Sevgilim konuşurken hep DUDAKLARIMA bakıyor

ayyy çocuk öpüşmek istiyor işte neden anlamıyorsun :KK60:
tatlım rahatsız oluyorsan açıkça söyle neden böyle yapıyorsun de..

sen bu adamdan hoşlandığından eminmisin seni öpecek diye korkuyorsun durumun tam tersi olması gerekirdi tabi ki öpüşmeye mecbur değilsin ama sende o heyecanı isteği göremedim korku var sadece madem rahatsızsın neden bakıyorsun rahatsız oluyorum diye söyle açık açık muhtemelen öpmek istiyordur ki buda sapıklık değil öyle bir anlatmışsınki ben istemediğin biri tarafından taciz ediliyormuşsun gibi algıladım durumu

tabi ki bunu anlamayacak kadar saf değilim ama bu kadar da yiyecek gibi bakması düşündürücü işte. Arada göğüslerim açılıyor eğilince falan bir bakıyorum göğüslerime kitlenmiş. hemen üstümü çekiyorum o da toparlamaya çalışıyor kendini. Ben bakmadım yanlışlıkla baktım hesabı.
göğsün açılınca bakar gözü kayıyodur . dudağından da öpmek istiyodur gözü kayıyodur sevgiln değil mi ki:)

Yahu zaten bakmasından rahatsız oluyorsan vardır bir sıkıntı.
Utanmak ayrı rahatsız olmak ayrı.
Açık açık söyle madem.

Tabiki niyetini zaten açıkça arkadaşlar yazmış.Size teklif etmek yerine vücut diliyle ifade ediyor.Eğer istemiyorsanız açıkça belirtmeniz gerekli!

Dudaklarına bakıyor acaba niye ki? Ha bi de göğüslerime bakıyor! Akıl verin bana!!! Saf mısın sen? Niye baktığını anlamıyo musun?
Ha bi de yeniisim sevtap mış:) rumuza gel!!
ben neden bakıyor acaba öpmek mi istiyor demedim zaten dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum. ona rahatsız olduğumu nasıl belli edebilirim diyorum :KK66:

Son düzenleme:
Bazı insanlar öyledir. Bırakın sevgilinizi benim çocukluk arkadaşımda öyle arada konuşurken dudaklara odaklanır. Hani 5 dakika gözlere odaklabkrsa 1 dakika dudaklara odaklanıyor ve istem dışı oluyormuş bu. Arada ben de sözlümün dudaklarına odaklanıyorum nadir olarak. Odak meselesi kimisi gözlere, kimisi dudaklara, kimisi buruna, kimisi alına odaklanır. Bence art niyetli abaza vs olduğundan değil. Ayrıca dudağınıza odaklansın, göğsünüze baksın o sizin sevgiliniz sonuçta. Sizi beğendiği, istediği anlamına gelir. Çok rahatsızsanız aşkım farkında mısın konuşurken dudaklarıma odaklanıyosun falan diyebilirsiniz.

ama açık açık soramam ki .
şakayla karışık gülerek sor bence ben mesela erkek arkadaşımla konuşurken hep ağzıyla tak diye ses yapardı ben tiki var sanırdım bir ara tikinle ilgili tedavi olabilirsin dedim kahkahayı patlattı tik değil bilerek yapıyorum falan dedi birdahada yapmadı

Fesatlik değil hiç bir şekilde ama kaşla göz arasında kendini bir güzel ovmussun. Suna da değinmek istiyorum çürük olsa zaten adam bakmaz güzelse inci gibiyse bakar. Yani öbür türlüsü anlamsız. Esas konuya gelince normal bir insan rahatsız olur bakmasindan kaldi ki karşıdaki sizi dinlemekten ziyade dudaklariniza bakmaktan cekinmiyorsa siz neden direk sormaktan cekiniyosunuz ona anlam veremedim açıkçası? Zaten hareketlerimden nasıl rahatsız olduğumu anlatsam demissiniz ben soyliyeyim sizin konu konuşmadan hallolmaz. Hareket falan hikaye yani çünkü bu devamlı olan hareketler

Öp gitsin yahu neden bu kadar sorun ediyorsun ki, 14 yaşında değilsiniz ki el ele tutuşup parkta falan oturasınız.

