Arada o gözler göğüslere kaymıyor değil !22 yaşında bir delikanlının bakışlarının hala yüzünüzden aşağı inmemiş olmasına şükredin önce.
Adam yüzünüze bakıyor en azından
Normal bunlar, dudaklarınızı beğeniyordur, öpmek istiyordur.
Ayril o zaman allah allah ne duymak istiyorsun anlamadim. Burdakilerin ne demesini bekliyorsun. Dişlerin güzel ona bakiyordur diyorlar. Yooo dudaklarima bakiyor diyorsun. Sevgilisiniz baksin nolucak diyorlar arada bir göğüslerime de bakiyor diyorsun. Eeee ne diyelim daha . Burda ego mu yükseltmeye calisiyorsun boyle şeylerle.Bu normal bir bakmak değil ama yiyecek gibi bakıyor..
Sakin olun. Bu kadar azarlamayın beni..Ayril o zaman allah allah ne duymak istiyorsun anlamadim. Burdakilerin ne demesini bekliyorsun. Dişlerin güzel ona bakiyordur diyorlar. Yooo dudaklarima bakiyor diyorsun. Sevgilisiniz baksin nolucak diyorlar arada bir göğüslerime de bakiyor diyorsun. Eeee ne diyelim daha . Burda ego mu yükseltmeye calisiyorsun boyle şeylerle.
Hahaahaeğer o da hiç öpüşmemiş ise senden bir sinyal bekliyor, doğru anı kolluyor :) öpüşmüş olsa da farketmez üzgünüm 22li yaşlar hala ergenlik dönemleri :) boşver sen çektirebildiğin kadar(zulm) çektir ona
Tekrar tekrar okudum ama anlayamadım kim olduğunuBöyle 2. üyelik falan alıyorsunuz ya, bari biraz üslup değiştirin. Şak diye anlaşılıyor kim olduğunuz. Hiç heyecanlı değil.