- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Yapacagın sey cok basıt onunla bulusacagın zaman paranı say ve belırlı yerlerde takıl kalkarken paranı say eksıkse hemen yıne param eksik ama eminim bu sefer saydım bırı calmıs kamera kayıtlarına bakalım polısı arayalım dersın baktın yok falan diyor ki zaten çoğu işletme savcılık talebi olmadan o kayıtları izletmez, sevgiliniz panik yapıyor paranun peşine düşmekten vazgecmen için çabalıyorsa o zaman sen mi aldın neden engel oluyorsun diye çıkış kendini aklamak için parasını çıkarır seri numarasını kontrol edersin almıssa ortaya çıkar. Almadıtsada ayrılırsınız zaten bu şüphe ile bir ilişki zaten devam edemez.
Harcayıp unutmuş olma ihtimalin yok mu?
Birsey sormak istiyorum. 6 ay askerde idi, 6 ay kadar yüzyüze görüşme sureniz var. Ödeme yapmak için yuklu miktarda para taşıdığınızı söylediniz..
1- Erkek arkadaşınız her iki olayda da sizin üzerinizde yüklü miktarda para olduğunu biliyor muydu?
2- Bu iki olay dışında, yine ödeme yapmak için para alıp önce sevgilinizle buluştunuz mu? Yani erkek arkadaşınız da bilirken, para varken kaybolmadığı oldu mu?
hep derim bu KK müthiş bir yer. resmen sorgu odasında sorgular gibi sormuşsunuzBirsey sormak istiyorum. 6 ay askerde idi, 6 ay kadar yüzyüze görüşme sureniz var. Ödeme yapmak için yuklu miktarda para taşıdığınızı söylediniz..
1- Erkek arkadaşınız her iki olayda da sizin üzerinizde yüklü miktarda para olduğunu biliyor muydu?
2- Bu iki olay dışında, yine ödeme yapmak için para alıp önce sevgilinizle buluştunuz mu? Yani erkek arkadaşınız da bilirken, para varken kaybolmadığı oldu mu?
Farketmemistim simdi bakinca farkettim.. Haklısınız sanırım biraz sorgu memuru gıbı konusmusumhep derim bu KK müthiş bir yer. resmen sorgu odasında sorgular gibi sormuşsunuzçok iyi yaa
Yani bence öyle görünüyor. Gunahini almayalim ama hep haberi olduğu zaman eksilmis paralar.Evet ikisinde de yuklu miktarda para oldugunu biliyordu soyledim ikisinde de eminim. 2. Sorunuda dusundum oyle bisey olmadi sanirim. Baska bi durum hatirlamiyorum yuklu para cekip yanina gittigimi. Cuzdanimda az para oldugunda almiyor. Cok para oldugunda mi aliyor diyorsun?
Farketmemistim simdi bakinca farkettim.. Haklısınız sanırım biraz sorgu memuru gıbı konusmusum
arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?