- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Buldum evde bırakmışım yaa de bişeyin cebinden çıktı filan,ayrıca çok unutkan göster kendini,paranın hesabını da bilmiyor gibi konuş,mesela cüzdanda olanı bilmediğini saymaktan hoşlanmadığını
Bir de bişey soracağım,o gün gittiğiniz restorandan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyebilir misin,adamlardan rica etsen polisi filan karıştırmadan da halledebilirsin.
Parayı buldum derseniz de ondan şüphelendiğinizi anlar. Yani o aldıysa bulmanızın imkansız olacağını da bilir.
Asıl böyle şüphelendiğinizi açık edersiniz.
hayır buldum deme. hacama yapmıştım unutmuşum de..evet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri
Evet onunla bulusacagın zaman üzerinde fazla paran varsa bulusmadan önce say paranı ve seri numaralarını al. Harcamaların sonunda bak paran eksikse polıse gıdıcem dıye soyle bu şüphe ile yaşamak kadar günah almakta kötü
Yok rahat etmez hemen anlar ondan şüphelendiğinizi.öyle mi dersiniz. o zaman hiç açmyim konuyu. hani bende rahat eder diye düşünmüştüm ama
Ne alakası var. Cafede kamera var demeyle ondan suphelenmenin.
Bir cok cafede kamera olur zaten.
Şık bir restorana gidin ki mutlaka kamera olur orda test edin.
Parayi buldum da demeyin hic. Bu konuyu hatırlatmayin ona.
100, 50 degil bir de 20, 10 lira gibi küçük miktarlarla dolu olsun cüzdan.
Neyse en kisa zamanda test edin
merak ettim hirsiz mi degil mi
Degisikmis sevgilin
öyle mi dersiniz. o zaman hiç açmyim konuyu. hani bende rahat eder diye düşünmüştüm ama
Yok rahat etmez hemen anlar ondan şüphelendiğinizi.
O konuyu açmazsa siz hiç açmayın, açarsa da hırsızlıktan şüphelendiğinizi değil ben ne sakar oldum düşürüyorum tarzında düşündüğünüzü yansıtın. O zaman rahatlar ancak.
Hazır aradan o kadar zaman geçmişken hiç eskileri karıştırmayın. Madem adamı deneyeceksiniz, unuttuğunuzu sanması daha uygun olur.
Kaldı ki geçen sefer de parayı yürüten o ise olay iyice saçma bir hâl alacak. Paranızı çalan adama aylar sonra durduk yere "Yok aslında kaybetmemişim ki ben" demeniz tuhaf kaçar takdir edersiniz ki. Adamın rahatlamasını istiyorsanız "Her şeyimi her yerde unutabiliyorum, paramın hesabını bilmiyorum" mesajı vermeniz lazım yeri gelirse.
hayır canım. 2. olay daha yeni oldu. 1. si aylar sonraydı. 2. için dedim ben onu.
Yapacagın sey cok basıt onunla bulusacagın zaman paranı say ve belırlı yerlerde takıl kalkarken paranı say eksıkse hemen yıne param eksik ama eminim bu sefer saydım bırı calmıs kamera kayıtlarına bakalım polısı arayalım dersın baktın yok falan diyor ki zaten çoğu işletme savcılık talebi olmadan o kayıtları izletmez, sevgiliniz panik yapıyor paranun peşine düşmekten vazgecmen için çabalıyorsa o zaman sen mi aldın neden engel oluyorsun diye çıkış kendini aklamak için parasını çıkarır seri numarasını kontrol edersin almıssa ortaya çıkar. Almadıtsada ayrılırsınız zaten bu şüphe ile bir ilişki zaten devam edemez.evet ya günahını alyosam diye de çok korkuyorum
arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?