sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

Bence yine öyle para varken yanında dene bakalım sonra bankaya gıdecektım de anıden bakalım panık olacak mı. Sonra duruma gore aa cebimde kalmıs dusurmemısım demek kı falan dersın bakalım ne dıyecek

Birsey sormak istiyorum. 6 ay askerde idi, 6 ay kadar yüzyüze görüşme sureniz var. Ödeme yapmak için yuklu miktarda para taşıdığınızı söylediniz..

1- Erkek arkadaşınız her iki olayda da sizin üzerinizde yüklü miktarda para olduğunu biliyor muydu?

2- Bu iki olay dışında, yine ödeme yapmak için para alıp önce sevgilinizle buluştunuz mu? Yani erkek arkadaşınız da bilirken, para varken kaybolmadığı oldu mu?

Harcayıp unutmuş olma ihtimalin yok mu?

Cok dusundum acaba harcadimmi diye ama. Ikiside su sekilde oldu parayi cektim yanina gittim oturduk sonra eve gectim. Harcamadigima eminim. Ve diyorumya borc icin cektigim icin sayili paraydi.

Evet ikisinde de yuklu miktarda para oldugunu biliyordu soyledim ikisinde de eminim. 2. Sorunuda dusundum oyle bisey olmadi sanirim. Baska bi durum hatirlamiyorum yuklu para cekip yanina gittigimi. Cuzdanimda az para oldugunda almiyor. Cok para oldugunda mi aliyor diyorsun?

Bilinçli olarak yapmış olabilir.
Sonuçta yüklü miktardan 50-100 tl almak göze batmaz diye düşünmüştür.

Bir daha deneme yapacaksanız yine yüklü miktar olsun üzerinizde yoksa 100-200 tl ile deneme yaparsanız miktar az fark edilir diye yeltenmeyebilir.

deneyip göreceksin, arkadaşım çok zor bir durum ama böyle bir şey yapıyorsa ne kadar ayıp resmen hırsızlık bu

Deneyin birdaha, muhakkak (egerki aliyorsa)tekrar denicektir..

bazi insanlarda hastalik bu..akrabam vardi oyle kalem olsa cop olsa illa alicak, adrenalin..

Sonra kendi esyami onda gorurdum, gulummi aglimmi, uyarayammi bilemez kalakalirdim oyle..

Suan en yakin arkadaslarimdan biri gecmiste azili bir hirsizdi :) 16 yasina kadar duzenli olarak calmis. 16'sinden sonra tanistik kendisiyle.
Ablamin evinden caldigini gordum. Uyardim,sakin sakin konustum. Asla arkadasligimi bitirmedim.
Hayat ya ne garip

Ben cimri erkeği sevmem kötü bir özellik kadının hayatını dar eder böyle kişilik
bence ayrıl , sanırım başka kötü alışkanlıklarıda vardır, sevgiliyken çoğu gizleniyor

Ben cimri erkeği sevmem kötü bir özellik kadının hayatını dar eder böyle kişilik
bence ayrıl , sanırım başka kötü alışkanlıklarıda vardır, sevgiliyken çoğu gizleniyor

1.Bulunduğunuz mekanın o günkü kamera kayıtlarına bakın
2. Sevgilinize sürekli para kaybettiğinizden bahsetmeyin yanınıza yine yüklü miktarda para alın ve sevgilinizin bunu görmesini sağlayarak bir an çantanızdan uzaklaşın zaten sonradan yine para kaybolursa durum ortaya çıkacaktır.

Sonraki buluşmanızda 'bankaya para yatıricam çıkışta unutturma olurmu? 'deyin. Biraz zaman geçince tuvalete gider gibi yapın, baktınız çantanıza yelteniyor anlarsınız. İlgilenmiyorsa günahını almıssıniz demektir.

hep derim bu KK müthiş bir yer. resmen sorgu odasında sorgular gibi sormuşsunuz çok iyi yaa

hep derim bu KK müthiş bir yer. resmen sorgu odasında sorgular gibi sormuşsunuz çok iyi yaa
Farketmemistim simdi bakinca farkettim.. Haklısınız sanırım biraz sorgu memuru gıbı konusmusum

Yani bence öyle görünüyor. Gunahini almayalim ama hep haberi olduğu zaman eksilmis paralar.
Kesinlikle denemee yap ama dikkat et senin durumu anlayip onu denedigini anlamasin..

günahını almadan önce birkere daha dene ama bunu biraz süre geçsin anlamasın O ŞEKİLDE dene.umarım böyle birşey yapmamıştır.ÇOK ÇİRKİN BİŞEY....

Bide bunun o yapmissa ayrilma kismi varki oda dusunmeye deger..

biz o olmadigini umalim, ne sevgiliniz hirsiz olsun nede siz onsuz kalin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…