Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arkadasa katılıyorum. boyle kısıtlamalarla evlensenız bıle emın ol kampa bıle gıdemezsın evden cıkarmaz

Giymemi kabullendi sonunda ama foto koymayacakmışım tatilden öyle kıyafetlerle ona taktı beyimiz

Ben de gerisi gelir diye müsaama göstermedim zaten eminim devamı gelirdi

Çok teşekkürler özlem zor ama alışırız herhalde elbet yokluğuna. Sonuçta anamın karnından onla çıkmadım eninde sonunda alışırım

arkadasa katılıyorum. boyle kısıtlamalarla evlensenız bıle emın ol kampa bıle gıdemezsın evden cıkarmaz

O konuda da bi ima sezdim zaten belli yaştan sonra sıkılırsın zaten zor gelir kamp olayları otel tercih ederiz belki belli olmaz ilerde falan demişti bende bana ters ben sevmem otel falan yaşla ne alakası var ki kampın dedim

Bence kendinizi onun yerine koyun siz olsanız siz de kıskanırdınız. Tepkisini haklı buluyorum. Yüzlerce insan sizin fotoğraflarınızı görüyor kıskanmakta haklı değil mi?

Sadece teşhirci diye ima etmesi saçma bence. Ondan öncekilerde düzgün bi şekilde dile getirmiş.

Bence haklı.ne gerek var atmaya sonuçta giyme demiyor.atma diyor.ve kıskanıyor hakkıda söylemeli ve gayette kibarca konuşmuş görüş meselesi.siz dersenizki illede böyleyim yapacak bişey yok herkesin yaşam farkı farklı birbirinize ayak uydruramiyosunuz demektir.

face vb sitelere özel resim koymak kadın ya da erkek bana saçma gelir hep en fazla duğun resmi olur çocuğun bir kaç fotoğrafı olur .onun dışında resımlerım de hayatım da benim özelimdir kimseyle paylaşmam .yakın arkadaşım ya da akrabam isterse görmek ya da ben ıstersem whatsap var .Ama paylaşanlara da saygı duyarım onların hayatı fikri diye karışmam

Simdi anliyorum itham ederek yönlendirmeye calismasi hiç hoş olmamis.o halde kararinizda siz haklisiniz.

Yok bence yanlış düşünüyorsun evet seviyorsa tabiki kıskanır bence kıskanmaması anormal ama anlatım şekli baya bı yanlis

Bence saygı duymalıydı ben böyle baskıcı bir insan gördüğümde boğulacak gibi oluyorum saygı duymalı bence çocuk değilsin sonuçta

Simdi anliyorum itham ederek yönlendirmeye calismasi hiç hoş olmamis.o halde kararinizda siz haklisiniz.

Bu maço tavırlara da ayrı bi ayar oluyorum karım olcak kadın böyle foto paylaşamaz höt bu nedir ya. Korktum açıkçası evlenince evden çıkarmaz bu adam şimdiden böyle konuşuyorsa diye. Çok kırıldım bu lafına karım olcak kadın kendini teşhir edemez nedir görende jartiyer giyip boy boy foto koyduk sanır

İnsanları zamanla değiştirebileceklerini inanarak ilişkiye başlayan insanları anlamıyorum. Tarzınızı bilmiyor muydu? Tamam o da onun tercihi. Biz de ona saygı duymalıyız da hayır niye kendisine uymayan sizle ilişkiye başlıyor? İyi yapmışsınız, boş verin.

Sort renkli askili bluz siyah gibegi acik.. cicek desenli galiba fileli kisa etek ustune renkli dedenli askili gobegi acik ve kot ceket... siyah mi lacivertmi keten tarzi galiba dizde yarim pantolon ustune siyah askili bluz... bunlar hatirladm
Tesekkurler millet tarz ve kombini begenmeyince meraklandim bi..

