- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
O zaman uzak duruyor sizden szde bosuna beklemeyin boyle olmaz diyip noktalayın kosacaksa pesinizden o kossunHayır keyfine tamamen Ve hep cafede degil su an evindeler mesela 9dan beri ve aramızda bozuk yazmadı hic
Bilmiyorum kafam Cok karısık.Ben mi cok sey istiyorum? diye düşünüyorum bile zor bir karar neticesinde.Peki bu kişiyle devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Bence de cok ilgi gösterdim böyle oldu biraz geri cekicem kendimiO zaman uzak duruyor sizden szde bosuna beklemeyin boyle olmaz diyip noktalayın kosacaksa pesinizden o kossun
Bilmiyorum kafam Cok karısık.Ben mi cok sey istiyorum? diye düşünüyorum bile zor bir karar neticesinde.
Böyle ilişki olmaz seni sevmiyor bile benceUzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Dedi SherlockNe hissediyorsanız doğru hissediyorsunuz sorgulamayın hislerinizi gerçekten öyle çünkü.
Gönder gitsin. Konuşarak düzelecek bir şey değil bu. Belli ki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.Bunu diyincede laf ediyor ne yapmam gerek
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Kesimlikle öyle ben boş kalınca arada yazdıgı bir Kızım iste.cok deger verdim karşılığı hic bu degildiBeyefendiye ordaki çevresi yetiyor size ihtiyacı yok, sizde bırakın aramayın. Boş kaldığında oyalanmak için ararsa da açmayın.
Siz sevgili değilsiniz ki !
Ya hic degil ama sürekli işi cıkıyor gidiyor.Ya da aksam arkadasları geliyor telefonlada konusamıyoruz sık sık.Sonuç olarak hiç konuşmuyosunuz galiba? Yo abartmıyosunuz ozaman sevgilinizin öncelikleri başka
Onu da düsündüm uyuşmuyoruz sanırım Ya olmuyorsa zorlamaya gerek yokGönder gitsin. Konuşarak düzelecek bir şey değil bu. Belli ki birbiriniz için doğru insanlar değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?