sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

birkez daha denemelisin.. ama inkar edecektir öyle bir kanıt olmalı ki yaptıysa inkar edemesinnn...

onu da düşündüm. ama ordakilerde bizi biraz tanyo. yani birlikte gittiğimizde sorabilirler diye korkuyorum. ama içim rahat etmiş olur. en azından cafe yi telefondan aryip soruyim bakım

Parayı buldum derseniz de ondan şüphelendiğinizi anlar. Yani o aldıysa bulmanızın imkansız olacağını da bilir.
Asıl böyle şüphelendiğinizi açık edersiniz.

öyle mi dersiniz. o zaman hiç açmyim konuyu. hani bende rahat eder diye düşünmüştüm ama

evet ya günahını alyosam diye de çok korkuyorum

öyle mi dersiniz. o zaman hiç açmyim konuyu. hani bende rahat eder diye düşünmüştüm ama
Yok rahat etmez hemen anlar ondan şüphelendiğinizi.
O konuyu açmazsa siz hiç açmayın, açarsa da hırsızlıktan şüphelendiğinizi değil ben ne sakar oldum düşürüyorum tarzında düşündüğünüzü yansıtın. O zaman rahatlar ancak.

değişikki ne değişik hiç sormayn :/ insşşallah. ama ksa zamanda olmaz sanırım. çünkğ son olay yeni oldu

Hazır aradan o kadar zaman geçmişken hiç eskileri karıştırmayın. Madem adamı deneyeceksiniz, unuttuğunuzu sanması daha uygun olur.

Kaldı ki geçen sefer de parayı yürüten o ise (ki bence öyle, bu kadar tesadüf fazla çünkü) olay iyice saçma bir hâl alacak. Paranızı çalan adama aylar sonra durduk yere "Yok aslında kaybetmemişim ki ben" demeniz tuhaf kaçar takdir edersiniz ki. Adamın rahatlamasını istiyorsanız "Her şeyimi her yerde unutabiliyorum, paramın hesabını bilmiyorum" mesajı vermeniz lazım yeri gelirse.

doğru diyosun hiç açmıyim açarsa da öyle diyim sakar tarafmda var zaten

hayır canım. 2. olay daha yeni oldu. 1. si aylar sonraydı. 2. için dedim ben onu.

evet ya günahını alyosam diye de çok korkuyorum
Yapacagın sey cok basıt onunla bulusacagın zaman paranı say ve belırlı yerlerde takıl kalkarken paranı say eksıkse hemen yıne param eksik ama eminim bu sefer saydım bırı calmıs kamera kayıtlarına bakalım polısı arayalım dersın baktın yok falan diyor ki zaten çoğu işletme savcılık talebi olmadan o kayıtları izletmez, sevgiliniz panik yapıyor paranun peşine düşmekten vazgecmen için çabalıyorsa o zaman sen mi aldın neden engel oluyorsun diye çıkış kendini aklamak için parasını çıkarır seri numarasını kontrol edersin almıssa ortaya çıkar. Almadıtsada ayrılırsınız zaten bu şüphe ile bir ilişki zaten devam edemez.

tüm yorumları okuyamadım
okuyabildiğim kadarı için yazıyorum
burada yazılan hiçbir öneriyi yapma!
birçok erkek gibi o da buraları okuyorsa, konunun kendisi olduğunu anlar zaten, herşeye hazırlıklı olur
sen de haaa, demek ki o değilmiş der kendini kandırırsın

Paranızı başka bi şekilde harcamadığınıza % 100 emin olmadıktan sonra günahını almayın derim ben. Cimrilik başka şey hırsızlık başka şey. Diğer arkadaşların da dediği gibi uzaktan çaktırmadan bi takip edin bakalım 1 yıl az bi zaman değil bunu en iyi siz anlarsınız bizimki sadece düşünce... Umarım düşündüğünüz gibi değildir çünkü o da ayrı bir hayal kırıklığı olur... Sevgiler...

bence cafenin güvenlik kamerasını incelettir varsa hiç üşenme ve bencede o alıyo ayrıl şüphen varsa boşa değildir şüphen...

bide dene bidahakine şüphenden kurtul en azından emin olursun yanına 300-500 rakamı bildiğin para al tüm değilde bozuk olsun 20lik vs ve kasten bırak yanında derim ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…