Sevgilim konuşurken hep DUDAKLARIMA bakıyor

Uzun bir zamandır.

Uzun zamandır birlikte olduğunuz sevgilinizde bu konuda rahatsız olmanız anlamsız geldi. Ben sevgilimin bana sarılmasını, öpüp koklamasına bayılıyorum. Omzumu açık görse öper hemen. Bi yerim açık olsa görür bakar kapatır. Rahatsız olmuyorum. Tuhaf geldi. Yani rahatsızlık duyacak bir durmumum yok.

Ben neysem o da o, o neyse ben de oyum. Bu kadar bir olduk. Sizde var bi eksiklik demek.

Ben de karşımdakini dinlerken dudağa bakarım, yere bakarım. Altından istediğiniz başka anlamlar çıkarıyorsunuz muhtemelen ancak enim gibi gayri ihtiyari bakan da var.

e sevdiğiniz kişi tarafından arzulanıyorsunuz demek, bu da oldukça hoş bir şey değil mi :) herkesin dudağına bakıyor olsa allah allah derdim de, bence mutlu olmalısınız :)

Valla kusura bakmada bu ne rahatlık kardesım. Gözlerım yuvalarından fırladı. :0 sen o rahatlığı o çocuğa vermıssın zaten. Göğüsünün çatalınada bakar, dudaklarında, daha başka yerlerede.. Kızların en büyük yaptığı hataları bunlar ıste. Cook yazık. Kendınızı bukadr basıtlestrmeyın. Nasıl dıbınıze kadar sokulablır, nasıl Şapur şupu öpüp koklayabılır Allah aşkına ya. El insaf Bıraz geniş düşünün . Ya bu çocukla evlenemezsenz nolacak. Sızı öpüp kokladıgyla kalacak. Başka sevgılınz olacak o da aynı şekil davranacak. Kusura bakmayın kardeşim ama siz Mal değilsız. Yarın öbür gün 3. 4. Sevgılınzle evlendiğnzde çok merk edıyorum önüne gözlerinin ıcıne nsl bakacaksınz. Burada bna abrttıhımı ve onlar sevgılınz vs nolacak dıye cemkırenlr olacak sımdı, ama kusura bkmaynda aşık sevgi bu degıldr. Olamazda !

Burda konu o değil. Konu sahibi ''ilerde evlenmezsem beni öpüp kokladığıyla kalacak'' endişesinde değil. Konu şu, sevgilisini sapıkmış gibi anlatması.

bizim işyerinde vardı böyle birisi ama o herkeze böyleydi umarım sadece size öyledir utanıp yerin dibine giriyodum cümleyi bitirene kadar facede ekledi bir kaç kez silmiştim yaşca da byüktü yani genel o zaman biz 20-24 arası o 32 falandı yaş olarak .
rahatsız oluyorsan söyle canım ama hoşuna gitse buraya yazmazdın . ayrıca çürük dişleri olsa bakmasını anlayacagım ama inci gibi dişlerim var çok düzgün neden baksın ki vs demişsin ona da bakıyor olabilir . bana itici gelirdi yani ergen gibi o ne öyle arada bir bakması daha iyi. ben olsam konuştuklarımı dinlemiyor musun falan der çıkışırdım yani

Burda konu o değil. Konu sahibi ''ilerde evlenmezsem beni öpüp kokladığıyla kalacak'' endişesinde değil. Konu şu, sevgilisini sapıkmış gibi anlatması.
Bu konuya bir bütün olarak bakilmali. O yüzden bu kadar geniş yazdim. Şeffaf düşünülmesi gereken bir konu . Her iki tarafinda raahatliğindan kaynaklanan bir durum bu. ''Sapiklik'' diye adlandirdiğiniz şey. Tek tarafli degil. Bu benim Düşüncem !

Sadece nedenini merak ediyorsan nedeni: adam seni istiyor. Yani bu apaçik ortada. Peki sen ona karsi bir çekim, elektrik hissetmiyor musun genelde bu hisler karsilikli oldugu için devami malum oluyor da bir arkadasin dedigi gibi evlendikten sonra o çekim kaybolabiliyor. Sevgiliykenki o tutku kalmadi bizde, üzücü bir durum

1)sevgilinin öyle yaparak senin anlattıkların+ cinselliğe odaklanıyor
2)evli olmadığınız için kıymetli geliyo cinsellik
3)kibarca onu çok sevdiğini (eğer evlenmeden öpüsmek vs istemiyorsan) çok aşırı öpmesinden rahatsız olduğunu anlatabilirsin.
4)o da "napiim çok tatlısın" vs diye seni yumuşatmak istiyorsa kararlı olduğunu söylemelisin.öpmek sarılmak güzelde iki taraftan biri mutlu değilse fazlası bazı ilişkiler taşıyamayabilir.

konuyu yarısına kadar okuyabildim,kusura bakma
sevgilin yani sonuçta dudaklarına bakmasıda şapur şupur öpmeside gayet normal
seni arzulamayacak olsa sevgilin değil arkadaşın olurdu.
he şapur şupur öpüşmek sana doğru gelmiyorsa sevgiliyken ayrılırsın
ama yok biz sevgiliyiz diyorsan normal canım bunlar :)
kimi sevgilisinin elini beğenir kimi dudağını kimi başka bi tarafını ne diyeyim

çok özür dilerim ama belli bir yaşa gelmiş sewgili edinmeyi akıl etmiş bir insanısınız ama dudaklarınıza neden baktığınımı akıl edememiyorsunuz.. erkek olmasını bir kenara bırakalım bir defa her insan sewgilisini öpüp koklamak ister bunlar çok doğal birşey... haaa birde bir yorumda korkuyorum birden öpücek falan demişsiniz bence siz öpmek istemiyorsanız sewiyormuyum acaba diye siz düşünün derim..

adam dudağına ,göğsüne bakmayacak da nerene bakacak_?

bundan doğal ne var ki_

mesajı almışsın ; seni öpmek istiyor.
baktığı yer dişlerin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…