sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

epey bi zaman gerçi burda değildi askerdi. 7 ay filan geçti. o zamanda işte nasıl düşürdüm filan diyorum parayı çekip evine gittim. işte atm yanlış verebiliyor dedi. hatta atm den sorgulattım araştrdlar yanlışlık olmamış. o zaman şakayla karışık ben aldım o zaman filan dedi. çok da uyanık biridir.
7 ay olmuş bence yapmanızda bi sakınca yok..

Paranın seri numarasını al gittigin yerde mutlaka kamera olsun kalkarken paranı say baktın eksik hemen kameraları izleyelim param eksik diye seri numarasını almıstım polise vericem dersin o zaman kimsenin günahına girmeden işin içinden çıkarsın

nasıl yani. seri numarasını aldım diye korkutayım mi diyosun?

başkalarının üzerinden geçinmeyi seven diye nitelendirdiğiniz sevgiliniz almamışsa ? doğru hatırladığınızdan emin misiniz, belki harcamışsınız ve hatırlamıyorsunuz dicem ama bir kez de değil, bilemedim ki

başkalarının üzerinden geçinmeyi seven diye nitelendirdiğiniz sevgiliniz almamışsa ? doğru hatırladığınızdan emin misiniz, belki harcamışsınız ve hatırlamıyorsunuz dicem ama bir kez de değil, bilemedim ki

yok harcamadm bi yere verceğim için sayılı paraydı hani çekip cüzdanda ayrı bi yere koyarsınız ki zaten harcycak durumum olmadı çekip yanına gitmiştim

aynen biraz bekliyim bu konuyuda açmyım. gerçi şey demeyide düşündüm onla yanyanayken parayı buldum meğer çantama düşmüş diyip tepkisini mi ölçsem ?
çok mantıklı aslında.. onun almadığını düşünmeniz onu çok çok rahatlatır ve eğer o yaptıysa inşallah günah almıyoruzdur diğerinde daha rahat yapar bunu

yok harcamadm bi yere verceğim için sayılı paraydı hani çekip cüzdanda ayrı bi yere koyarsınız ki zaten harcycak durumum olmadı çekip yanına gitmiştim

kleptomani falan olsa muhakkak şahit olurdunuz 1yıldır çıkıyor muşsunuz, insan konduramaz ki ya bi yandan. kötü bi durum o_O

çok mantıklı aslında.. onun almadığını düşünmeniz onu çok çok rahatlatır ve eğer o yaptıysa inşallah günah almıyoruzdur diğerinde daha rahat yapar bunu

dimi hem tepkisine bakarım hem de rahatlar. hatta şey demiştim alana haram olsun filan. derim tüh başkasnn günahınıda aldm. baya rahatlar

kleptomani falan olsa muhakkak şahit olurdunuz 1yıldır çıkıyor muşsunuz, insan konduramaz ki ya bi yandan. kötü bi durum o_O

aynen hani hep alsa zaten anlardım. ama 2 kez oldu. gerçi 6 aydır askerde. ama yine de 6 ayda anlaşılrdı. sadece para konusunda cimriliği var

çok uyanktır kollar mutlaka çaktırmadan bakabilceğim bi yer olmalı :/

E para dolu cantayi koy masaya birz mesafeli. Elini mecburen uzaticak o parayi alabilmek icin. Hokus pokus yapip parayi cebe isinlayamacagina gore?
Cok aynali bi kafeyi tercih edin. Aynalardn yakalarsin gizlenip.

bence de böyle yapın

bak bişey daha hatırladm. ses kayıt cihazım vardı onu da bi acaip kaybettim. onla birlikteyken eve geldim yok. söyledim. o da işte cafe ye soralım dedi. sordum yoktu. ben bakıyim esyalarma dedi onda da çıkmadı. bunuda şimdi hatırladım çünkü nasıl kaybettiğime akıl sır erdirememiştim koca cihazdı.

bak bişey daha hatırladm. ses kayıt cihazım vardı onu da bi acaip kaybettim. onla birlikteyken eve geldim yok. söyledim. o da işte cafe ye soralım dedi. sordum yoktu. ben bakıyim esyalarma dedi onda da çıkmadı. bunuda şimdi hatırladım çünkü nasıl kaybettiğime akıl sır erdirememiştim koca cihazdı.
ben bakıyım eşyalarıma demesine anlam veremedim şu an.. küçük bir şey olurda belki yanlışlıkla koymuşumdur felan der hani.. güveninizi mi sağlamaya çalışıyor anlamadım ki.. bi arkadaşınız da kafede olsun bence onunla buluştuğunuzda uzaktan onu izler hem kesin de olur onun alıp almadığı

X