- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Gece onu bekliyorum konusmak icin dizi izlicem diyor djjd Bence de bitirmis sanırımSınavı fln varsa normaldir demeye geldim ama siz sevgili değilsiniz kiüni sınavına hazırlanırken şimdiki eşim o zamanki sevgilime, eeeh bu ne devamlı seninle konuşamam sınavdan sonra devam ederiz ilişkiye demiştim belki sevgilininkide oyle biseydir dicem ama cafeye gidip arkadaşlarıyla takılıyor ama sana zamanı yoksa hic vakit kaybetme bence, o çoktan bitirmis ama söyleyemiyor gibi gözüküyor
Üniversite okuyorum coronadan dokayıda evdeyiz.Bence de uzun bir süre yazmayacak o da bıkmıs zatenSizin mesleğiniz ne, sizin meşguliyetiniz yok mu?? Hayat her zaman çok zor ki bu akış içinde size zaman ayıramıyorsa ilerde mesaili çalışırken nasıl arayacak?? Ben olsam hiç telefonlarına çıkmaz bi süre ortadan kaybolurdum bununla ömür mü geçer
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Ay mesela su an konusmama kararı aldık netflixten dizi izliyor görüyorum djdj normal mi ya az üzülseydşUzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Seviyorum diyor ama anlamıyorım ya oyalama bile dedim ona.Ki deli gibi de degil arkadasları söz konusu olunca cogu dersini aksattı.Siz bu çocuğun hayatının neresindesin?
Tusa hazırlandığı için deli gibi ders çalışmasını anlarım ancak düzenli olarak kafeye gitmek, arkadaşlarına gitmek hele 1-2 ise dönüş sıkıntılı.
İlişki gözden karşılıklı olarak geçirilmeli.
Bu vasat adamla zaman kaybetmeyin çok bile dayanmışsınız. Hepimizin işi gücü var önemli olan arta kalan zamanlarda hayatımızdaki insana vakit ayırmak. Ayrılın ve yeni limanlara yelken açın genciz güzeliz bunlarla mı uğraşıcazGece onu bekliyorum konusmak icin dizi izlicem diyor djjd Bence de bitirmis sanırım
Bende öyle düşünüyorum niye yapıyosun diyincede bana gıcık davranmak istemis fjdnBu vasat adamla zaman kaybetmeyin çok bile dayanmışsınız. Hepimizin işi gücü var önemli olan arta kalan zamanlarda hayatımızdaki insana vakit ayırmak. Ayrılın ve yeni limanlara yelken açın genciz güzeliz bunlarla mı uğraşıcaz
O da arıyor ama ya nasıl desem bir seyler eksik.Hic konusmamak olmaz zaten ama ilgili degilPeki ne sıklıkta konuşuyorsunuz? Hep sen mi ariyorsun yoksa o da ariyor mu?
Sanki biraz bosvermis gibi, kaybetme korkusu yok. Caba sarfetmiyor.
Çocuk gibiBende öyle düşünüyorum niye yapıyosun diyincede bana gıcık davranmak istemis fjdn
Bence ortada ılıskı yokkı .Bi yol olmaz bundan .Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Yanlış olduğunuz yer; adam arkadaşlarına çok değer veriyor değil, sadece size değer vermiyor. Size ayırdığı zamanı lütuf gibi gösteren adam sizi sevmiyordur. Zira seven adam merak eder, özler, sesini duynak ister. Sizinle görüşmeyi sizin için değil kendi mutluluğu ve huzuru için ister.Aynen hatta gecen bari tuvalete git yaz dedim yapmadı.Arkadaslarına cok deger veriyor zaten
O da arıyor ama ya nasıl desem bir seyler eksik.Hic konusmamak olmaz zaten ama ilgili degil
Normal değil.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?