sevgilim hırsız mı ne yapmalıyımm???

Tüm sayfaları okumadım ama ara ara açıp konuna bakınıyordum.
Bence yapman gereken şey onu denemendi. O yaptıysa bundan sonra yapacağını sanmıyorum. En azından uzun bir süre.

cafe dekiler kaytları size izlettiririz dediler. sevgilime bu şekilde söyledim ve panik yapıp kızmasnı bekledim. yüzde yüz kızcak diyodum ama kızmadı. o yüzden acaba o almadı mı dedim.

evet şüphelendirdim pişman oldum sorduğuma. cafe başta çok ilgiliydi sizede izlettiririz filan dediler ama sonra başlarından savdılar maalesef. mebla da 50 tl olunca daha fazla üsteleyemedim :/

tekrar bi deneme tabiki yapcam en kesin o şekilde anlayabilirim. ama biraz geçsin diyorum. şu an yapmaz gibi geliyor

Tüm sayfaları okumadım ama ara ara açıp konuna bakınıyordum.
Bence yapman gereken şey onu denemendi. O yaptıysa bundan sonra yapacağını sanmıyorum. En azından uzun bir süre.

cafe ye gidip sormakla hata ettim. hiç konunun üzerine gitmeyip tekrar deniycektim kesinlikle :/

haklısın ondan şüphelenmem çok kötü çoookk

Cafede çalışanlar demiştir size izletiriz diye. Patrona sorduklarında izletemeyeceklerini anlamışlardır. İnan biri bana da kayıtları alıcam dese ben de inanmam ve panik yapmam. Mümkün olmadığını biliyorum çünkü.

ama cafe de çalışanların izleyip bana sevgiliniz almş deme durumu da var dimi. bunu düşünerek te panik yapmalıydı. en azından ilk duyduğunda ses tonundan anlaşlrdi. daha önce böyle bi durumunu yakalamıştm yalan söylediğini yani. bunda hiç panik olmadı ya. yada yakalanırsamda bişey bulurum diye düşündü belkide.

iyice mala bağladm

Yani kimse böyle bişey söylemeye cesaret edemez. Hem belki sevgilinin aldığını gördüler ve sana söylemeye cesaret edemediler. Çünkü sen şikayetçi olmaya kalksan onların başı belaya girecek yine.

Ya da sevgilin kafeyi ziyaret edip tehdit etmiş olabilir mi? Belki o yüzden seninle tekrar gidip gözdağı vermek istedi.

ben gittiğimi sevgilime en son söyledim ondan önce gittim bi kaç kere. tehdit ettiğini sanmyorum çünkü benim gidip sorcağımdam haberi yoktu. ilk söyledğimde cafe de kiler şaşırdılar ve baya ilgilendiler aslında. kaytlarn kolay izlenebilceğini sanıyolardı bence. sonra baktılar kolay değil başlarndan savdılar. ben öyle anladım. sevgilimin aldığını görüp söylememiş olabilir ler mi bilemiyorum açkças o kadar soramadım.

Bir süre sonra denne sevgilini. Önemli bir konu bu. Hirsizlik cok ayip, aldatmayla es degerdir, hele hele sevgiliye yapiliyorsa.
InsAllah o degildir.

günahını almayalım aldı diyemeyiz ama tesadüfde değil sanırım denemek için kesin emin oldugunuz belli miktar parayı çantanıza koyun ve lavaboya gidin eğer eksilirse tahminlerinz dogru

bizim komsunun 19 20 yaşlarındaki kızı evdeki az miktarda bir altınımızı çalmıştı 400 liralık falan o oldugunu adımıız kadar biliyoduk hem huyunu az çok biliyoduk ufaktefek şeylerini görmezden gelmistik daha önceleri 5 dk önce yerinde durduguna emin oldugumuz altın okızın orada üzerini değiştirmesinden sonra kayboldu ve hemen farkettik o eve gidince heryeri aradık kızada acıkca söyledik tabiki inkar etti ve 1 ay sonra yaşanan bir oalydan sonra itiraf etti o almış ama korkup wc atmış insanlara güven olmuyor malesef

evet canım. tekrar deniycem mutlaka. yapıyosa yine yapıcaktır

cüzdanına kocaman bir not kağıdı koy..Yada cebindeki tüm paralara yapıştır.Hangisini alırsa o notu görsün.. İyi de adam ihtiyaçtan mı alıyorsun yoksa hastalık mı? diye

orası iş ortamı ispatlama şansı var ben nasıl korkutaym ki. cafe ye mi soruyim kamera kaydı var mı diye ?
Yüzde yüz kamera vardır. Kafenin işletmecisiyle konuşsan? Savcılıkla uğraşmak istemedim beni anlıycağnızı umuyorum yardımcı olamaz mısınız de. Normalde kamera kaydını savcılık izniyle alırlar. Sen almayıp izleyeceğin için sorun çıkarmaz işletmeci bence.

ATM eksik para vermez.Bence bir deneme yap.Eğer oysa hiç düşünmeden cümle bile kurmadan bırak gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…