- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.112
- 748
- Konu Sahibi herseydonuyor
Asistanlık yapacağı yerde de çok yoğun olacak uzman olunca da çok yoğun olacak yani bu doktor kardeş hep yoğun olacak , sırf sevgilim doktor diye ayrılmıyorsan bu kamilden sana hayır yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldede 8 den sonra ya tekrar yapıyor ya da dizi izliyor yine ben yokum arkadaskarı olmasada
her gün kafede napar ki bir insan daha okurken belim ağrıdı bu cümledeya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar
İlgisizUzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Hissediyorsam doğrudur müge holmesDedi Sherlock
nick ile yorum bu kadar uyumlu olur
ne sevgilisi? ortada ilişki yok ki.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Pardon? Ayrıldığını yaz geç.Bunu ona nasıl anlatıcam
Sence bu ilişki mi?Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.Bu sene Sınava hazırlanıyor,2 arkadasıyla evde kalıyor.Sabah derse gidiyor aksama kadar yazmıyorum dikkati dagılmasın diye.Mesela bugün 3te Eve geliyor yemek yapıyor ders calısıyor güya ve 8e kadar konusamıyoruz.Sonra da diğer arkadaslrıyla ya cafeye gidiyorlar ya da birinin evine ve en az Gece 1-2 ‘Ye kadar oturuyorlar.Yani anlayıslı mı olmalıyım,bana zaman ayırmaması normal mi?Bıktım ilgisizlikten.Arkadaslrının yanındada konusmuyorz yazmıyorum o da zaten yazmıyor.
Zaten gönül gördüğünü sever kim demiş gözden ırak gönülden ırak... Doğru bu laf.... İstisnalar var evlenen var lakin onlar bir sürü şey yaşayıp anı biriktirip ne istediğini bilen kişiler uzaksa olsa ilişkiyi beslemeye canlı tutmaya çabalayanlar buna dikkat edin...... Şimdi yaşınızı bilemedim ne sınavı üniversitemi yüksek lisansmı.... Onu bilsem daha net bişey söylerdim....zaten sıkıldım ilgisizliği den cümlenizle kalbiniz size söylemiş gerekeni daha ne.... Valla ilgi tazeleyecek Bi öneri yok ilgi dediğin şey istekle olan bişey..... Yani ilgisi artar kesilir biter sürer.... Siz zamanı böyle geçirmek istiyormusunuz hakkaten.... Yani hep onu düşünüp merak edip bekleyerek..... Ana fikir buOrtada ilişki yok ki ben göremedim