• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim İlgisiz mi ben mi abartıyorum?

Zaten gönül gördüğünü sever kim demiş gözden ırak gönülden ırak... Doğru bu laf.... İstisnalar var evlenen var lakin onlar bir sürü şey yaşayıp anı biriktirip ne istediğini bilen kişiler uzaksa olsa ilişkiyi beslemeye canlı tutmaya çabalayanlar buna dikkat edin...... Şimdi yaşınızı bilemedim ne sınavı üniversitemi yüksek lisansmı.... Onu bilsem daha net bişey söylerdim....zaten sıkıldım ilgisizliği den cümlenizle kalbiniz size söylemiş gerekeni daha ne.... Valla ilgi tazeleyecek Bi öneri yok ilgi dediğin şey istekle olan bişey..... Yani ilgisi artar kesilir biter sürer.... Siz zamanı böyle geçirmek istiyormusunuz hakkaten.... Yani hep onu düşünüp merak edip bekleyerek..... Ana fikir bu 🙏
İlişki adına ufak bir kırıntı arıyorumdur ama yok 😑

Eklentiler

• 836F7514-390A-483E-820F-339198719EE3.png
    836F7514-390A-483E-820F-339198719EE3.png
    634 KB · Görüntüleme: 40
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Cok güvenilir ve saglam bir iliski gibi gözükmedi. Siz bu iliskiyi ince eleyip sık dokuyun derim. Uzak mesafe iliskisi yasadim 10 yil devametti bizde derslerin zorlugundan dolayi universitede yazismadik oyle abartili ama gezmedikte... kafeye gidecek, arkadaslarina ayiracak vakti bulup sevgilisyle ilgilenmemesi hic hos bir durum degil.

İsteyen 5 dakika da olsa zaman yaratır
Bence arayınca seni ben istemiyorum de ayrıl
Baktın hareketlerini değiştiriyor barışırsın
Ama bu şekilde hep cepte olursun

Ararsa açma.. mesaj yazarsa cevap verme. Bir hafta kaybol. Duruma gore bakarsın yoluna. Anında tlf nu açan cvp veren çantada keklik kadınlar değersiz olur bilgine.

Ders calisiyor azcik rahat birak dicektim ama 8den sonrasını arkadaslarina ayirabiliyorsa bir miktarını da size ayırabilir, evet ilgisiz.

8 ' e kadar ders çalışıyor dediğiniz yere kadar tamam anlayışlı olunabilir fakat sonrasında arkadaşlarıyla cafeye gitmek nedir. Tamam gitsin ama sizi de ihmal etmesin.

Eğer hiç tepki vermiyorsanız belki farkında değildir. Bu durumu açıkca dile getirin bence.

Back