sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

cimri olmakla hırsız olmak ayrı şey ben olsam sevgilime/nişanlıma/eşime böyle birşeyi yakıştırmazdım günahını almayın..

kamera var cafede evet sorup izleyebilirim. ama bazı tandıklar var tekrar gittiğimizde konusunu açarlar mı. o zaman sevgilim almadysa büyük sıkınt olcak. sevgilimden gizli iş cevirmiş olcam

eğer şüpheleniyorsan erkek arkadaşından birgün bilerekten çantana yine yüklü para koy ama paranın miktarından emin ol ve çantanı sevgilinin yanına bırak ve kendin yanından ayrıl.bak bakalım o zaman yerinde mi olucak para yoksa yine eksik mi olucak.

kamera var cafede evet sorup izleyebilirim. ama bazı tandıklar var tekrar gittiğimizde konusunu açarlar mı. o zaman sevgilim almadysa büyük sıkınt olcak. sevgilimden gizli iş cevirmiş olcam

Ben de sizi bir türlü anlayamadim. Paranız kayboluyor. Kamera kayıtlarını izlersem sevgilimle sorun olur diyorsun.
Sevgilinle ne diye sorun olacak.
Siz parayi sevgilim çaldı kayıtlara bakicam demeyi mi düşünüyorsunuz ki?

O gün cafede otururken param kayboldu kayıtlara bakabilir miyim diyeceksiniz. Kayıtlarda sevgilin aliyorsa hırsız damgası dogrulanacak. Almadiysa başka yerde düşürmüş olma ihtimalini dusuneceksiniz artik.

Ne diye bu kadar endişe ediyorsunuz anlamadım. Sevgilinin caldigindan eminsin de kayitlarda bunu görmek istemiyorsun gibi geldi. Ayrilmaktan mi korkuyorsunuz?

Diyelim ki sevgiliniz çalmadı.
Cimri ve başkalarının üzerinden geçinmeyi seven biriyle birlikteliğinizi devam ettirecek misiniz?
Güven yok üstelik ilişkinizde.
Ondan şüphelendiniz direk.

Diyelim ki sevgiliniz çaldı.
Hırsız biriyle mi olacaksınız?
Her türlü ayrılın.

hiç alakası yok. deli gibi ortaya çkmasını istiyorum inanın. cafeye hemen her gün gidiyoruz. sevgilimden gizli gidip kayıtlara baksam ve çıkmazsa sevgilin niye demedin diycek. cafe de kamera var yarın arayıp sorcam bakalım kayıt yapıyolar mı yapyolarsa biraz erken çıkıp gidebilirim. ama o gün en azından o cafe ye gitmemeliyiz.

cimri ve başkalarının üzerinden geçinen derken abartl bi şekilde değil arada öyle oluyor. aşırı cimri yada sürekli başkalarından para alan biri değil. ama yine de bu huyu düşündürüyor beni. ama hırsızlık apayrı eğer varsa bir dakika bile durmam. cimriliği aşırı değil çünkü

hımm bu olaylar on ve çantan başbaşa kaldığında oluyorsa bence biraz daha deney yap derim sana hatta paranın eksıldıgını soyleme bıle takıp et

Gunluk hayatinizda cebinizde para balyasiyla dolasiyorsunuz sanirim.

Para balyaları 10.000 lira oluyor, bahsettiğimiz paranın 10 katı... Ama sanırım siz 1000 lirayı çok bulanlar olarak bundan haberdar değilsinizdir...

Ben de her cebimde bir balya ile gezmiyorum ama şu anda 1000 lira çok yüksek bir meblağ değil.

Ayrıca asgari ücretli birinin dahi 1000 lira ile gezdiğini görebilirsiniz. Ödeme günüdür, maaş günüdür, alışveriş günüdür vs.

Evet hem haberdar degilim hem de rutin bir gunumde cebimde 1000 lira tasiyacak kadar tedbirsiz degilim.Konu sahibi zaten odeme gunuydu diye belirtmis ayrica.Ilk mesajiniz gundelik hayatta cepte 1000 lira tasinmasi siradan bir durummus gibi bir algi yaratmis.Ona istinaden yazmistim.Hepsi bu.

Ilk mesajımın hala arkasındayım. Pek çok kişi için1000 lira, çoğu zaman cepte bulundurulacak kadar küçük bir miktar.

Aksini iddia edenlerin çarşı pazar fiyatlarından haberi yok sanırım

bence parayı almamış olsa bile yine de pek güvenilir gibi gelmedi sevgiln yani başkalarının üzerinden geçinmeyi seviyosa senin de üzerinden geçinir ilerde onla mutlu olabilcekmisin
hırsızlık olayı içinse yine yanına 1000 tl gibi bir para alıp arkadaşların söylediği denemeyi yap. 200-300 alma çünkü az paradan anlaşılır diye almayabilir

O zaman 2.planı uygulayın. Yanınıza yüklü miktarda para alın bir ara uzaklaşın ve izleyin ... Bunu bir kere değil bir kaç kere yapın.

O zaman 2.planı uygulayın. Yanınıza yüklü miktarda para alın bir ara uzaklaşın ve izleyin ... Bunu bir kere değil bir kaç kere yapın.

Cafe ye gitmeyi dusunuyorum aslinda. Telefonla ulasamadim bi turlu. Kamere kayit yapiyosa onu izledigim anda anlarim net bi sekilde. Ama eger sevgilim almamissa ona ne demeliyim bilmiyorum

Cafe ye gidip sormayi planliyorum bakalim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…