Sevgilim için kredi çekicem

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum

ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım

Elin adamı sonuçta ne die kredi çekiosunuzki?ailesinden biri çeksin kimsesizmiymişte siz çekiosunuz krediyi?yakında ğaramı ödemio ne yapmalıyım die konu açarsınız buraya

Sakın yapma derim. Aranızda güven olsa bile, borçla borcu ödemek kötü bişi. Kredi dinimizde de iyi karşılanan bişey değil. faiz olduğu için. kredi borcundan yakınanlar hep böyle yapıyor..

bu ne cesaret. Uygun bir dille yapamayacagınızı söyleyin. Nasıl olacak bilmiyorum ama..

Kendin bile geçinmekte zorlanırken ve ona rağmen idare ederken başkası için kredi çekmek hiç akıl karı değil. Sakın ama sakın çekme, bırak kendi çözüm bulsun erkek olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…