Anan baban bile senin giydiğine çıkardığına karışamazken o kim oluyor da karışıyor çok iyi yapmışsın ayrılmakla ellerine sağlık. Bi de ben senle evlenme düşünüyordum diye sitem ediyor öyle mi senle evlenerek büyük şeref bahşediyor sanki
Seni olduğun gibi kabul edemeyecek biriyle yapamazsın. Müsamaha gösterdikçe ilerde iyice tepene çıkar. Sanırım o tarz yerlerde sadece senin öyle giyindiğini düşünüyor. Bir gün birlikte gidin ve ona etrafı gözlemlemesini söylesin. Eğer dürüst biriyse haksızlık ettiğini düşünecektir.
ay hiç te abartılacak bir şey yok fotoğraflarda. bazı insanlarda gerçekten çok hoş durmuyor ama siz ince olduğunuz için gayet güzel durmuş. fazla yüz vermeye gelmiyor bu erkeklere saça bile karışıyorlar yok yandan ayır yok şöyle yap...
Valla benim giydigine karistiran arkadasim kabullenip evlendi simdi annesinin evine gidip kalamiyor. Tespitin cok sogru isinma turlariydi bunlar. Az degil 3 yil olmus illa ki ozleyeceksin illa ki tisortune sarilacaksin :). Ama gececek hepsi ve sukredeceksin. Cunku anladigim kadariyla sen bugun tamam desen ona yarin gelemeyeceksin. Ozgur ruhunu kaptirma böylelerine.
Ay merak ettim simdi, ben goremeden gitmis fotolar :/Biraz daha uyumlu kombin yap bence... onun disinda normal
arkadasa katılıyorum. boyle kısıtlamalarla evlensenız bıle emın ol kampa bıle gıdemezsın evden cıkarmaz
Simdi anliyorum itham ederek yönlendirmeye calismasi hiç hoş olmamis.o halde kararinizda siz haklisiniz.Ayrılma sebebimiz benim karım olacak kadın kendini böyle teşhir edemez demesi oldu. Karın falan olmayacağım öyleyse ne biçim konuşuyorsun dedim beni ya böyle kabul edersin yanda biter dedim o da böyle fotolar paylaşıp kendini teşhir eden kadın benim karım olamaz düşün taşın kararını ver bana öyle gel dedi ertesi günü mesaj attı ben de verdim kararımı dedim beni böyle kabul et ya da sen bilirsin dedim ve ayrıldık
Yok bence yanlış düşünüyorsun evet seviyorsa tabiki kıskanır bence kıskanmaması anormal ama anlatım şekli baya bı yanlisAynen ya nasıl zoruma gitti böyle giyinince evlenmeyi düşünemeyeceği bi kadın mı oluyorum bu resmem böyle giyindiğin için namuslu görmüyorum demek evlenilmeye layık değilsin demek çok kırıldım gerçekten
Sort renkli askili bluz siyah gibegi acik.. cicek desenli galiba fileli kisa etek ustune renkli dedenli askili gobegi acik ve kot ceket... siyah mi lacivertmi keten tarzi galiba dizde yarim pantolon ustune siyah askili bluz... bunlar hatirladmAy merak ettim simdi, ben goremeden gitmis fotolar :/
Simdi anliyorum itham ederek yönlendirmeye calismasi hiç hoş olmamis.o halde kararinizda siz haklisiniz.
TesekkurlerSort renkli askili bluz siyah gibegi acik.. cicek desenli galiba fileli kisa etek ustune renkli dedenli askili gobegi acik ve kot ceket... siyah mi lacivertmi keten tarzi galiba dizde yarim pantolon ustune siyah askili bluz... bunlar hatirladm
Yok bence yanlış düşünüyorsun evet seviyorsa tabiki kıskanır bence kıskanmaması anormal ama anlatım şekli baya bı yanlis
Ben su acidan begenmedim bana gore birden fazla dekolte guzel durmuyor ve komple renkli goz yoruyo... mesela cicekli renkli etek giymis cok guzel ama ustune yine desemli renkli giyince goz yoruyor... bence gobek yada gogus acik bir bluzun altina kisa birsey degil de yuksek bel uzun birsey daha iyi durur yada tam tersi renkli bir etegin ustune tek renk bogaza kadar boyun dahil degil kapali birsey daha iyi durur.. mesela sortun ustune dar degilde bol ve sifir dekolte tisort bence daha iyi durur... dekolte tek yerde olunca daha sik oluyoTesekkurlermillet tarz ve kombini begenmeyince meraklandim bi..
Bence saygı duymalıydı ben böyle baskıcı bir insan gördüğümde boğulacak gibi oluyorum saygı duymalı bence çocuk değilsin sonuçta