Sevgilim konuşurken hep DUDAKLARIMA bakıyor

Ya herseye aklın eriyor da bu mu İstisna?

Niye bakıyor mesela daha sonra mastürbasyon yaparken ayrıntıları hatırlamak için mi diyelim, ne diyelim mahmut mu diyelim ? Kazık kadar kizsin. Hiç yol yordam bilmiyorsan "bakisindan rahatsız oluyorum " da mı diyemiyorsun?

Yahu adam yabancı değil ki erkek arkadaşın, e bir noktaya kadar yakınlaşmak istemişsin ki berabersin, kusura bakma da erkek arkadaşım dudaklarıma, göğüslerime bakıyor diye şikayet etmek bana komik geliyor. Muhtemelen yaşınız da çok genç e napsın bu çocuk, asker arkadaşı mısın sen?

Neden bu kadar azarlıyorsunuz beni :/ Ben direk ''bakışından rahatsız oluyorum'' desem kalbi kırılır, ben kibarca incitmeden nasıl rahatsız olduğumu söyleyebilirim diyorum hanımefendi.

meali: sevgilin senle öpüşmek istiyor.
sence de gayet doğal değil mi istemesi?
hele ki yaşlar da küçük değil

Uzun zamandır sevgili olduğunuza göre seni seviyor ve doğal olarak arzuluyor ben anormal bir şey göremedim

22 yaşında bir delikanlının bakışlarının hala yüzünüzden aşağı inmemiş olmasına şükredin önce.
Adam yüzünüze bakıyor en azından
Normal bunlar, dudaklarınızı beğeniyordur, öpmek istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…