sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

muhtemelen...böylelerini sevgili ediniyorsunuz ya aşk olsun size..

kavun değil ki koklayalm yaşaya yaşaya anlıyoruz
sende akıllı kızsın hani..bir cümlenden anladım..neden paramın hepsini düşürmüyorum kaybetmiyorum yalnız 50 tl veya 100 tl kayboluyor..
boş ver gitsin bu herifi..ufaktan ufaktan hırsızlık yapıp seni alıştırıyor daha sonra büyük çalmaya başlar canını yakar..ayrıca hele hele bir erkeğe çalmak hiç yakışmıyor..insan cimri olabilir ama bu hırsızlık yapmasını gerektirmez..

Bizim eve de eski sevgilimin kız kardeşi yani ''Eski görümce'' geliyordu.. Ara da gel git işte. Ama şunu farkettim. Kız ne zaman gelse evde kaybolmayan kalmadı.
Bir gün afedersiniz söylemesi çok ayıp hiç huyum değildir. Çok pahalı kemerim çalındı evin içinde nasıl çalınıyorsa.. Kız gitti kemerimi bulamadım. Bir gün ise eteğim.. sonra ki gün baktım gözlük... ve son olarak cüzdanımın içindeki paralar.. farkettim ki evin içinde neyi bulmak istesem yok kız ne zaman gelse kayboluyordu. Kardeşimin makyaj malzemelerini saymıyorum bile
Son olarak cüzdanımda 945 TL vardı. Cüzdanım odam da duruyordu, bunu gördü ve su getirir misin dedi. Gittim getirdim. Bu suyu içti. Canım acil çıkmam gerekiyor dedi gitti. O zaman doğum günümdü kutlamaya gidecektim cüzdanımı bir açtım baktım 300 TL.

O an taşmıştım kızı aradım paralarım nerede diye. Hadi diğerlerini çaldın aldın yeme beni paralarımı bari ver dedim. Gittim aldım. İtiraz edemedi. Açık sözlü olun birazda gözetleyin.

eğer sevgilim aldysa çok uyank çok para almyo ki peşine düşmüyim diye. ona parakaybettim dediğimde ilk tepkisi çok mu oldu. 50 tl diyince bişey değilmiiş dedi. direk böyle demesi bile şaşırtcı geldi

eğer sevgilim aldysa çok uyank çok para almyo ki peşine düşmüyim diye. ona parakaybettim dediğimde ilk tepkisi çok mu oldu. 50 tl diyince bişey değilmiiş dedi. direk böyle demesi bile şaşırtcı geldi
Kusura bakma da ''ATM yanlış vermiş.'' ''Çok değilmiş.'' demesiyle zaten belli ediyor.

Oha
Eski sevgilin kardeşinin hırsız olduğunu duyunca ne dedi peki
Ya ne insanlar var inanamıyorum

Oha
Eski sevgilin kardeşinin hırsız olduğunu duyunca ne dedi peki
Ya ne insanlar var inanamıyorum
Herife daha söylemedim. Annesine de söylemedim. Söylemeye de gerek duymadım. Zaten herif evlendi çoluk çocuğa karıştı. Ama yolda yan yana geldiğimizde selamlaşıyoruz. Karısından gizli facebook açmış oradan ekleyip mesaj attı. Kabul etmedim ama mesajına cevap verdim uzun bir konuşmadan konu ''kardeşine'' geldi.. övmeler.. karakterine pırlanta demeler.

O an ağzımı açıp gözümü yummak istedim. Dedim ''Sen yine de sahip çık..''

Benim içimde kötülük var galiba Ben olsam bu kadar şeyin üzerine sevgiliyken söylerdim hem de kanıtlayarak
Kardeşi gibi kendinin de karakteri pek düzgün değilmiş zaten
Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı

Ne oldu son durum ?

cafe ye gittim hala izlememişler patronları gelcekmiş şifreyi vercekmiş öyle izliceklermiş.

off ya sevgilimede söylemedim ama içim içimi yiyor pazartesine kadar o cafe ye gitmemeye çalışıcam pazartesi tekrar gidicem. onları da tembihlicem aramızda kalsn diye

sevgilime söylesem şu an çok sinirlenir. niye demedin bana diye. iki arada kaldım vallahi

Sabreden derviş muradina ermiş biraz daha bekleyin sonra da gercek neyse çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…