Sevgilim için kredi çekicem

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
yanlıs anlama ama bız sevgılımle 1500 tl çektık ben kendı uzerıme cektım cunku 1000 tlını ben kullandım onu bıle oderken sorun oluyor ısteyemezsın bırde unutursa yanarsın kredi flan hıc kolay seyler degıl oyle ayrıca 20000 tl sana neredeyse 25 bın olarak gerı donecek o odemezse gercekten yanarsın

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Canım kesinlikle öyle bir şeye kalkışma derim ben. Yani tabii paranın lafı olmaz ama sevdiğin insanın seni zora sokmaması gerekir. Bu durum seni zora sokar. Çok kazanan bir insan değilsin zaten bir de aile kısmı var olayın. Bence hiç bulaşma kredi işlerine.

İnanamıyorum, 3 aydır tanıdığınız adama kredi çekmeyi nasıl düşünebiliyorsunuz?

Başınıza çok iş alırsınız böyle...

bu kadar insan aynı görüşte birleşiyorsa DİNLE ve YAPMA

SAKINNNNN

AHHH BİZ KADINLARRR ÇOKKK SAFIZZZZ

bu kadar insan aynı görüşte birleşiyorsa DİNLE ve YAPMA

SAKINNNNN

AHHH BİZ KADINLARRR ÇOKKK SAFIZZZZ

Bu safliktan da öte bence :) Resmen herseye kaniyoruz kendimizi kullandirtiyoruz. Sonrada buralara gelip konu aciyoruz sevgilim böyle böyle yapti diye.. insallah konu sahibi böyle bir hata yapmaz..

SAKIN SAKIN HAAAAAAA
Benim bi kiz arkadas ta cekeyimmi diye bana sordu sakin dedim bizimki aklini zaptedemedi gitti çekti.Cocuk ortadan kayboldu bi kac ay sonra da baskasiyla gördü. .....

cok mahcup bana karsi demissin.
Tabiki mahcup olmasa bile mahcup rolu yapicakki sen uyanma.
Zaten herkes oyle davranir.
Sokaktaki dilenciye sen ne vakit para verirsin?
Eger dilenci sert zorba ver ver diye uzerine yurusemi, yoksa nazik nazik dualarla senden para rica etsemi?
Elbette kibat olucak, bu isin adabi bu.

Ne kadar fesat olduk biz böyle ya. Eğer seviyorsan güveniyorsan çek gitsin arkadaşım. Aaaa siz dana sevgilisiniz diyenlere ne bakıyorsun sen? Yapacak olduktan sonra evliyken de yapar
Siz kendinizdemisiniz acaba? Şu verdiğiniz akıla bakın..Adam parayı ödemezse siz her ay yardımcı olursunuz artık konu sahibine ödeme yaparken..Şu yaptığınız yorumda bile bu kızı yanlış yönlendirerek,aklını karıştırarak bir felakete sürükleyebileceğinizin farkındamısınız? Biraz mantıklı yorumlar yapın Allah aşkına ya!!!

Tamam arkadaşlar desteğiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim, borç yapılandırmayı ve icrayı kesecek kadar ödeme yapılabildiğini bilmiyordum, yarın bankaya gittiğimi ve sonrasında olumsuz olduğunu kefil istediklerini falan söylücem, merak ediyorum icra gelecek mi, düşünüyorum da icra ailesine gelecekse onlar niye bişey yapmıyo, duygularımla hareket etmicem ayrıca ayrı şehirlerdeyiz, krediyi çekip göndericektim borçlarını kapatıp yanıma gelecekti, ben de yanıma gelme zaman kaybetme işe başla dedim seni özledim falan diyo, ben de dedim daha krediyi çekmedim icralık biri aşk meşk düşünmez diye, parçaları birleştirince sonuç haklısınız beni kandırıyor ama kanmıcam hepinize tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
ailesi nasıl kılını kıpırdatmıyor. onların ogulları ve icra da onlara gelecek sözde. bir zahmet onlar düşünsün. yapma daha 3 ay olmuş... sonucu mutlaka yaz bize, merkatayız

ailesi nasıl kılını kıpırdatmıyor. onların ogulları ve icra da onlara gelecek sözde. bir zahmet onlar düşünsün. yapma daha 3 ay olmuş... sonucu mutlaka yaz bize, merkatayız
Ya ne ailesi Allah aşkına bu çocuğun uydurdugu bir YALANNN...Bence ailesini bile haberi yok resmen bu saf kızı kandirmaya çalışıyor 2×2=4

he söylemiş konu sahibi. tavrı tam bekledğim gibi.
ah yavrum senin aklın yerinde mi, babaya 200 tl veremiyorsun ama bu uyduruk adam için 20bin tl çekecektin bize burada sormasan..

kiz sakin haa cekme yapmasaymis o kadar borc sana mi guvenmis kocan mi baban mi aman haaa...

Sana tek diyeceğim ASLA çekme hemde ASLA çok pişman olursun sana abla tavsiyesi bir arkadaşım da aynı 23 bin çekti verdi sonuç sevgilisiyle davalık olacak çocuk vermez ise ve verdiği paranın tam üstünden tam 1 yıl geçti . Ayrıca ilişkilerin arasına para işi girince o ilişkiden hayır gelmez ve nolursun çekme hayatını zehir etme .:cry:

ila çekecem diyorsan %100 verecek gözüyle bakıyorsan senet yaptır , saf gibi elden verme , annesi değilsin babası değilsin ayrıca erkeklerin bu gibi durumlarda babaları anneleri hep arkasını döner hep kazık yemiş durumda olurlar, erkekte onur olsa asla sevgilisinden bir lira almaz Sakın çekme....

2 örnek olayim var. Birincisi 15.000 çekti. Çocuk en son yediğine içtiğine say dedi. Dava açtı kız. Maalesef kaybetti. Diğer arkadaşım 8.000 tl. Oda su içti. Parayı illa verecem diyorsan borc olarak verdiğini banka dekontunda belirt.şimdiden geçmiş olsun.

20.000 tl bu yaaa pes. Ne adamlar var. Annem duydu de kurtul gitsin. 1000 tl bile verme. İcralik adam. İşsiz. nasıl olmuş bu borç. Mantıklı düşün.

X