Toplu bir yanıt olsun öncelikle günümüz şartları malum para biriktirmek zorundayız ikimiz de çünkü seneye evlilik düşünüyoruz ve onun kredi borcu var evet gidip gelmek çok masraflı oluyor her gidiş gelişimiz en az 2000 tl tutuyor haftada bir gelse 8000 , benim yanıma gelse kalacak yeri yok ahlaki sebeplerden dolayı benimle kalamaz hem de küçük yer aile apartmanında yaşıyorum bunu kimse kaldıramaz , kendisinin yanına gitsem kendisi zaten misafirhanede kalıyor yanınada kalamam ben de misafirhanede kalıyorum her gidişimde o da bi ton para , yediğimiz içtiğimiz aktiviteler derken saatlerce arabada da oturulmuyor illaki bir aktivite gerekiyor her şey malum ikimizin de isteği yani bu o dayatmadı , parayı geçtim işyerinde yoruluyor her sabah 8de kalk, haftasonu bazen ona kalsın diye bile buluşmak istemiyorum ben , buna anlayış göstermesem bile benim haftasonu nöbetim oluyor her haftasonu buluşamayız imkanı yok
Arkadaşlarıyla buluşmuyor kendi yaşadığı yerde işyerindekiler hariç arkadaşı yok onların evine gidiyor çok nadir yakın arkadaşlarıyla sadece telefonda konuşuyor hayatında para harcadığı en çok şey benim benden fazla bi arabasına para harcıyor konu bu da değil, bilgisayar oyunlarına para ödemiyor .
Dinlememesi haricinde bir sıkıntısı yok , bilemiyorum bazen dikkat eksikliği var gibi de geliyor araba sürerken ve de bir yerde otururken ya da telefonda konuşurken dinlemiyor ama dün buluştuk gözlemledim bu konuyu açtık konuştuk gayet de dinledi başka bir şeyle uğraşmadı çözüm bulmaya çalıştı kendini açıkladı ayrılmak isteyen insan çözüm de aramaz.
Sıkılmış gibi de gelmiyor her buluşmamızda çok hevesli oluyor başka başka aktiviteler planlamaya çalışıyor konuşmanın haricinde mesajlaşıyoruz zaten sürekli, aldatma gibi bir şey yok eminim .