Sevgilim kredi çekmemi istiyor

Hadi sıkışıp belki istersin ama tatile gitmek için istemezsin ya da telefon almak için bana da çok garip geliyor
Evet gerçekten aciliyeti olan bir durum olur ve uzun yıllardır berabersindir tamam bir destek olayım dersin bir seferlik. Tatil, telefon, play station falan bildiğin zevk işi. Atıyorum kirası çıkışmamıştır 3-5 bin o ay destek olursun. Bunun bile devamlı olması biraz şeye benzer hdjdjdjd adam s… anladin jdjdjdjd

Çalışıyor ama yalnız yaşadığı için zorlanıyor diye düşünerek kendimi kandırıyordum. Hayati bir durum olsa neyse ama telefon için karşıma çıkması beni de buz gibi soğuttu haklısınız

Sevgiliden çok çocuğunuz gibi olmuş. Anne bana şunu al diye yakanıza yapışmış resmen.
Evet kesinlikle bu durum da beni inanılmaz derecede soğuttu artık karşımda bir adam değil bir çocuk görüyorum ve garip bir şekilde bunu ona söylediğimde ondan bir utanma etkisi yaratmıyor

Valla en yakin arkadasim var canli örneği. Nisanlandilar hatta onlar. Adam hem aldatti hem borç taktı defoldu gitti. Simdi kendini idare edemiyor bankalarin kara listesine girdi. Malum ev kirası,ev ihtiyaclari,krediler..
Ayrica borc icinde yasayan insanla gelecek hayal etmek pişmanlıktır. 0dan bile baslamiyorsunuz. Direk eksi üstüne daha eklenen eksiler olur

Ani bir borcum çıktı ödemem gerekiyor 20.000 lazım desen sana ne der sevgilin ?

Ohoo ne yuvası canım yaa. Yuva istiyorsan ayrıl başka adaylara bak. Telefon almak için kredi çekmek nasıp bir mantık hem de sevgiline
Tam olarak aynı düşünüyoruz galiba aynı konu bir kere daha açılırsa ayrılık yakın gözüküyor. Ben artık evlilik için para biriktirip güzel bir yuva kurmak istiyorum adam benden telefon için kredi istiyor şaşırıyorum yaşımızda var artık nasıl düşünemiyor

Galiba beni annesi olarak görüyor en başından bu kredi olayına hiç girmemeliydim bile bile ateşe yürüdüm

Allah askinaaa sakin güvenme, ne kadar dolandirilma hikayesi varsa böyle başlar birlikte öderiz der ilk küçük borç ödenir sonrasi gelir en son büyük borçla ortada bırakılıp gidilir, sakın ha böyle bir şeye girme, ne günlere kaldık ya, isteklerini reddet gerçek yüzünü görürsün

Belki linçlenicem ama umrumda değil ben kadından borç isteyen erkeğe erkek demem.Eşi , dostu anası danası ölmüş mü senden istiyor ?

Yine iyi ödemiş ya ödemeseydi .Resmen banka yerine koymuş seni param yok diyecektin vermeyecektin.Kredi için de ben kim olursa olsun giremem krediye diyecektin.Ah safaloz

bu kadar ıvır zıvır meseleler için sizi geçtim başkasından da borç istemiş olsa o adamın iki yakası zor bir araya gelir. kimisi böyle, en ufak alacakları şeyde koşa koşa kredi/borç isteme vs. Birkaç ay hesabımı kitabımı bileyim, paramı biriktireyim yok. Siz biraz deneyin bakalım, aileme gönderiyorum/borca girdim vs. diyerek, belli eder kendini.

Babama bile kefil olmam ne kredisi sacmalamayin

Galiba beni annesi olarak görüyor en başından bu kredi olayına hiç girmemeliydim bile bile ateşe yürüdüm
Ona kredi çekeceğinizr kendinize yatırım yapin kimsenin finansoru değilsiniz ayy çok itici bu tür erkekler

Ona destek olmazsanız ayrılır çünkü buna alıştırmışsınız. Sevgililikte böyle para konularından hiç hoşlanmam. Ben olsam ayrılırdım ama anladığım kadarıyla siz bu kişi ile evlenmeyi planlıyorsunuz. Çok çekersiniz.

Bankalar neden kredi vermıyor bu adama, demek ki zamanında borcunu düzgün ödemedi. Biran önce uzaklaşın, bu istekleri katlanarak artacak. Ufak ufak çektirip ödeyerek sizin güveninizi kazanmaya çalışmış çakal.

Kredi puanı kolay kolay düşen bir şey değil. Demekki gerçekten ödemelerinde sorun var. Bu tarz insanlar ya düzenli işi olmayanlar ya da kumar-iddia oynayanlar oluyor. Öyle olmasa bile bi erkeğinden benden sürekli maddi destek beklemesi ve istemesi benim için soğuma sebebi olurdu. Hiç mi erkeklik gururu yok canım?

Hayatımda hiç kredi çekmediğim için bilmiyorum 30 bin artık para bile sayılmazken kredi notu düşük denilerek nasıl o miktar bile çıkmıyor.

Maaşınızı altın hesabına falan yatırın. İstediğinde bozamam dersiniz. Gerçi verseniz de vermeseniz de soğumak için istemesi bile yetiyor zaten. Böyle küçük miktarlara alıştırıp bir gün büyük bir miktar çektirip kaçıp gitmeyeceğinin garantisi yok ki siz bile güvenmediğiniz için korkuyorum demişsiniz. Bu sözünüz bile adama tam anlamı ile güvenmediğinizi gösteriyor.
Kenarda köşede telefon alacak parası dahi olmayan biri ile nasıl evleneceksiniz. Ortada birikimi bile yok biriktirmek gibi bir düşüncesi de yok. Olmayan paraları harcayıp gelen parayla borç ödüyor sürekli.
1,5 yıl benim için uzun süre kapsamına girmiyor. Yol yakınken yolunuza bakın giden zamandan gidiyor değmeyen biri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…