Sevgilim konuşurken hep DUDAKLARIMA bakıyor

-Sevtap-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
52
7
Merhaba kızlar ben bu siteye üyeyim fakat böyle bir derdim olduğu için 2. üyelik almak zorunda kaldım. Başlıkta da belirttiğim gibi sevgilim konuşurken hep dudaklarıma bakıyor. Ve konuşurken dibime kadar giriyor. Örneğin ciddi, önemli birşey konuşacağız diyelim o konuşuyor ( kendi konuşurken bile dudaklarıma odaklanıyor) ben hep gözlerine bakarım asla dudaklarına bakmam yanlış anlar diye. Konuşma sırası bana gelince konuşuyorum gözleri sürekli dudaklarımda, ben fark edince hemen gözlerimi iyice açıp gözlerine bakıyorum o da fark edip gözlerime bakıyor. aradan 2 dk geçince yine gözleri dudaklarıma kayıyor. Bu arada ben dişlerime çok önem veren biriyim. aşırı düşkünüm diş bakımına. zaten düz ve inci bir yapısı var. E bakım yapınca da bembeyaz ve tüm arkadaşlarım beğeniyor. hani desem ki çürük var ya da yamuk falan tamam anlarım inceliyor falan derim ama düz inci gibi ve bembeyaz. birde sevgilim konusuna tekrar değinirsem beni çok öpüp kokluyor, ama yanlış anlaşılmasın genellikle kibarca öpüp kokluyor, sarılıyor falan. Ki herkesin sevgilisi böyle. Geçende de zaten abazalığı mı tuttu ne şapır şupur öpmeler, sımsıkı sarılmalar, konuşurken iyice dudaklarıma kadar eğilim dudaklarıma bakması.. Anlamadım gitti.. Lütfen bana bir akıl verin lütfen onun bu davranışına sinirlendiğimi nasıl belli etmeliyim ? ama açık açık söyleyemem hareketlerimden anlasın sinirlenip kızdığımı ? Birde bu konu ''FAKE DEĞİL'' onu belirtmek istiyorum. Herkesin başına gelebilecek olay. Fake konu açacak halim yok zaten . sadece sizden fikir almak istiyorum. 2 . üyeliğimi Mune hanıma da haber verdim zaten.. Bu arada yaş merak edenler ben 20, sevgilim 22. Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. (BU ARADA HİÇ ÖPÜŞMEDİK) birde şunu da eklemek istiyorum arada göğüslerimin çatalı açılıyor.. oraya da dik dik bakıyor. bunu da belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Yok hayır duyma sıkıntısı yok . ve benden başka herkesin konuşurken hep gözlerine bakar ben çok dikkat ettim. bir tek bana böyle.

Bu arada arda gözleri arada göğüslerime de kaçmıyor değil.

Yok hayır duyma sıkıntısı yok . ve benden başka herkesin konuşurken hep gözlerine bakar ben çok dikkat ettim. bir tek bana böyle.

Hoşuna gidiyordur belki

Ama bunu biz bilemeyiz ki sorsaydın açık açık o da bir cevap verîrdi burda uğraşmandan daha kolay ve kesîn

Imalarla uğraşmayın direkt sorun ve öğrenin zira böyle kendi kendinizi yiyorsunuz

Seni öpmek istiyordur belki de erkekler sevgili Döneminde abaza olurlar evlenince tam tersi
Çok haklısınız ama ayıp bu yaptığı onun. İnsan bir düşünür öyle yiyecek gibi bakmayım diye ama erkek işte. arada düşünüyorum ya birden bire şak diye öperse diye korkuyorum.

saf degilsen adamın niye baktıgını sence anlamıyor musun ?

Daha nerelerine baktı mesela ?
tabi ki bunu anlamayacak kadar saf değilim ama bu kadar da yiyecek gibi bakması düşündürücü işte. Arada göğüslerim açılıyor eğilince falan bir bakıyorum göğüslerime kitlenmiş. hemen üstümü çekiyorum o da toparlamaya çalışıyor kendini. Ben bakmadım yanlışlıkla baktım hesabı.

ama açık açık soramam ki .

Göğsüne bakmasını bilemedim de bazı insanlar ilginç bi şekilde dudaklara bakıyor. Bunu sadece sana mi yapıyor alışkanlık mi acaba? Öpmek de istiyor olabilir tabi

ama açık açık soramam ki .

Neden?

Dikkatimi çekti ben konuşurken hep ağzıma bakıyorsun yoksa konuşurken ağzım yamuk mu oluyor vs diye sor en kötü

Bir de bu basit soruyu bile soramıyorsanız nasıl bir sevgililik bu

yaşlar küçük ama "sevgili" olmak için de biraz paylaşım biraz da karşılıklı konuşma fikir vs alabilme gerekir

Çok haklısınız ama ayıp bu yaptığı onun. İnsan bir düşünür öyle yiyecek gibi bakmayım diye ama erkek işte. arada düşünüyorum ya birden bire şak diye öperse diye korkuyorum.
Olabilir canım sevgilin amacı zaten seni öpmek dokunmak vs işte şaşırma yani

Göğsüne bakmasını bilemedim de bazı insanlar ilginç bi şekilde dudaklara bakıyor. Bunu sadece sana mi yapıyor alışkanlık mi acaba? Öpmek de istiyor olabilir tabi
evet canım sadece bana bakıyor bu şekilde.

Aslında haklısınız sormam lazım ama. Birgün yine dik dik bakarsa öyle söyleyeceğim ama.

aman adam cinsel istek duyuyor belki de
sevgilisi değil miydin yahu
o kadar normal ki istekli olması...

İlk defa bir konuya böyle yazıyorum. Konu FAKE olduğunu bağırarak söylüyor bana göre.

Fake değilse de konu sahibi saf-salak bir kızımız. Ama konunun fake olduğu konusunda iddialıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…