sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

evet tam anlamam imkansz ama sonraki seferler için yapar nasılsa anlamadı diye eger yapıyosa tabi
Evet ama takip et,orda bi kaç güzel öneri vardı,biri gizli kameralara baktırcam polise vercem diye blöf yap, biri de uzaktan arkadaşın izleyebilir.Ama sürekli yaptığı bişey olmayabilir o nedenle tek seferde emin olamazsın.
Peki emin olursan ve o yapmışsa ne yapacaksın ?Ayrılacak mısın yoksa sadece konuşup gececek misin?

Evet ama takip et,orda bi kaç güzel öneri vardı,biri gizli kameralara baktırcam polise vercem diye blöf yap, biri de uzaktan arkadaşın izleyebilir.Ama sürekli yaptığı bişey olmayabilir o nedenle tek seferde emin olamazsın.
Peki emin olursan ve o yapmışsa ne yapacaksın ?Ayrılacak mısın yoksa sadece konuşup gececek misin?

hiçte beceremem varya bu tarz şeyleri hemen kızarır bozarrım.

eger doğruysa ayrılırım. böyle bişey kabul edilir mi ya :KK43:

hiçte beceremem varya bu tarz şeyleri hemen kızarır bozarrım.

eger doğruysa ayrılırım. böyle bişey kabul edilir mi ya :KK43:
Çok farklı bir ayrılık sebebi, aynen nesine güveneceksin,zaten paraya ihtiyacı varsa adam gibi söyleyebilir,arkadan iş çevirip cüzdanından yürütmez:KK62::KK62: güvenilmez ve dürüst olmadığını gösterir.O yaptıysa tabi,sucu ispatlanana kadar her şüpeli masumdur :KK48::KK48:

Çok farklı bir ayrılık sebebi, aynen

nesine güveneceksin,zaten paraya ihtiyacı varsa adam gibi söyleyebilir,arkadan iş çevirip cüzdanından yürütmez:KK62::KK62: güvenilmez ve dürüst olmadığını gösterir.O yaptıysa tabi,sucu ispatlanana kadar her şüpeli masumdur :KK48::KK48:

çok çirkin bişey cidden ya :KK43: bakalım nasıl olcak :/

Simdi denemeye kalksaniz bile paranizi almamayacaktir.Dikkat cekmemek icin.3 kez ayni sekilde ayni seyi yapmaz.

evet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri

arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.

ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.

söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.

düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
o almıştır haraketleri çok şüpheli

evet şey demeyi düşünüyorum önce ben o parayı buldum diycem. tüh bi e mileltin günahını aldım diycem. sonrasnda biraz zaman geçtikten sonra deniycem. üst üste kesinlikle yaapmaz çok uyanık biri
Bencede sonra da takip edin tam cantanizi kurcalarken yanina gidin

varmş dersem direk kendisinden şüphelendiğimi anlar :KK43:

Ne alakası var. Cafede kamera var demeyle ondan suphelenmenin.
Bir cok cafede kamera olur zaten.
Şık bir restorana gidin ki mutlaka kamera olur orda test edin.
Parayi buldum da demeyin hic. Bu konuyu hatırlatmayin ona.
100, 50 degil bir de 20, 10 lira gibi küçük miktarlarla dolu olsun cüzdan.

Neyse en kisa zamanda test edin
merak ettim hirsiz mi degil mi:KK53:
Degisikmis sevgilin :rolleyes:

Buldum evde bırakmışım yaa de bişeyin cebinden çıktı filan,ayrıca çok unutkan göster kendini,paranın hesabını da bilmiyor gibi konuş,mesela cüzdanda olanı bilmediğini saymaktan hoşlanmadığını :KK53::KK53::KK53:

Bir de bişey soracağım,o gün gittiğiniz restorandan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyebilir misin,adamlardan rica etsen polisi filan karıştırmadan da halledebilirsin.

nasıl yani. seri numarasını aldım diye korkutayım mi diyosun?
Evet onunla bulusacagın zaman üzerinde fazla paran varsa bulusmadan önce say paranı ve seri numaralarını al. Harcamaların sonunda bak paran eksikse polıse gıdıcem dıye soyle bu şüphe ile yaşamak kadar günah almakta kötü

arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.

ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.

söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.

düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
Başka kim alacak ki? Sonuçta çanta onun yanındaymış. Bir deneyin bakalım ne olacak. Telefonunuzu ve cüzdanınızı çantanızda ayrı bölmelere koyun ve ses kaydını açın. O alırsa seslerden anlaşılır herhalde.

Ne alakası var. Cafede kamera var demeyle ondan suphelenmenin.
Bir cok cafede kamera olur zaten.
Şık bir restorana gidin ki mutlaka kamera olur orda test edin.
Parayi buldum da demeyin hic. Bu konuyu hatırlatmayin ona.
100, 50 degil bir de 20, 10 lira gibi küçük miktarlarla dolu olsun cüzdan.

Neyse en kisa zamanda test edin
merak ettim hirsiz mi degil mi:KK53:
Degisikmis sevgilin :rolleyes:
Küçük paralara tenezül etmeyebilir hahahah :KK53::KK53::KK53: elliden yüzden asağı kurtarmıyor.

X