Sevgilim için kredi çekicem

1 ay sonra işe girceği ne malum..nasıl yapmış okadar borç...bence çekme kredi çıkmadı falan de..

bu kadar yaşanmış kötü örnekleri okudukça soğudum ya gözüm açıldı ya açıkça dedim yapamıcam diye, zaten iyisi bulmaz beni, her şeyin farkına vardığımı anladı, zorla isteyecek değil ya bu yüzden ayrılırsan da diyeceğim bişey yok, gir işe maaşına haciz gelsin evine geleceğine dedim şu an konuşmak istemiyorum dedi sonuç olarak bankaya gitmicem çekemicem dedim. daha ses yok hepinize çok teşekkürler gözümü açtığınız için
aferin canim. kiz arkadasina borc cektirmeye kalkan adamdan hayir zaten gelmez. isin var maasin var, kendini oyle birinede mecbur kilma. yarin oburgun sen ona 'is bulamadinmi hala, nezaman borcu kapatacagiz bana agir geliyor' dediginde isler sarpa saracak, seni yariyolda birakip 'cok dirdir ediyosun, yaptigin iyiligi yuzume vuruyosun, demekki bana guvenmiyosun' diye abuk subuk bahanelerle ortadan kabybolacak.

Hayatının hatasını yaparsın demedi deme.
Daha nişanlı bile değilsiniz ki insan babasına güvenemiyor.
Sevgiliye kredi mi çekilir. Az buz para değil.

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
ben anne babam için bile kredi çekmem siz sevgiliniz için çekecekmişsiniz helal olsun diyorum borç batağında boğulur hayatının hatasını yaparsın haberin olsun:KK12:

bu kadar yaşanmış kötü örnekleri okudukça soğudum ya gözüm açıldı ya açıkça dedim yapamıcam diye, zaten iyisi bulmaz beni, her şeyin farkına vardığımı anladı, zorla isteyecek değil ya bu yüzden ayrılırsan da diyeceğim bişey yok, gir işe maaşına haciz gelsin evine geleceğine dedim şu an konuşmak istemiyorum dedi sonuç olarak bankaya gitmicem çekemicem dedim. daha ses yok hepinize çok teşekkürler gözümü açtığınız için

Umarım öyle yapmışsındır ve bunun arkasında durursun.
Yoksa kafanı çok duvarlara vurursun.

bak sana bir şey anlatayım,zamanında bir kız arkadaşıomın sevgilisi kredi karıtndan nakit çektirdi. kızda saf çekti, 2500 lira. idi o zaman. adam ödemedi,ayrıldılar o faizle kıza 9000 e patlladı.avukatlık oldu. ödedi ama ne zorluklarla.o zaman için iyide paraydı bu birde ödenmediği için siciline işledi. kredi bikle çekemedi. zaten o paradan sonra ayrılmışlardı. kız aradı çocok kaçtı vs.
o yüzden yapma bunu

Babam da annemi sevgiliginden itibaren bu tarz seylere zorlamistI. Ve sonuc su anneme 100bintl borc birakip rus sevgilisiyle kacti :KK70:

insan bu zamanda esine guvenemiyor sevgili de neyin nesi ?

aynı şey benimde başıma geldi 3500 tl lik kredi kartımı vermiştim kiramı ödeyemedim demişti aklıma kötü bişey gelmedi al öde dedim nasılsa öder diye. ertesi gün ayrıldık ve o sıfır kartı 1 haftada harcadı. ailemin haberi yoktu borcun tamamını ödeyemedim mahkemeye verdim kabul edilmedi icralık oldum.
ailem mahkeme kağıdını gördü öğrendi canıma okudu.
sonra ben 6 ay boyınca bütün maaşımı o ş.refsizin borcunu ödemeye harcadım.
sakın ha sakın bu zamanda insan kardeşine bile kredi çekmeye çekinir ki sizinki 20000

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
sakın çekme,çok uzun bir süre annem çok yakınımıza kredi çekti şimdi bin pişman
ayrıca vijdanda yapma tefeciden falan almaz zaten avukatlar artık icraya gelemiyolar sigortalı bir işe girdiği anda maaşından taksit taksit kesilir böylece borcunu öder yada dediği gibi 2-3 ay sonra kredi çekip toplu öder

işin yoksa şahit, paran çoksa kefil ol derler ya.
borç aldığınız yer banka, ya işleri erkek arkadaşınızın söylediği gibi yolunda gitmezse.

"çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı."

yine bu duruma gelecek. peki o zaman üzerinizdeki borçla siz ne yapacaksınız.

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım

dostum napıyorsun?
ya hesaplar tutmaz da ödeyemezse, sen ne yapacaksın, bir planın var mı?
dertsiz başına dert arıyorsun. herşeyden önce o borç bitene kadar kafan rahat olamaz.

Sevgilin gerçekten seni seviyorsa icralık olur da hapse girer de yine de sana o parayı çektirtmez...
Seven erkek böyle olur
Sakın yapma çooookkkk büyük bir hata etmiş olursun sakın, maaşımı aileme veriyırum ailem izin vermez de geç bu sebeple ayrılırsa da ayrılsın gerçek yüzünü görmüş olursun hem...Hayatının hatalarından birini yapma sakın

Babasına 200 lira destek olmayı "geçinemiyorum" bahanesiyle savuşturan sevgilisinin faturasını ödüyor, borcuna çare olmaya çalışıyor.

Allah ne böyle evlat yapsın, ne böyle evlat versin.

Sevgilinize yedirdiğiniz her kuruşta nasıl sızlamadı o vicdan da kredi çekemeyeceğinizi söylediğiniz için vicdan yapıyorsunuz?

Babasına 200 lira destek olmayı "geçinemiyorum" bahanesiyle savuşturan sevgilisinin faturasını ödüyor, borcuna çare olmaya çalışıyor.

Allah ne böyle evlat yapsın, ne böyle evlat versin.

Sevgilinize yedirdiğiniz her kuruşta nasıl sızlamadı o vicdan da kredi çekemeyeceğinizi söylediğiniz için vicdan yapıyorsunuz?

:KK70: ağzınıza sağlık.

X