sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

Hayatım o kadar zaman geçti üzerinden kayıtları sakladıklarina emin misin? Çünkü recorderın üzerine yazar kayıt surekli. Maksimum 2-3 gün saklar, sonra cihaz üzerine yeni kayıt yazar veriler silinir. Sonuçta orası banka şubesi değil, maksimum güvenlik olsun. İnşallah ellerindedir kayıtlar.

gerçekten mi. hiç öyle bişey demediler bana. bi hafta oldu ya silinmişsse boşuna uğraştm bu kadar

Ben de merak ediyorum ama konu sahibinden ses yok. Gerci bu konuya pek de inanmamistim.. Insanin sevgilisinin hirsiz olabilme ihtimali bile korkunç. Konu sahibi ortaya cikarmak icin hicbir sey yapmiyor. Cok ilginc..
Yanı önce konu yazıyor derdım şu sonrası yok bızde yardımcı olmak ıstıyoruz

Eee ne oldu sonuc

elde var sıfır moralim çok bozuk . tekrar gittim cafe ye. biz görüntüleri izledik herhangi bir hrszlık durumu yok dediler. ve bu sefer hoş karşlamadılar pek. patronlarındaymış şifre bunlarda yokmuş akşam izledik dediler. bi sıkıntı yok dediler.

cafe ye rezil olduğumla kaldım. sevgilim mi almış baktınz mı diye de soramadım.

sevgilime de söyledim böyle sormaya gidiyorum diye cafe ye. iş çıkısı gittiğim için. yarın birlikte sorardık niye acele ettin dedi. panik bi havası yoktu. dedim görüntüleri izleyelim dediler dedim. hiç panik olmadı ya. günahnmı aldım bilmiyorum ki

Aynen katiliyorum. Cevap bekliyoruz ama ses yok..

konumu doğru düzgün takip etseydiniz görürdünüz. hafta sonu bekleyip pazartesi cafe ye gidiceğimi yazmıştım. önce tüm mesajlara bi bakında ondan sonra diyin bence yalan söylüyor ortaya çkarmak için hiçbişey yapmyor diye.

Canım yalan söylüyorsunuz demedık pazartesı oldu ışte ne oldu onu sana sorduk gıttınmı?

Ben dogru duzgun takip etmek zorunda miyim? En son yazdiginiz mesaj yukardaki arkadasa yazdiginizin aynisi. Ondan sonra bir sey yapmamissiniz iste... Haksiz degilim yani.. ok???

Kusura bakmayın bu yazınısı yenı gördüm bence hı mesaj verın erkek arkadsınıza medela benkm ıcın alın terı ıke kazanılan helal para cok önemlı olucaksa az amma helal olsun haram lokma Rabbım nasıp etmesın bu tür konusma yapın

Ben dogru duzgun takip etmek zorunda miyim? En son yazdiginiz mesaj yukardaki arkadasa yazdiginizin aynisi. Ondan sonra bir sey yapmamissiniz iste... Haksiz degilim yani.. ok???

takip etmek zorunda değilsin ama yalancı da diyemezsin o zaman dimi ? tüm mesajları okusaydın anlamış olur ve demezdin. takip etmek zorundasn demedim. düzgün okumadan yalancı denmez dedim

evet olabilri canim. biraz zaman geçsin bi kez daha deniycem bu sekilde. bakalm tekrar param kaybolcak mı. çok sakin olmas düşündürdü beni normalde görüntü filan diyince stres olmas lazımdı :/

evet olabilri canim. biraz zaman geçsin bi kez daha deniycem bu sekilde. bakalm tekrar param kaybolcak mı. çok sakin olmas düşündürdü beni normalde görüntü filan diyince stres olmas lazımdı :/
Öyle güven cok önemlı sızın paranız veya baskasının parası degıl mühım olan hırsızlık yapmaması ınsallah öyle bır yapısı yoktur eger varsada lütfen kurtar kendını ondan apla tavsıyesı benden alıskanlık yapmıssa hırzıslıgı kurtulması cok zor dıbe batıkca batar evlıysende senıde batırır Insan ıcıne cıkamayacak duruma getırır cokdua et Alllaha hakkımda ııyıyse onubana yaz degılsede ' yazma Rabbım dıye dua et

Son düzenleme:

offf umarım açığa kavuştururum bi an önce çook sağol canmm

Bence artik sevgilinizden suphelenmeyin.. cafe dışında bir yerde almış olamaz sanırım. Belki de gercekten düşürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…