Sevgilim için kredi çekicem

Beraberliğinizin 36 ay daha süreceğinin garantisi var m?
Yarın öbür gün ya ayrılırsanız ne olacak?

Hani geçinemiyorken yirmibin çekip taksitleri ödeyecektiniz şimdi vazgeçtiniz sanırım emin de değilim o ayrı da taksit parasını her ay babanıza gönderin bence.Zaten ödeyecektiniz ya.Hiç değilse hayır dua alırsınız.

Bence asıl mesele güven konusu değil güveniyorsan çek krediyi ver ama asıl sorun sevgilin nasıl senden isteyebiliyor bu parayı gururu yok mudur hiç ?

Asla yapma. Benim komsum senin gibi kiz sevgilisi icin cekti. Sevgilisi odeyemedi kiz odemek zorunda kaldi. Sornadan kiz da odeyemedi ve kizin evine haciz geldi dusunebiliyor musun ailesini? Maasin var suan evet ama bir aksilik bir sey olsa senin evine haciz gelme riski olur sevgilin yuzunden. Buyuk rezillikler cikabilir hic bulasma.

En doğrusunu yapmışsın çok iyi olmuş açık açık konuşman. Saf olmadığını seni kandıramayacağını anlamış. İnan çok sevindim.

Ne kadar fesat olduk biz böyle ya. Eğer seviyorsan güveniyorsan çek gitsin arkadaşım. Aaaa siz dana sevgilisiniz diyenlere ne bakıyorsun sen? Yapacak olduktan sonra evliyken de yapar

bence yapmamalısın ama aklımın takıldıgı bısey var babana her ay 200 tl gondemryıp sıkıntım var gecınemıyorum demıssın ama sevgılıı 3 aydır tanıyorsun ve kıredı cekp o ıse gırene kadarda taksıtlerı odemeyı goze aldın burdakı bayanlar uyarmasa gozunu acmasa emınım cekıcektın verıcektın..... sana kızmıyorum veya bısey demıyorum ama sen baban sayesınde okudun meslek sahıbı oldun memur oldun tabı kendın okudun ama maddı anlamda babanın yerdımı olmasa okuyamzdın dıyecegım tek sey baban ıcın cok uzuldum ve snada dıyecegım sey ılerde babana yaptıgın haksızlıktan dolayı çok pısman olcaksın ve ınan bana son pısmalıkta fayda vermıyor....

Kocası için bile kredi çekmek için buraya konu açanlar varken senin ki iyi cesaret..

bilemem ya gercekten zor durumdaysa eger ister insanların caresiz oldugu durumlar vardır kimse yardım etmediyse napsın tabi siz belliki cok guvenmiyorsunuz guvenseniz zaten bu konuyu acmazdınız bile ama soz verdiyseniz sozunuzden donmenizde cok yanlıs

Yoo dostum yo.. Ben bu işleri iyi biliyorum istisnasiz pismanlikla sonuclanir. Benim bile basima geldi. Ogrenciyim 500 TL lik kredi karti vermişti banka, başka bir kredi kartim daha olduğu için kullanmiyordum duruyordu öyle. Eski nisanlim da memur bir öğretmendi. Doğu gorevinden ozledim diye 5 parasiz cikip gelmişti yanima. Senin su karti kullanalim ben aylik ödemelerini yollayacagim zamani gelince de kapayacagim demişti. Ne bir ödemesini yolladi ne de kapatti. Bir öğrenci olarak basima bela olmuştu o kart. Ayni şekilde gene o eski nisanlim israrla bana faturali hat almisti ben odeyecegim diye, manyak kafam olur dedim. Aramiz bozukken bir faturayi odememis haberimde yok, 100 TL lik fatura olmuş 500 TL, avukatlık olmuş fatura. Öğrendiğimde konusmuyorduk ve cebimde 5 TL simit alacak param yoktu. Ve bana donup senin sorunların beni alakadar etmez ne yaparsan yap demişti. Borç harç zor odedim. Yani demem o ki kocan dahi olsa böyle birşey yapma. Araya para girince herkesin gerçek karakteri ortaya cikar ama o çikan karakter yüzünden zarara ugrayabilirsin. Aman aman..

Iyi halt edersin.ayrılınca ne oluck en basitinden .borçlanmadan önce düşünseydi sîzin içinmî borçlanmış haspam .safmısın bilemedim sevyrm deme erkklr bunu iyi kullanır .acitasyon olark da tefeci demiş .gitsin alsın .sen karışma

Arkadasim 30 yasinda hala duzenli bir isi meslegi olmayan borc harc icinde duzenini oturtamamis birini cok mu aradin? Inan bana bu adam seni cok ugrastiracak. Bul kendin gibi memur huzur icinde yasayip gidin hadi bulamadin kimseyi yalniz kalmak bile boyle tiplerle ugrasmaktan iyidir.

Nasil icine sinip sana kredi cektirecek ilk önce bunu sormalisin kendine ,sana yazik degilmi ?ya ödeyemezsen geriye... 20.000 lira olur 40.000 ömür billah bu borcla ugrasirsin.Sakin borca sokma kendini ,insan huzur bulmali evliliginde ,sen onunla evli bile degilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…