Yok bence yanlış düşünüyorsun evet seviyorsa tabiki kıskanır bence kıskanmaması anormal ama anlatım şekli baya bı yanlis

Ben zaten kıskanmasına kızmıyorum. İye kıskanıyorsun demedim adama ama o kıskanıyor diye beni değiştirmeye hakkı yok ki. Öyle bakacaksak olaya daha da beter olabilirdi bazı erkekler de saçından kıskanır. Adam kapan dese kapanacazmı kıskanıyor diye mesela. Kıskanıyorım dese sadece anlarım tatlı dilliyimdir ben öyle bi konuşurum ki geçer kıskançlığı ben seninim derim senden başkasına bakmam derim kim ne yaparsa yapsın sen varsın benim için sadece derim ama yok ben kıskanırım başkaları bakmasın diye seni saklayım kısıtlayım diyecekse anlaşamam kafasını çevirsin o herifler de bakmasın. Dönüp de öküz gibi süzemez zaten beni kimse önüne bak ayı mı oynuyo derim rezil ederim korkup susmam ki bakan kıyafetin normal olsa da bakıyor biliyorsunuz kapalı bayanlara bile laf atılıyor kıyafetle değil zihniyetle alakalı bu biraz. Muğla da şort göbek açık giydim kimse dönüp bakmadı. Bitliste kısa kol bol pantolon geziyorum öküz gibi süzüp laf atıyorlar giydiğine göre değil ki. Kıskanmasını anlarım ama kısıtlamayı yasak koymayı anlamıyorum ben bana göre düşünce şu olmalı. Yahu elin herifi gözüne sahip çıksın niye sevgilim kendini kısıtlıyor dışarı da çıkmayalım ozaman burda bitliste çarşıya çıksan salya akıtıyolar olay kıskanmasından ziyade baskı kurma çabası. Giymeyeceksin diyorsam giymeyeceksin foto koyma diyorsam koymayacaksın beni seviyorsan beraber olmak istiyorsan böyle gibi bi kafa yapısı. Ben buna kızıyorum. Ben benimle birlikte olmak için değişmemi şart koyan adamın sevgisine inanmam. Sorun da bu zaten sevgisine inancım bitti ayrıldım kafanda bi kalıp var sen o kadına aşıksın beni de o kalıba sokmaya çalışıyorsun dedim. Olay kıskançlık değil kendine göre beni şekillendirmesi. Erkek arkadaşlarımla arama mesafe koydum mesela kıskanıyor diye çok samimi arkadaşlarım vardı mesafe koydum. Hak verip. Ama tüm hayatımı ona göre şekillendiremem ki kısa giyme öyle foto koyma öyle yapma böyle yapma yeter biyerden sonra

Tesekkurler millet tarz ve kombini begenmeyince meraklandim bi..
Ben su acidan begenmedim bana gore birden fazla dekolte guzel durmuyor ve komple renkli goz yoruyo... mesela cicekli renkli etek giymis cok guzel ama ustune yine desemli renkli giyince goz yoruyor... bence gobek yada gogus acik bir bluzun altina kisa birsey degil de yuksek bel uzun birsey daha iyi durur yada tam tersi renkli bir etegin ustune tek renk bogaza kadar boyun dahil degil kapali birsey daha iyi durur.. mesela sortun ustune dar degilde bol ve sifir dekolte tisort bence daha iyi durur... dekolte tek yerde olunca daha sik oluyo

Bence saygı duymalıydı ben böyle baskıcı bir insan gördüğümde boğulacak gibi oluyorum saygı duymalı bence çocuk değilsin sonuçta

Kesinlikle 25 yaşında insanım şunu giy bunu giyme o fotoyu kaldır öyle ekle böyle ekleme bana saygısızlık olarak geliyor. Bu resmen senin nasıl davranacağına karar verebileceğin bir beynin yok yerine ben karar veriyorum demek. Kıyafetlerim ve paylaşacağım fotoğraflar benim tekelimdedir. Ailemin sevgilimin akrabamın ya da eşimin değil. Çünkü benim de onlarınki kadar bir beynim var. Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum. Veremiyormuşum gibi davranmasını saygısızlık olarak görüyorum ve belirttim de bunu kendisine buna rağmen devam etti tavrına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…