- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konudan bu genellemeyi nasıl çıkarttınız vallahi tebrik ederimBu memurlar da pek bir saf
aferin canim. kiz arkadasina borc cektirmeye kalkan adamdan hayir zaten gelmez. isin var maasin var, kendini oyle birinede mecbur kilma. yarin oburgun sen ona 'is bulamadinmi hala, nezaman borcu kapatacagiz bana agir geliyor' dediginde isler sarpa saracak, seni yariyolda birakip 'cok dirdir ediyosun, yaptigin iyiligi yuzume vuruyosun, demekki bana guvenmiyosun' diye abuk subuk bahanelerle ortadan kabybolacak.bu kadar yaşanmış kötü örnekleri okudukça soğudum ya gözüm açıldı ya açıkça dedim yapamıcam diye, zaten iyisi bulmaz beni, her şeyin farkına vardığımı anladı, zorla isteyecek değil ya bu yüzden ayrılırsan da diyeceğim bişey yok, gir işe maaşına haciz gelsin evine geleceğine dedim şu an konuşmak istemiyorum dedi sonuç olarak bankaya gitmicem çekemicem dedim. daha ses yok hepinize çok teşekkürler gözümü açtığınız için
bizede bizede bizede xd
ben anne babam için bile kredi çekmem siz sevgiliniz için çekecekmişsiniz helal olsun diyorum borç batağında boğulur hayatının hatasını yaparsın haberin olsunmerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
bu kadar yaşanmış kötü örnekleri okudukça soğudum ya gözüm açıldı ya açıkça dedim yapamıcam diye, zaten iyisi bulmaz beni, her şeyin farkına vardığımı anladı, zorla isteyecek değil ya bu yüzden ayrılırsan da diyeceğim bişey yok, gir işe maaşına haciz gelsin evine geleceğine dedim şu an konuşmak istemiyorum dedi sonuç olarak bankaya gitmicem çekemicem dedim. daha ses yok hepinize çok teşekkürler gözümü açtığınız için
oraya da seni bulaştırır hatta seni ipotek bile ettirir bu adam haberin olaailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
sakın çekme,çok uzun bir süre annem çok yakınımıza kredi çekti şimdi bin pişmanailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
Babasına 200 lira destek olmayı "geçinemiyorum" bahanesiyle savuşturan sevgilisinin faturasını ödüyor, borcuna çare olmaya çalışıyor.
Allah ne böyle evlat yapsın, ne böyle evlat versin.
Sevgilinize yedirdiğiniz her kuruşta nasıl sızlamadı o vicdan da kredi çekemeyeceğinizi söylediğiniz için vicdan yapıyorsunuz?