- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Yani açıkçası çok sıkıcı olur izlemesi. Oylesine bi bakmislardir hani alsa dahi dikkat etmezler baska bir sey aliyor zannederler. Sevgilinjz de gostere gostere bakin alıyorum diyecek degil cantanin icinden hizlica almistir.ben cafe dekilere bakın sevgilim mi almş demedimki. nasıl izlediler kimbilir. çok izlediklerine de inanamadım:/
Yani açıkçası çok sıkıcı olur izlemesi. Oylesine bi bakmislardir hani alsa dahi dikkat etmezler baska bir sey aliyor zannederler. Sevgilinjz de gostere gostere bakin alıyorum diyecek degil cantanin icinden hizlica almistir.
Ama beni telaslanmamasi düşündürdü. Yani normal şartlarda o alsaydi sacmalama 50 lira icin yaptiklarina bak vs derdi. Ama umru olmamis.
Ya çok garip gercekten kaybolmasi imkansiz paralar ve kayit cihazi filan demissiniz bir yerde. Hepsi de onlayken oluyor. Ama cocukta tik yok korku endise yok. Hirsizlikta master yapmış adam bile kayitlar izlencek dendiginde bi telaş olur.evet dün telaşlanmadı bugün dedi ama telaşlı değildi. hatta o cafe ye gitmek istedi. almış olsa çekinirdi. kaytlarn izlendiğini söylemedim sadece izleriz dediler dedim hiç korkmadı panik olmadı cidden.
Ya çok garip gercekten kaybolmasi imkansiz paralar ve kayit cihazi filan demissiniz bir yerde. Hepsi de onlayken oluyor. Ama cocukta tik yok korku endise yok. Hirsizlikta master yapmış adam bile kayitlar izlencek dendiginde bi telaş olur.
Belkide cafe gerçekten izlemedim.adli bir olay olmasın diye belkide size öyle dediler.
Bence bir de etrafinizdaki diger insanlari gözden geçirin. Belki yakin bir arkadaş belki kardes belki kuzen. Belli olmuyor herkesi gozden geçirinben emin gibiydim söylediğimde panik olcak dedim ama hiç olmadı ya ne biliyim. dediğim gibi ancak çok iyi hrsz olcakta panik olmuycak yani.
off nasıl emin olucam yahuhadi düşürdüm diyelim çok garip iki kez para kaybettim ikisi de onlayken oldu. ağzını aryiyim diycem nasıl yapcam bilmiyorum ki
Bence bir de etrafinizdaki diger insanlari gözden geçirin. Belki yakin bir arkadaş belki kardes belki kuzen. Belli olmuyor herkesi gozden geçirin
Bu kadar eminsen neden gereğini yapmıyorsun ki
Tamam da canim eminim diyorsun anlatıyorsun başka seçenek yok yani söylediğine göre daha nasıl emin olacaksindirek söyliyim mi. görmeden de emin olamyorum ki :/
İyi de kayıtları izleyelim dediğinde telaşlanmaması normal bence, şüphe uyandırmamak için böyle bi strateji uygulamıştır. Eğer hırsız oysa amatör değil belli. Olmayabilir de diyeceğim ama, zor. Kafede başkasının alması mümkün değil, siz paranızı yanlış hesaplamış değilseniz hırsız belli.
Tamam da canim eminim diyorsun anlatıyorsun başka seçenek yok yani söylediğine göre daha nasıl emin olacaksin
Durumu anlat bence o sana ne diyeceğini düşünsünaçkçası tam olarak açığa çıkartmam lazım gibi geliyor. bu şekilde ne diycem ona
normalde telaşlanır daha önce de bi kez yakalamştm başka bi konuda doğru söylemiyorodu telaşlandı direk belli etmişti.bunda hiç korkmadı. sonuçta izlendiğinde anlaışılcaktı normalde kızması panik yapması lazımdı. hatta o cafe ye gidelim dedi sonraki buluşmamızda. ne biliyim panik yapsaydı tam emin olcaktm ama bu şekilde rahat olunca o almadı heralde dedim.
çok usta olması lazım dediğiniz gibi ya da