- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Anlayabilirmisinki, nerden buldun der ne desinkiyada o parayı buldum mu desem tepkisini ölçmek için.
ben bakıyım eşyalarıma demesine anlam veremedim şu an.. küçük bir şey olurda belki yanlışlıkla koymuşumdur felan der hani.. güveninizi mi sağlamaya çalışıyor anlamadım ki.. bi arkadaşınız da kafede olsun bence onunla buluştuğunuzda uzaktan onu izler hem kesin de olur onun alıp almadığı
Anlayabilirmisinki, nerden buldun der ne desinki
çok güvendiğinize deyin.. ya da ne bilim çantamda onunla ilgili bir süpriz var ben biraz ipucu verdim ama bakalım anlayıp alacak mı sen bak felan deyinbelki benimk,lere karşmıştır dedi. bilemiyorum ki ya çok ilginç. hangi arkadaşıma diycem ki böyle bişeyi
çok güvendiğinize deyin.. ya da ne bilim çantamda onunla ilgili bir süpriz var ben biraz ipucu verdim ama bakalım anlayıp alacak mı sen bak felan deyin
Ahh evet dogruu, once buldum de sonra test edersinntepkisine bakarım ve biraz rahatlar sonrasında tekrar yapar belki yaptysa eğer
ben geliyimevet olabilir ama tanımadığı arkadaşımda yokki. dedektiflik şirketinden mi birini ayarlasam ne yapsam
ben geliyimkuzeninizde olur ya da arkadaşınızın kuzeni felan. rica edin bi tanımadığı insan daha iyi olur çünkü
yarın ordayımkuzenlerim burda değil ki :/ arkadaş da hiç katamam nolur nolmaz kimseye güvenilmiyo malum. en iyisi sen gel
yarın ordayım
ayy çok güzel olurdu kafa dağıtırdım dertler bitmiyor ki hiçciddi misin kız gel valla ayol gezdiririm seni
ayy çok güzel olurdu kafa dağıtırdım dertler bitmiyor ki hiç
inşallah inşallah.. buraya yazın yine bizde öğrenmiş oluruzöyle maalesef bakalım inşallah çkarım işin içinden
inşallah inşallah.. buraya yazın yine bizde öğrenmiş oluruz
rica ederim ne demek :)tabiki bi sonuca ulaşır ulaşmaz yazıcam. çok teşekkür ederim canım :)
Yaninda baskasini suclayin, param kayboldu ya x den supheleniyorum o almistir bence falan diyin (x hayali bir kisi ya da bunu paylasabileceginiz izin aldiginiz bir yakininiz olsun) bakin bakalim nasil tepki veriyor.
Esim bu yontemle itiraf ettirmisti is arkadasina...
benim sevgilim bu yöntemle hayatta itiraf etmez. eşiniz nasıl itiraf ettirdi ki_
ordaki tepkiden nasıl emin olacaksın ki sadece şüpelenirsin,sana kesin kanıt lazım.dimi hem tepkisine bakarım hem de rahatlar. hatta şey demiştim alana haram olsun filan. derim tüh başkasnn günahınıda aldm. baya rahatlar
Yanlarinda calisan cocuklardan biri esimin cuzdanini calmisti, esim direk anlamis ama soyleyememisti. Ofisboy cocukla anlasmislar, esim hirsiz cocuga, cuzdanimi ofisboy caldi butun gun masamda dolanip duruyor ondan baska kimse odama girmiyor falan demis, saydirmis baya, kamera kayıtlarını dokturecegim demis (yoktu kamera falan) cocuk dokulmus tabi abi yapma etme aramizda kalsin borcum vardi falan filan...