• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim İlgisiz mi ben mi abartıyorum?

Asistanlık yapacağı yerde de çok yoğun olacak uzman olunca da çok yoğun olacak yani bu doktor kardeş hep yoğun olacak , sırf sevgilim doktor diye ayrılmıyorsan bu kamilden sana hayır yok 😂

ilgisiz
ama senin söylemenle bir süre ilgili olur
sonra ilgisiz davranır
ayrıl derim

cafeye gidp sana vakit ayıramıyor. sevgili değilsiniz bence. ilişki kalmamış ortada ne zaman görüştünüz ne kadardır beraberdiniz ki

Normaldede 8 den sonra ya tekrar yapıyor ya da dizi izliyor yine ben yokum arkadaskarı olmasada

İşte tam bu kısım ilişkide bir kopukluk olduğuna işaret. Ders çalışmasını anlarım, kafa dağıtmak için cafeye gitmesini anlarım, belki de birlikte kaldığı arkadaşları zorluyordur ama yalnızken sizi aramamasını anlayamıyorum.

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
İlgisiz

İlişkiden sıkılmıs sen arama yazma bakalım.sabah gunaydın yaz sonra bısı yazma eger yazarsa da cevap atma sorarsa da de kı ya aklımdan cıkmıs tam yazacaktım x aradı ya da arayınca ac de kı ya tam kapıdan cıkıyodum ayselerle buluscam da yanı trıp atma ama sankı cok onemlı bırı degıl beklemıyosun telını gıbı davran. Nıye boylesın derse canım sen dersıne yogunlas ıste bunları dusunme de ıyıce ısrar edecek bır sure sonrada o zaman da de kı canım nıye böylesin dıye o zaman de kı bılmıyorum . Bılmıyorum elımde degıl de. Erkeklerle ılgılı tek gecerlı taktık bu. Senı aramamaya ılgılenmemeye baslayınca ılk sen aramamaya mesgul olmaya basla senden rol calmasın. Bak nasıl tersıne donecek hersey.

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
ne sevgilisi? ortada ilişki yok ki.

tatlim bu adam zaten seni gozden cikarmis kii daha ne yapmasini bekliyorsun..birak yoluna bakk

Sence bu ilişki mi?

Bu bir ilişkimi? 20 numara gözlük takmam lazım görebilmem için böyle bir ilişkiyi! Bir ilişki tek tarafın diğer tarafı sürekli anlayışla karşılayıp beklemesiyle olmaz. Diğer taraf cafede otururken hemde! Siz sevgili falan değilsiniz oğlumuz bildiğin seni koymuş yan cebe kendi havasında takılıyor. Sende ondan gelecek bir habere uçmak için tetikte bekliyosun..neden?

Ortada ilişki yok ki ben göremedim
Zaten gönül gördüğünü sever kim demiş gözden ırak gönülden ırak... Doğru bu laf.... İstisnalar var evlenen var lakin onlar bir sürü şey yaşayıp anı biriktirip ne istediğini bilen kişiler uzaksa olsa ilişkiyi beslemeye canlı tutmaya çabalayanlar buna dikkat edin...... Şimdi yaşınızı bilemedim ne sınavı üniversitemi yüksek lisansmı.... Onu bilsem daha net bişey söylerdim....zaten sıkıldım ilgisizliği den cümlenizle kalbiniz size söylemiş gerekeni daha ne.... Valla ilgi tazeleyecek Bi öneri yok ilgi dediğin şey istekle olan bişey..... Yani ilgisi artar kesilir biter sürer.... Siz zamanı böyle geçirmek istiyormusunuz hakkaten.... Yani hep onu düşünüp merak edip bekleyerek..... Ana fikir bu 🙏

Back