Sevgilim için kredi çekicem

Şimdi okudum çekme tabi ya. Yakında bir bahaneyle ayrılacak senden muhtemel Olarak. ilk aklıma gelen dolandırıcı bu adamDi. Sevgilin netten mi

Banka dekontunda borç belirtmenin ,senet kağıt imzalatmsnin alacaklı açısından hiç bir hükmü yoktur.Borclunun işi,evi, bankada parası yoksa kimse hiçbir şey yapamaz.
Sen istediğin kadar senet imzalat eline hiç birşey geçmez.
Bu nedenle sevgilin gerçekten yalan söylüyor.Ancak bir ise girerse maaşından kesinti yapılır.
Acaba nereye harcamış bu parayi

Birde şu konu var bu adamdan ayrilsan evlenmek istesen evleneceğin adama ne anlatacaksin ,üç yıl hayatını evliliğini ertelemek zorundasin

Hayır böyle vakalar da yaptırım hükmü var ; bilmeyenlerde öğrensin ya da bu durumda olanlar için yazıyorum, polise veya savcıya suç duyursun da bulunuyorsunuz , telefon kaydı , msjlar hepsine bakıyorlar , kanunda karşı tarafın iyi niyetini kendi çıkarları için kullandığından mahkemelik oluyor , ayrıca hukuk mahkemesinden dava açılıyor, valla eşek gibi ödemek zorunda kalıyor karşı taraf ya da ceza alıyor ve sicili bozuluyor. Zaten birinin sicili bozulduğu an tüm hayatı biter yani arkadaşlar öyle para verdim kaçtı olayı yok, bayanlar korktuğundan sesini çıkaramıyor ayrıca bence ses kaydı yapılmalı msjlar olabildiğince aramalar çok olmalı artık karşı tarafın keyfi bilir

Bankaya olan borcunu ödemeyen sana mı ödeyecek? :))
Komik olmayın. Yada olun. 2 ay sonra gel burda ağla. Kredi çektim, sevgilim terk etti, ödeyemiyorum ve icra geldi ailem duydu beni evlatlıktan sildi diye.

sanırım sizdeki deli cesareti.. evliyken bile insan eşine güvenemiyor sen nasıl güveniyorsun..
asla çekmeyin...

Canım çalıştığım kurumda bi arkadaşımız yine aynı kurumda çalışan başka bi arkadaşımızla sevgiliydi. Bu sevgilinin baya bi borcu vardı, kızcağızda çok seviyor çocuğu kredi çekip veriyor. Netice de çocuk borcunu ödemedi, ayrıldılar ki bu olayda çocukta devlet memuruydu yani. Yine de borcunu ödemedi. Sakın çekip verme. Kocan değil, annen baban değil niye sen böyle bi borcun altına giresin ki. Ailesi halletsin

Sevgilisine kredi çektiren adamdan bir b..k olmaz . O sizinle evlenmez de . Kurumsal şirketlerde çalıştım.Bu konudan muzdarip bir dolu kız tanıdım .Biri de geri ödemedi paraları .

Her zaman dava açılmıyor yalnız. Doğru olup olmadığı kontrol edilebilecek nitelikteki basit yalanların kişinin iradesini fesada uğratacak hileli davranış niteliğinde bulunmadığı, dolandırıcılık suçunun oluşması için hileli bir davranışın bulunması gerekiyor yargıtay içtihatlarına göre. Konu sahibi dolandırılmışsa ceza davası açılmaz muhtemelen ama hukuk mahkemelerine başvurma hakkı olur

bence bizi sinirlendirmek için yazılmış konulardan biri, zira bu kadar saf olunacağına ben inanmıyorum

Cekme kesinlikle...
adam seni ortada birakir gider bu isler belli olmaz.devir cok kotu.20.000 az degil.
maasin ne ki yani..

Kredi çıkmadı deyin geçin.
iş bulacakta , kredi çekecek ki zaten büyük ihtimalle kredi çıkmaz,3 yıl ödemek zorunda kalırsınız.

Babam işe başladığımda benden 30bin istemişti olmaz dedim çünkü güvenmiyorum.
En son 5bin'e razı oldu ve çektim. Güya taksitleri kendisi ödeyecekti. İlk taksidin yarısını verdi bir daha sormadı bile.
Babama bile güvenemezken sevgilim için asla çekmezdim.
Sonra pişman olacağınız bir işe kalkışmayın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…