- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
- Konu Sahibi lovelystudent
ordaki tepkiden nasıl emin olacaksın ki sadece şüpelenirsin,sana kesin kanıt lazım.
evet tam anlamam imkansz ama sonraki seferler için yapar nasılsa anlamadı diye eger yapıyosa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ordaki tepkiden nasıl emin olacaksın ki sadece şüpelenirsin,sana kesin kanıt lazım.
Evet ama takip et,orda bi kaç güzel öneri vardı,biri gizli kameralara baktırcam polise vercem diye blöf yap, biri de uzaktan arkadaşın izleyebilir.Ama sürekli yaptığı bişey olmayabilir o nedenle tek seferde emin olamazsın.evet tam anlamam imkansz ama sonraki seferler için yapar nasılsa anlamadı diye eger yapıyosa tabi
Evet ama takip et,orda bi kaç güzel öneri vardı,biri gizli kameralara baktırcam polise vercem diye blöf yap, biri de uzaktan arkadaşın izleyebilir.Ama sürekli yaptığı bişey olmayabilir o nedenle tek seferde emin olamazsın.
Peki emin olursan ve o yapmışsa ne yapacaksın ?Ayrılacak mısın yoksa sadece konuşup gececek misin?
orası iş ortamı ispatlama şansı var ben nasıl korkutaym ki. cafe ye mi soruyim kamera kaydı var mı diye ?
Çok farklı bir ayrılık sebebi, aynen nesine güveneceksin,zaten paraya ihtiyacı varsa adam gibi söyleyebilir,arkadan iş çevirip cüzdanından yürütmez güvenilmez ve dürüst olmadığını gösterir.O yaptıysa tabi,sucu ispatlanana kadar her şüpeli masumdurhiçte beceremem varya bu tarz şeyleri hemen kızarır bozarrım.
eger doğruysa ayrılırım. böyle bişey kabul edilir mi ya
Yoksa bile varmis de, bakalim ne diyecek
Çok farklı bir ayrılık sebebi, aynen
nesine güveneceksin,zaten paraya ihtiyacı varsa adam gibi söyleyebilir,arkadan iş çevirip cüzdanından yürütmez güvenilmez ve dürüst olmadığını gösterir.O yaptıysa tabi,sucu ispatlanana kadar her şüpeli masumdur
Simdi denemeye kalksaniz bile paranizi almamayacaktir.Dikkat cekmemek icin.3 kez ayni sekilde ayni seyi yapmaz.
o almıştır haraketleri çok şüpheliarkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
evet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri
Bencede sonra da takip edin tam cantanizi kurcalarken yanina gidinevet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri
varmş dersem direk kendisinden şüphelendiğimi anlar
Buldum evde bırakmışım yaa de bişeyin cebinden çıktı filan,ayrıca çok unutkan göster kendini,paranın hesabını da bilmiyor gibi konuş,mesela cüzdanda olanı bilmediğini saymaktan hoşlanmadığınıevet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri
Evet onunla bulusacagın zaman üzerinde fazla paran varsa bulusmadan önce say paranı ve seri numaralarını al. Harcamaların sonunda bak paran eksikse polıse gıdıcem dıye soyle bu şüphe ile yaşamak kadar günah almakta kötünasıl yani. seri numarasını aldım diye korkutayım mi diyosun?
Başka kim alacak ki? Sonuçta çanta onun yanındaymış. Bir deneyin bakalım ne olacak. Telefonunuzu ve cüzdanınızı çantanızda ayrı bölmelere koyun ve ses kaydını açın. O alırsa seslerden anlaşılır herhalde.arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
Küçük paralara tenezül etmeyebilir hahahah elliden yüzden asağı kurtarmıyor.Ne alakası var. Cafede kamera var demeyle ondan suphelenmenin.
Bir cok cafede kamera olur zaten.
Şık bir restorana gidin ki mutlaka kamera olur orda test edin.
Parayi buldum da demeyin hic. Bu konuyu hatırlatmayin ona.
100, 50 degil bir de 20, 10 lira gibi küçük miktarlarla dolu olsun cüzdan.
Neyse en kisa zamanda test edin
merak ettim hirsiz mi degil mi
Degisikmis sevgilin
Küçük paralara tenezül etmeyebilir hahahah elliden yüzden asağı kurtarmıyor.
Parayı buldum derseniz de ondan şüphelendiğinizi anlar. Yani o aldıysa bulmanızın imkansız olacağını da bilir.varmş dersem direk kendisinden şüphelendiğimi anlar
katılıyorumParayı buldum derseniz de ondan şüphelendiğinizi anlar. Yani o aldıysa bulmanızın imkansız olacağını da bilir.
Asıl böyle şüphelendiğinizi açık edersiniz.
Ne çok para varmış der,cüzdanı da kapabilirHahaha
Hani aradan fazla zaman geçmemiş ya bu sefer yukseklere el uzatmaz belki dedim. Küçük paralari alir