sevgilim ile boy ve kilo sorunum

Üşenmedim tüm yorumları okudum. İlk başta konu sahibi ve sevgilisine odaklıydım ama yorumlardan kilolu olduğumu çıkardım.
Yarın gidip bana çırpı bacak,az kilo al,rüzgarda uçacaksın diyen gacıların tepesine bineceğim.
Ve elimdeki çikolatayı sessizce bırakıyorum :KK53:

İyi akşamlar arkadaşlar,

4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.

ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok

153 boya 58 kiloda cok zayif degil hani. sende biraz kilolu gibisin bence. beraber kilo verelik diyet yapalim ben yemiyorum sende yeme, yuruyuse gidelim arabaya binmeyelim yuruyelim desen belki ise yarar. gidip tek basina spor salonunda spor yapmaisni beklemek cok yanlis bence.

Bu arada kiloya takilma diyen arkadaslara. Kardesim kiloya takilmadi ve kendinden kat kat kilolu biriyleevlendi. Damat bey ne sozler verdi kilo bericem diye. Evlenince iyice kilo aldi. Ve evlilikleri cok zarar gordu.

Kilo da onemli
Malesef.

Bir kere 1.53. Boya 58 kilo çok da fazla değil kemikler ince yapiliysa belli etmiyor bile ama bir erkegin kemik yapisi kalinsa o kiloyla daha da iri gorunebiliyor esas konuya gelirsek de arada sevgi varsa hic bir şeyin önemi yok

Bence cok sacma...O zaman onun annesı de senı kısa ve sısman dese ne hıssederdın??Bence sen babanı ıkna et,sevgılıne karısmasın bu konuda da asla yorum falan yapmasın..Arayı sen saglayabılırsın,denge senın elınde..Sevgılıne bunu asla söyleme,aynı durumun tersını dusun ve empatı yap..Ben olsam anında terk ederdım bana babası boyle dıyen bırını...!Benım erkek kardesım de 1.87,karısı 1,47 ..annem neler dıyordu kız ıcın ama kız hıcbırzaman bunu bılmedı,bılmemelı zaten..Sen onu sevıyorsan gerısı teferruat..

Bende sizin boyunuz ufak o uzun diye dert ediyorsunuz diye girdim basliga. Cunku ben 158 kilo 55 (hamilelik oncesi) esim 184 kilo 90 :KK70:. boy kilo onemli degil alisiyor insan diyecektim. Ama konu tamamen baskaymis: -) motive olsun Istiyorsaniz beraber spor yapin. Ama gorunen sorun oda degil ; -)

Bende şişmandim aşırı olmasa da evlenirken eşimin en küçük bir imasi bile üzerdi beni herhalde o zaman.kii yanyana boy we kilomuz orantılı.demeyın çok sık nişanlıniza baskı yaparsanız ters teper.ve bu hali içinize sinmiyorsa evlilik kararınızı gözden geçirin

şu yakışma meselesini de hiç anlamam. elalemin göz zevkini mi düşünücem. ben beğeniyorsam biter o iş.

tamam hayranlık ,cinsel olarak çekici bulmak ilişkiyi ayakta tutan şeylerden.ama bunlar bu normlara mı bağlı?zayıflamasını talep edebilirsin.ama baskı kurmak ,gündem yapmak fazla sığ.adam kilolu olmayı da seçebilir. sen de kilolusun. ama sevgilin seni belli ki böyle çekici buluyor.zayıf olsan da muhtemelen çekici bulurdu çünkü gerçekten insan sevince bunlar ayrıntı oluyor.
beraber yürüyün..eğlenceli hem. ama göbek iyi bişey bence.konforlu.güvenli,mıncırılası. fazla eritme çocuğu.

şok oldum,kırıldım gülmekten,acaba 58 kılı bır bayana kılolu diyen arkadaşlar,hepiniz ooooo sıfır bedensınızde haberimizmi yok,yanı pes diyeceğim,62 kıloyum,36-38 giyerım,34 bende gıyemıyorum,kıloluyum anı :)
ve dedikleri gibide 1,80 110 yağlı ise kıloludur,ama kas ise değildir,bence sizinkiler onu istemıyor,
ama bır arkadaşım takmadı evlendı,çocuk 135 oldu,işe gidemez oldu,boşandılar,

Benim eşimde 180 boyunda 107 kilo bir ara çok güzel kilo verdi 3-4 ayda 18 kilo verdi ama sonra bıraktı ve yeniden aldı. Şimdi ise hiç spor ya da diyet yapmak gibi bir derdi yok. Baktım ikna edemiyorum ben kilo aldım, boyum 167 cm. kilom 70 :)))))

hadi o zayıfladı ideal kilo oldu evlendiniz diyelim.bu adam hep öyle mi kalacak yaşlanıp gt göbek salınmıcak mı aynı şekilde sizde.110u aşmamaya çalışsın elindeyse yeter daha ne gibi planları var ailenizin bilmiyorum.siz onuntombulluğu ile mutluyken

İyi akşamlar arkadaşlar,

4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.

ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok

iyide sen zaten zayıf değilsinki ve birini gerçekten seviyosan başkalarının dediklerini zaten duymazsın. ve o ne kadar kilolu olursa olsun birileri uyumsuzsunuz diyosa sen 153 boyunda biri olarak sorunu kendinde ara. o zayıfta olsa şişmanda olsa sen cok kısasın ve asıl senin boyun onun yanına yakısmaz. o sizi seviyoki bunu önemsemiyo. ama sen baskalarının dediklerine takılmışsın

Delikanlı adam zayıflar zor değil
sen evlenip çoluk çocuk olunca kilo alıp çok daha kötü durumda olabilirsin

Sen normal o da biraz kilolu görünüyor. Abartılacak bir şey yok son görüntüde. Hoş bir çiftsiniz bence.

Bence de ,senin 1.53 boyla 40-43 kilo olman lazim...Evlendikten sonra anlarsin ki guzelligin pekte onemi olmadigini...

bazı arkadaslar senın kılon fazla demiş ama alakası yok bence nerde 1.80 boya 110 kilo nerde senin kilon...kilo her anlamda sıkıntılı bir durum önlenmezse sağlık sorunlarına yol açar önce sağlığı için kilo vermeli sevgilinizi pozitif şekilde motive edip teşvik etmek size düşüyor:)

X