Sevgilim için kredi çekicem

Sakınnnn çekme !!! Deli gibi pişman olursun söyleyeyim.
Hiççç sevgilim şöyle böyle güvenilir deme para işin içine girdi mi adam babasını tanımıyor bu Dünya'da!
Biz eniştemize az daha çekiyorduk sonra vazgeçtik sonra bir miktar borç para verdik namus şeref sözleri falan 2 ay sonra ödeyeceğim falanlar filanlar 2 yılı geçti soğuk su içtik sakın güvenmee !!!

anlamadım konu sahibi babasına 200 lirayımı esirgemiş.
ben o mesajı görmedim. bir 200 eski sevgiliye vermiş onu okudumda,

bu konudan bu genellemeyi nasıl çıkarttınız vallahi tebrik ederim
Son iki haftada bir cok memur kizimiz ya sacma sapan insanlarla sevgili olmuslar dertliler burada bizlerle paylasiyorlar ya da boyle fazla saf ve temiz yurekli olduklarindan kaziklaniyorlar ondan cikardim cok zor olmadi

3 aydır tanıdığın birine 20bin nasıl feda edebiliyorsun kafam almadı gerçekten ne malum ödüyeceği ???

sen iyi misin ya?millet babasına güvenmezken sen o adama nasıl güveniyorsun?sakın öyle bişey yapma!

Ben eşime güvenip kefil olmadım size noluyor kuzum? Şımartmayın bu erkekleri bu kadar artık.

ben 8 yıllık evliyim tüm borçlar ben ödesem bile eşimin üstüne.
kendi adıma kredi kartım bile yok.
dünyanın binbir türlü hali var.

allaalla o mesajı bulabilirmisin. ben göremedim

kardeşimde istedi, babamda eve her ay 200 tl gönderemezmisin dedi, zor geçiniyorum dedim onlara, şu an vicdan azabı çekiyorum. Hepiniz sağolun ağlasamda rahatladım kurtuldum

Bir şeyi yanlış anlamışım,vicdan azabını babası için çekiyormuş, isabet.

Yine de hafiflemedi benim sinirim.

ohh çok şükür
daha neler yaa ne münasebet ne kadar genişmiş oda
küserse duygu sömürüsü yaparsa da yumuşama!!
böyle bişey için yüz çevirecekse kendi bilir..

Babasına para veremiyor sevgiliye kredi çekiyor...Ne biçim insanlar var dünyada...Yazık!!! Kredi çekince de sevgilinizden darbe yiyince de ailenizin kıymetini anlarsınız. ..Bide konu açıp soruyor...3 aylık sevgili ve kredi...Deli cesareti derler buna...Allah akıl versinn...

