alışkanlık valla. kafamda bitirmek için biraz zamana ihtiyacım var. ne yazık ki kıymet verdim hemen vazgeçemiyorum
Ben flört ederken çocuklarımın babası hep harcardı 1 lira bile harcamadım. Nişan yaptık hepsini o yaptı. Nişandan sonra kredi kartını verdi bütün eşyalarımızı aldık. Rahmetli babam evi olmazsa nikahı unutun dedi kredi çekip Toki evine girdi. Evlendik ne zaman ki ben maaşımı ortaya koydum kafayı yedi! Yani erkekler para harcadıkları kadına değer veriyorlar. 10 yıllık evliydim boşandım gitti. Hemen ayrılmalısın alışkanlık falan deme kurtulmaya bak.
İş yerimden bir arkadaşım evliydi bir de kızı vardı. Aniden birkaç adam çalıştığı yeri basıp kocanın borcu deyip imzalatmış. Başına tefeciler çöktü kızcağızın. Boşandı o heriften yıllardır borcunu ödüyor. Adam da evlendi bşr daha çocupu oldu keyfine bakıyor. Yani para diyen erkekten hayır gelmez

Allah'ım sen koru ne günlere kaldık. Erkekler kadın biz erkek olduk sanki çok canımı sıkıyor böyle şeyler insan işte sevgilisi eşi olunca güvenmek istiyor görmüyor ya da görüyor benim gibi görmek istemiyor

Böyle diyince de yakıştıramıyorum hiç ne zor konular bunlar

Düzgün Baba örneği göremeyince insan bizim gibi ateşe sarılıyor işte

Kredi falan çekmeyin. Hatta aileme lazım oldu onlar için çektim falan deyip kapatın konuyu. Durumu düzelene kadar idarelik bir telefon alabilir pekala ki bence şu an elinde idarelik bir telefon da var. kredi çekip play station almaya kalkışan ve sürekli al ver döngüsü içinde olduğun bir adamın para yönetimine asla güven olmaz. Ayrıca bunlarla sizi sürekli yokluyor aslında 'hayatım ben çekeyim sen bana öde' demenizi bekliyor. Yarın ayrılırsınız kredi elinizde patlar. Ayrıca bununla evlenilmez çünkü borcu hiç bitmiyor, evin ekonomisini yönetmek hep size kalacak ve bu çok yıpratıcı, çocuk gibi sürekli kontrol etmek zorunda kalacaksınız. Bunu yaşayacağınıza bekar kalın daha iyi.

Evliliğe dair sözler açtı ben gidip çeyiz paketine girdim borcumu bitirdim bile hala bir şeyler alıyorum 9 ay önce yavaştan beyaz eşya alayım dedi gitti araba kazası geçirdi hafif tabi ona bir şey olmadı şimdi onu ödüyor ben kaldım yine kendi kendime gelin güvey oldum ne zaman evleneceğiz diyorum ben zamanını biliyorum diyor karışık biraz çocuksu biri ben çözemedim valla

Evet kesinlikle bu durum da beni inanılmaz derecede soğuttu artık karşımda bir adam değil bir çocuk görüyorum ve garip bir şekilde bunu ona söylediğimde ondan bir utanma etkisi yaratmıyor
Şu dediğin çok korkunç yalnız. Soktuğun laftan utanmıyorsa üzülmüyorsa arkana bakmadan kaçmalısın çünkü zerre onur yok adamda

bence bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Adam sevgilin bide. Alır parayı gider. Bide erkek olacak kendi parası nasıl olmuyor da senin parana kalmış. Bence uzaklaşmalısın o adamdan

Parasız adam gereksiz adam, yakma kendini

Ay yok artık daha neler. Hesap ödetmeyen erkeklerden kredi çektiren erkeklere uzanan bu evrim süreci beni şoka sokuyor.
Bu dönüşüm çok hızlı oldu değil mi, 16 yıldır evliyiz mal mülk edinmek için çektiğimiz kredilerin neredeyse hepsini o çeker, benim üzerimde kredi varsa da hemen bitsin diye 9 takla atar. Ben maaşımı ona gönderirim ama cüzdanımdan ne kredi kartım ne nakitim asla eksilmez, nerede kaç kuruş birikim var kalem kalem sayar bileyim diye. Bu adamdan 1 nesil bile sonrası değil şu kuşak. Erkeklik değil sırtlanlık moda şu an.

Çocuksu birinden koca olmaz, büyüsün de gelsin. Evlenmeye kalkarsan beyaz eşyayı da diğerlerini de ortak ödeyeceksiniz çünkü birikmişi olmayacak ve sabırsızlanıyormuş gibi aceleye getirecek evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…