Sevgilim konuşurken hep DUDAKLARIMA bakıyor

22 yaşında bir delikanlının bakışlarının hala yüzünüzden aşağı inmemiş olmasına şükredin önce.
Adam yüzünüze bakıyor en azından :KK48:
Normal bunlar, dudaklarınızı beğeniyordur, öpmek istiyordur.
Arada o gözler göğüslere kaymıyor değil ! :KK43: ama çok haklısınız ya iyice aşağılara baksa :/

Bu normal bir bakmak değil ama yiyecek gibi bakıyor..
Ayril o zaman allah allah ne duymak istiyorsun anlamadim. Burdakilerin ne demesini bekliyorsun. Dişlerin güzel ona bakiyordur diyorlar. Yooo dudaklarima bakiyor diyorsun. Sevgilisiniz baksin nolucak diyorlar arada bir göğüslerime de bakiyor diyorsun. Eeee ne diyelim daha . Burda ego mu yükseltmeye calisiyorsun boyle şeylerle.

Ayril o zaman allah allah ne duymak istiyorsun anlamadim. Burdakilerin ne demesini bekliyorsun. Dişlerin güzel ona bakiyordur diyorlar. Yooo dudaklarima bakiyor diyorsun. Sevgilisiniz baksin nolucak diyorlar arada bir göğüslerime de bakiyor diyorsun. Eeee ne diyelim daha . Burda ego mu yükseltmeye calisiyorsun boyle şeylerle.
Sakin olun. Bu kadar azarlamayın beni..

Çocuğun resme ilgisi varmış, hep sizin dudaklarınız gibi harika bir dudak resmetmek isteğine karşı duramadığından, dudağınızı beynine kaydetmeye çalışıyormuş. Bakması bu yüzden anlamayacak ne var, içiniz kötü valla...

Birde kırıcı konuşmasanız arkadaşlar. Burada sizin fikirlerinize ihtiyacımız olduğu için konu açıyoruz azarlanmak için değil !

eğer o da hiç öpüşmemiş ise senden bir sinyal bekliyor, doğru anı kolluyor :) öpüşmüş olsa da farketmez üzgünüm 22li yaşlar hala ergenlik dönemleri :) boşver sen çektirebildiğin kadar(zulm) çektir ona :p

eğer o da hiç öpüşmemiş ise senden bir sinyal bekliyor, doğru anı kolluyor :) öpüşmüş olsa da farketmez üzgünüm 22li yaşlar hala ergenlik dönemleri :) boşver sen çektirebildiğin kadar(zulm) çektir ona :p
Hahaaha :KK70: çok haklısınız :KK70:

KK' da konu açabilmeniz için dünyanın en müthiş insanı olmanız, anlattığınız olayın dünyanın en mantıklı olayı ve tabiki %200 falan haklı olmanız gerekiyor. %100 falanda kurtarmıyor. Muhakkak bir fırça kayacak çünkü..

Konu sahibesi bence sende ya açıkca dile getir ya da bu kadar rahatsızsan ayrıl. Pekte seçenek yok anlayacağın..

3537ECFA429AC8175E0156C036C07E03.jpg

Hiç öpüşmediğinize ve sadece dişlerinize bakmadığına göre adam canının çektiği yerlere bakıyor. :KK48:

Şahsen benim aklıma ilk bu geldi.

ne saçma bi dert.sevgili değilmisiniz arzular bakar öper koklar.rahatsız oluyosan söylersin açk açık olur biter

Ay yalnız karşıdaki için de zor durum o, biliyorum ben:KK53: Aynısnı yaptım.
Adam konuşurken fark etmeden adamın dudaklara kilitlenmişim, bir süre sonra "shot sen beni öpmek mi istiyorsun" dedi, ben direkt inkar "yoo ne alaka" diye. "Dudaklarıma odaklandın" dedi, "sana öyle geliyor" dedim. Yemedi tabii:KK70:

Böyle 2. üyelik falan alıyorsunuz ya, bari biraz üslup değiştirin. Şak diye anlaşılıyor kim olduğunuz. Hiç heyecanlı değil. :KK12:

Öpmek istiyorduR. Ayrıca her erkek görse bakar özellikle de sevgiliyseniz. bundan rahatsız oluyorsaniz açıkça belirtin yada mesafe koyun sinirlarinizi çizin. Yoksa o dudaklara her an yapisabilir benden söylemesi :) benim esimde sevgiliyken dudaklarıma dik dik bakardı sonunda bigün şap diye öptü bende tokadi bastim :) haaa sonra yine öptü o ayrı bikere öperse dönüşü zor olur canım :KK76:

Doğru diyorsun, anormal olan bu

Başka kızların dudaklarına falan baksa normal olurdu

Kac aydir veya yildir sevgilisiniz belki artik bir öpusme beklentisi vardır?:KK17::KK17::KK17:

Dudaklarına bakıyor acaba niye ki? Ha bi de göğüslerime bakıyor! Akıl verin bana!!! Saf mısın sen? Niye baktığını anlamıyo musun?
Ha bi de yeniisim sevtap mış:) rumuza gel!!

X