sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

evet çok acı bişey inşallah yanılmışsındır,karar ver onu denyip mutsuzmu olmak istersın yada hiç bilmemekmi

sevgiliniz zaten profösyönel hırsuzsa tuzağınızı mutlaka anlar.anladığım kadarıyla cüzdanınızda bol miktarda para bulundurduğunuz zamanlarda olmuş bu belki hesabınızı karıştıracağınızı yada düşürdüğünüzü düşünmenizi sağlamanız için az miktirda para koyun bence tuzağa düşürmek istiyorsanız atıyorum 20 tl ve 10 tl olarak o zamanda baktınız eksilmiyor kesin o alıyordur yada eksiliyorsada o alıyordur nereye gidecek o para.umarım almamıştır.

Gittiğiniz cafe de kamera vardır mutlaka... Baktırın.

seviyorum ya boyle dedektif konularini
benim de aklima su geldi
cantanizdan onceden saydiginiz bi miktar para cikarin ve evden cikarken telasli oldugunuzdan sayamadiginizi soyleyip "ben wc ye gidicem sen sayarmisin" deyip sevgilinize verin.eksik cikarsa almis demektir
ama yaninda kurus falan da olsun ki onu denediginizi anlamasin

ben sevgilinin günahini aldigini düsünmüyorum.Atm yanlis ya da eksik para vermistir dedigi an bitmistir benim icin.Cünkü o an onda da telas olmaliydi.Ikinci kez olan asla tesadüf degildir.bence parani buldum deyip deneme,zaten eminsin onun aldigindan.öyle biri icin bi 50 tl bile bidaha deneyip kaybetmeye degmez

Bence bir gün üstünüze fazla miktarda para alın
Sonra onunla buluşun deyin ki "Şunun bana borcu vardı yeni verdi saymadım da tam mı verdi neyse ya arkadaşımın yanında 3ün 5in hesabını yapsam ayıp olur şimdi" diyin
Yani o paranın ne kadar olduğunu bilmediğinizi sansın sevgiliniz
Sonra bak bakalım ne olacak, paralar yine uçacak mı??

ben görüşlere katılıyorum kesinlikle onu dene o yaptıysa da rezil olsun ya ne demek hırsızlık karaktersizlik sevgilisinin parasını çalan insandan her şey beklenir tam kafeye oturmadan önce lavaboya git paranı tek tek say kalkarken tekrar lavaboya git çantanı bırak bu sefer kalktığınız zaman ondan ayrılır ayrılmaz parayı tekrar tek tek say bak bakalım azalmış mı

sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?[/QUOTE]

Yani sevgilinizin çıkarcı, başkalarının üzerinden geçinen biri olduğunu biliyorsunuz ve onunla birliktesiniz. Neden?

Son düzenleme:
çantana üç 50 lira üç dört 20 lira koy yanında bırak lavaboya git ama çaktırma çantayı o içinden çeker nasılsa haberi olmaz bunun diye varsa öyle bir şey yediğin içtiğin helal olsun güle güle canım de yolla...

Hep onun yaninda olmasi dusundurucu
Birde cimridir biraz baskalarinin uzerinden gecinmeyi sever demissiniz. Boyle biriyle neden hala devam ediyorsunuz? Iyi bir huy degil ki bu

canım zaten bırak çalmasını cimriyse başkasının ustunden geçiniyorsa ve sen böyle düşünüyorsan zaten bence bi düşün bu kişiyle gelceğini

Çantada para varken uzaklaş yanından lavaboya falan git bak yine eksiliyormu ayrıca neden o kadar yüklü bir para yanında tasiyosun ben onu Merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…