sakın yapmayın,asla böyle bir konuda kendinizi kullandırmayın. 18 Yaşında üniversiteyi kazandığım ilk sene biriyle tanıştım,dışarıdan bakınca herkes çok düzgün biri olduğunu böyle birini bulduğum için çok şanslı olduğumu falan söylediler. Neyse annem bana öğrenci için çıkarılan kredi kartlarına başvurmamı,parasız kaldığımda oradan harcama yapmamı adres olarakta evi göstermemi söyledi ailem ödeyecekti. başvuru sırasında bu insanda yanımdaydı o da başvurdu karta,o sırada görevli sizi birbirinize kefil gösteriyorum dedi tamam dedim kefillik ne haberim bile yoktu kartların limiti de 200 tl. Sonra okula gelen bir yayınevinden kitap seti satın aldım o kişide okuyacağını söyledi o da satın altı bir set 250 lira civarında tuttu aylık taksidi 25 tl.orada da senet karşılığı kefil gösterildik birbirimize Aradan zaman geçti 2 sene birlikte olduk. Çok güveniyordum sormadım bile ödemelerini sonra beni aldattığını öğrendim ayrıldık.
Kabus işte o zaman başladı 2 sene boyunca ödenmeyen 200 liralık borç faizlerle 900 lira civarına ulaşmış,avukat,icra masrafları ile birlikte 2.500 liraya dayanmış,alınan kitap taksitleri ödenmemiş onunda borcu masraflarla 2000 lira civarı. Okul bitmiş şehrime dönmüştüm borçları ben öğrenmeden kısa süre önce barışmak ümidiyle yaşadığım şehre gelmişti borçlarını ödemesini söyledim reddetti,ailesini aradım bize mi sordun kefil olurken dedi benden tehditle para istemeye başladı evine gelirim,borçları ailene söylerim,benimle yattığını söylerim diyerek beni korkutarak maaşlarımı elimden almaya başladı. Birgün eve çağırdı borçlarımı vericem diye gittim kapıyı üzerime kitledi telefonuma el koydu,boş senet imzalatmaya çalıştı şiddet uygulayarak. Allah razı olsun sesler yüzünden komşular polis çağırmış öyle kurtuldum elinden.
Gözümü kararttım aileme anlattım borçları kıyamet koptu tabii,annem altınlarını bozdurdu borçlar ödendi ama cehennem azabı günler yaşadım resmen. Sonra o kişiden telefonlar gelmeye başladı hesabıma şu kadar yatır babanı ararım,kızın benimle yattı derim,seni dinlemez bile ispatlayamazsın diyerek. Canıma tak etti vermiyorum para ne yaparsan yap dedim,kendisi diyarbakırlıydı oraya dönmüştü karakolluk olduktan sonra. Telefonla aramış babamı kızın benimle yattı bakire değil demiş babam eve geldi annem zor kurtardı elinden,ispatlamak için doktora gidip kendi isteğimle muayene oldum,savcılığa başvurdum şikayet ettim telefonlarım dinlendi ama hiçbirşey yapılmadı o kişiye.
Cehennem azabı günler yaşadım,ailemi kaybetme derecesine geldim,aylarca bunalıma girdim,sonra tam o dönemde eşimle tanıştım,ilk günler anlattım herşeyi açık açık başıma bunlar geldi hala borç ödüyorum diye ertesi gün postaneye para yatırmış adıma git çek yatır kapat bütün borçlarını diye. Daha yeni tanışıyorduk oysaki. Onun sayesinde atlattım herşeyi hem maddi hem manevi yanımda oldu,desteğini hiç çekmedi üzerimden 18 yaşında yaptığım hata hayatımı karartmak üzereyken uçurumun kenarından döndüm.
Çok uzun yazdım ama sadece yardım için belki okur kendinizce ders çıkarırsınız. Belki çok büyük bir hatadan dönmenize yardımı dokunur diye. Sadece sevgi yetmez güven gerek,bu borcu yapıp ödemeyen kişi sizin borcunuzu da ödemez,tefeciler öyle herkese para vermez ve her koyun kendi bacağından asılır sakın bir başkasının borcu altına girmeyin yok yere dert açmayın başınıza

buldum. valla bunu gördükten ve şu alıntıladığım mesajını okuduktan sonra konu sahibi gerçekten sana diyecek sözüm yok
ha var ,dayanamadım
3 aylık sevgilinin faturalarını öde,babaya 200 yollama. yazık

açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo

okurken gerçekten çok üzüldüm,iyiki atlatmışsın,aslında bu yazı diğer kızlara örnek olacak nitelikte

Bu sevgili borcunu ödedikten sonra aniden seni terk edip kaderinle baş başa bırakabilir.

bu devirde babana bile güvenmeyeceksin ne sevgilisi

ne diyim ben şimdi size.
o babacığınız zor durumda kalmasa, yazık ama günah.
çok üzüldüm ben yaa.

çok zor günler geçirmişsiniz..okurken hayretler içinde kaldım.. geçmiş olsun.. Allah eşinizle mutlulugunuz daim etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…