Niye hic öpüşmediniz?
Belki canı seni istiyor?
Ben anormal bir sey göremedim doğrusu.
Ne kadar süredir sevgilisiniz.
Benim de nisanlim cogu zaman dudaklarima bakar konuşurken ki ben de bakarım yani :KK53:

Valla benim eşimde sevgiliyken her yerimi incelerdi gözüme sonradan baktı:KK12:tabiki o yıllar kk da yok soramadımda:KK61:evlendim gitti :KK60:şimdi evli mutlu çoçuklu olduk gitti:63:

Merhaba kızlar ben bu siteye üyeyim fakat böyle bir derdim olduğu için 2. üyelik almak zorunda kaldım. Başlıkta da belirttiğim gibi sevgilim konuşurken hep dudaklarıma bakıyor. Ve konuşurken dibime kadar giriyor. Örneğin ciddi, önemli birşey konuşacağız diyelim o konuşuyor ( kendi konuşurken bile dudaklarıma odaklanıyor) ben hep gözlerine bakarım asla dudaklarına bakmam yanlış anlar diye. Konuşma sırası bana gelince konuşuyorum gözleri sürekli dudaklarımda, ben fark edince hemen gözlerimi iyice açıp gözlerine bakıyorum o da fark edip gözlerime bakıyor. aradan 2 dk geçince yine gözleri dudaklarıma kayıyor. Bu arada ben dişlerime çok önem veren biriyim. aşırı düşkünüm diş bakımına. zaten düz ve inci bir yapısı var. E bakım yapınca da bembeyaz ve tüm arkadaşlarım beğeniyor. hani desem ki çürük var ya da yamuk falan tamam anlarım inceliyor falan derim ama düz inci gibi ve bembeyaz. birde sevgilim konusuna tekrar değinirsem beni çok öpüp kokluyor, ama yanlış anlaşılmasın genellikle kibarca öpüp kokluyor, sarılıyor falan. Ki herkesin sevgilisi böyle. Geçende de zaten abazalığı mı tuttu ne şapır şupur öpmeler, sımsıkı sarılmalar, konuşurken iyice dudaklarıma kadar eğilim dudaklarıma bakması.. Anlamadım gitti.. Lütfen bana bir akıl verin lütfen onun bu davranışına sinirlendiğimi nasıl belli etmeliyim ? ama açık açık söyleyemem hareketlerimden anlasın sinirlenip kızdığımı ? Birde bu konu ''FAKE DEĞİL'' onu belirtmek istiyorum. Herkesin başına gelebilecek olay. Fake konu açacak halim yok zaten . sadece sizden fikir almak istiyorum. 2 . üyeliğimi Mune hanıma da haber verdim zaten.. Bu arada yaş merak edenler ben 20, sevgilim 22. Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. (BU ARADA HİÇ ÖPÜŞMEDİK) birde şunu da eklemek istiyorum arada göğüslerimin çatalı açılıyor.. oraya da dik dik bakıyor. bunu da belirtmek istedim.
SOOO What? :))) okudum okudum da sorun ne yani? 22 yaşında bir erkek farklı cinsel tercihleri yoksa etkilenebilir.

bakar da anlattıgın gıbı sureklı dudaklarına bakıyorsa ve goguslerıne bakıyorsa bana sapık ruhlu geldi.:KK12:sen bu adamla kutu köselere gıtme ne olur olmaz ....:KK43:

bakar da anlattıgın gıbı sureklı dudaklarına bakıyorsa ve goguslerıne bakıyorsa bana sapık ruhlu geldi.:KK12:sen bu adamla kutu köselere gıtme ne olur olmaz ....:KK43:
adam 22 yaşında genç bir bey yani neden hemen sapık diye yaftaladınız ki sevgilisi sonuçta ve bariz öpmek istiyor hatta bu şekilde davranması ne kadar beyfendi olduğunu gösterir kız hazır olmadan en ufak bir öpüşme teşebbüsünde bile bulunmamış :KK14:

X