- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
-
- Konu Sahibi lovelystudent
ılla gıtmen mı gerekıyor bı sekılde ulaşamaz mısınhemde çok
ılla gıtmen mı gerekıyor bı sekılde ulaşamaz mısın
aynı cafede denemek zorunda değilsin ki mesela avm de gezerken ver çantanı sevgilini iki dk beklermisin wc ye gitcem de git azcıkda oyalan o sırada egerki çalıyorsa yine alacaktır zaten.. lakin cüzdanına ne kadar para koyduguna emin ol ve cüzdanı bu denemeyi yapana kadar açıpda kullanma ki düşürdümmü sorusunu aklına takmayasın..deneme yapcam ama şimdi cafe ye gittiğimi sevgilşime söylemek zorundayım sanırm. söyleyince denemenin bi anlamı kalmaz gibi geliyo. yada alllem edip kallem edip o cafe ye oturtmuycam cünkü ordakiler beni görünce direk konuyu açıcaklar
aynı cafede denemek zorunda değilsin ki mesela avm de gezerken ver çantanı sevgilini iki dk beklermisin wc ye gitcem de git azcıkda oyalan o sırada egerki çalıyorsa yine alacaktır zaten.. lakin cüzdanına ne kadar para koyduguna emin ol ve cüzdanı bu denemeyi yapana kadar açıpda kullanma ki düşürdümmü sorusunu aklına takmayasın..
bence gıtmeye korkuyosan kafenın numarasını bul ulaş acıkla durumu ya da o kafeye gıtme ya da bı kız arkadasınla gıt neden gıttın dıye hesap mı soracak sana ya da gıt gıttıgını soyleme en azından sonucu alana kadarcafe ye mi. telefon numarasını almadm ama 118 den alabilirim. bi kere gittim 2. kez gitsemde bişey olmaz zaten tandılar. heö sevgilime yarın gittimi diycem
akşam akşam kafam durmuş bir türlü konuyu anlayamamışım senide uğraştırdım bana laf anlatana kadar :) :) cafeye tek gidip sorsan,dedigin gibi imalar cafedekilerin bişi söylemesi fln korkutabilir bidaha yapmayadabilir öle olunca.. hiç birşey bahsetmeden saklıca halletyok cafe ye paramı sormaya gittiğimi söylediğimde korkar bi daha almaz diye düşündüm yoksa farklı yerlerde yapılır tabiki.
bence gıtmeye korkuyosan kafenın numarasını bul ulaş acıkla durumu ya da o kafeye gıtme ya da bı kız arkadasınla gıt neden gıttın dıye hesap mı soracak sana ya da gıt gıttıgını soyleme en azından sonucu alana kadar
akşam akşam kafam durmuş bir türlü konuyu anlayamamışım senide uğraştırdım bana laf anlatana kadar :) :) cafeye tek gidip sorsan,dedigin gibi imalar cafedekilerin bişi söylemesi fln korkutabilir bidaha yapmayadabilir öle olunca.. hiç birşey bahsetmeden saklıca hallet
çalısanlar konuyu açmasınlar bı zahmet yaa gızlı kalmasını ıstıyorum dersen acmazlar merak etme sonucu en az senın kadar merak edıyorumcafe ye giittim artık cafedekiler biliyo paramın kaybolduğunu. bu akşam izleyelim dediler. yarın sizede izletiriz dediler. yarın sabah gidicem tekrar. ondan sonra diycem sevgilime cafe ye gittim diye. çünkü birlikte o cafe ye gittiğimizde çalışanlar illaki konuyu açacaklar ve sevgilimde gittiğimi öğrenecek
çalısanlar konuyu açmasınlar bı zahmet yaa gızlı kalmasını ıstıyorum dersen acmazlar merak etme sonucu en az senın kadar merak edıyorum
kaçta gıdeceksın kafeyeo zaman yarnki duruma göre kararım vereyim bakalm. yazarm buraya
kaçta gıdeceksın kafeye
merak edıyorum bak unutma haber vermeyı eger sevgılın cıkarsa cok kızıcamyetişebilirsem sabah yetişemezsem aksama doğru
merak edıyorum bak unutma haber vermeyı eger sevgılın cıkarsa cok kızıcam
ne demek cnmtamam canm haber vericem tabiki. yardmın için sağol :)
Son durum ne? Gorustun mu yine?