- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Konuyu sürekli görüyorum, sonunda ne çıkacak merak ediyorum doğrusu.
Sevgiliniz cin gibi bir adam. Azıcık bu işlerden haberdar bir insan o kayıtların savcılık izni olmadan size gösterilemeyeceğini bilir. Gösterilmeyecek ya da içeriği hakkında bilgi verilmeyecek kayıt için neden panik yapsın ki?
Kafedekiler de sizi oyalamış, siz vazgeçmeyince başlarından savmışlar. O kayıtları delil gösterip birini dava etmeye kalksanız hem onların başı yanar hem sizin. O sebeple kayıtlar ve içerikleri hakkında bilgi vermeyecekleri en baştan belliydi.
Kayıttan falan bahsederek sevgilinizi şüphelendirdiniz artık. Eğer bilinçli yaptığı bir şeyse bir süre dikkatli olacaktır. Ama hastalık gibi bişeyse kendine hakim olamayabilir.
Tüm sayfaları okumadım ama ara ara açıp konuna bakınıyordum.
Bence yapman gereken şey onu denemendi. O yaptıysa bundan sonra yapacağını sanmıyorum. En azından uzun bir süre.
Hala yeni bir deneme yapmadınız mı konu sahibi?
sen bu çocuktan ayrıl canım. hırsızsada ayrıl hırsız değilsede ayrıl. pinti, yalan söyleyen, kendini kaf dağında gören, hırsızlık yaptığından şüphelendiğin bi adam var karşında. güven desen sıfır. insan sevgilisinin yanına çantasını bile koyup gidemeyecekse olmaz olsun o ilişki.
cafe dekiler kaytları size izlettiririz dediler. sevgilime bu şekilde söyledim ve panik yapıp kızmasnı bekledim. yüzde yüz kızcak diyodum ama kızmadı. o yüzden acaba o almadı mı dedim.
evet şüphelendirdim pişman oldum sorduğuma. cafe başta çok ilgiliydi sizede izlettiririz filan dediler ama sonra başlarından savdılar maalesef. mebla da 50 tl olunca daha fazla üsteleyemedim :/
tekrar bi deneme tabiki yapcam en kesin o şekilde anlayabilirim. ama biraz geçsin diyorum. şu an yapmaz gibi geliyor
bence cüzdanın girişine boya sür o ellerse zaten eli boya olur anlarsınhaklısın ondan şüphelenmem çok kötü çoookk
Cafede çalışanlar demiştir size izletiriz diye. Patrona sorduklarında izletemeyeceklerini anlamışlardır. İnan biri bana da kayıtları alıcam dese ben de inanmam ve panik yapmam. Mümkün olmadığını biliyorum çünkü.
Yani kimse böyle bişey söylemeye cesaret edemez. Hem belki sevgilinin aldığını gördüler ve sana söylemeye cesaret edemediler. Çünkü sen şikayetçi olmaya kalksan onların başı belaya girecek yine.ama cafe de çalışanların izleyip bana sevgiliniz almş deme durumu da var dimi. bunu düşünerek te panik yapmalıydı. en azından ilk duyduğunda ses tonundan anlaşlrdi. daha önce böyle bi durumunu yakalamıştm yalan söylediğini yani. bunda hiç panik olmadı ya. yada yakalanırsamda bişey bulurum diye düşündü belkide.
iyice mala bağladm
Yani kimse böyle bişey söylemeye cesaret edemez. Hem belki sevgilinin aldığını gördüler ve sana söylemeye cesaret edemediler. Çünkü sen şikayetçi olmaya kalksan onların başı belaya girecek yine.
Ya da sevgilin kafeyi ziyaret edip tehdit etmiş olabilir mi? Belki o yüzden seninle tekrar gidip gözdağı vermek istedi.
günahını almayalım aldı diyemeyiz ama tesadüfde değil sanırım denemek için kesin emin oldugunuz belli miktar parayı çantanıza koyun ve lavaboya gidin eğer eksilirse tahminlerinz dogru
bizim komsunun 19 20 yaşlarındaki kızı evdeki az miktarda bir altınımızı çalmıştı 400 liralık falan o oldugunu adımıız kadar biliyoduk hem huyunu az çok biliyoduk ufaktefek şeylerini görmezden gelmistik daha önceleri 5 dk önce yerinde durduguna emin oldugumuz altın okızın orada üzerini değiştirmesinden sonra kayboldu ve hemen farkettik o eve gidince heryeri aradık kızada acıkca söyledik tabiki inkar etti ve 1 ay sonra yaşanan bir oalydan sonra itiraf etti o almış ama korkup wc atmış insanlara güven olmuyor malesef
cüzdanına kocaman bir not kağıdı koy..Yada cebindeki tüm paralara yapıştır.Hangisini alırsa o notu görsün.. İyi de adam ihtiyaçtan mı alıyorsun yoksa hastalık mı? diye
Yüzde yüz kamera vardır. Kafenin işletmecisiyle konuşsan? Savcılıkla uğraşmak istemedim beni anlıycağnızı umuyorum yardımcı olamaz mısınız de. Normalde kamera kaydını savcılık izniyle alırlar. Sen almayıp izleyeceğin için sorun çıkarmaz işletmeci bence.orası iş ortamı ispatlama şansı var ben nasıl korkutaym ki. cafe ye mi soruyim kamera kaydı var mı diye ?
ATM eksik para vermez.Bence bir deneme yap.Eğer oysa hiç düşünmeden cümle bile kurmadan bırak gitsin.arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?