• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim İlgisiz mi ben mi abartıyorum?

Sınavı fln varsa normaldir demeye geldim ama siz sevgili değilsiniz ki 😑 üni sınavına hazırlanırken şimdiki eşim o zamanki sevgilime, eeeh bu ne devamlı seninle konuşamam sınavdan sonra devam ederiz ilişkiye demiştim 😅 belki sevgilininkide oyle biseydir dicem ama cafeye gidip arkadaşlarıyla takılıyor ama sana zamanı yoksa hic vakit kaybetme bence, o çoktan bitirmis ama söyleyemiyor gibi gözüküyor

Sizin mesleğiniz ne, sizin meşguliyetiniz yok mu?? Hayat her zaman çok zor ki bu akış içinde size zaman ayıramıyorsa ilerde mesaili çalışırken nasıl arayacak?? Ben olsam hiç telefonlarına çıkmaz bi süre ortadan kaybolurdum bununla ömür mü geçer 😐

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Böyle ilişki olmaz seni sevmiyor bile bence

Zaten kavga ettik yine artık dayanamıyormuş.1 hafta Konusmayalım dedİ ben bitirmek istedim o ara verdi ahahha bakalım ne düsünücek saldım artık gidecekse gitisn

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.

Beyefendiye ordaki çevresi yetiyor size ihtiyacı yok, sizde bırakın aramayın. Boş kaldığında oyalanmak için ararsa da açmayın.
Siz sevgili değilsiniz ki !
Kesimlikle öyle ben boş kalınca arada yazdıgı bir Kızım iste.cok deger verdim karşılığı hic bu degildi

Back