Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konunun aynısını okuduk sanki burda. Tıpatıp aynı hatta ilginç olmuş. 8 şubat 2018 de açmışsınız. O zaman da ayrılmamış mıydınız

Reactions: csi
Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.

İnsanlarin genel olarak algısı bu. Ve bazı karelerin size özel kalmasini istemis olabilir.
Bunda ayrilacak kadar buyuk bir sorun göremedim ben.

Önce sorta tepki gösterir sonra bir bakarsınız pantolon rengine karışmaya başlamış sonra da esarbinizi nasil takmaniz gerektiğine
Taviz tavizi doğurur siz boyle bir insansiniz eğer hayat görüşüne uymuyorsa kendi hayat görüşüne uygun kiz baksın

Se

Seni oyle tanimis oyle sevmis niye degistirmeye calisiyorki zaten erkeklerin geneli böyle

Eski sevgiliniz malın biriymiş. Vakit harcamaya değmez. Ayrılmanız iyi olmuş. Hayırlı olsun.

Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.
Size ne kardesım size mi kaldı adamın tasası?
Konu sahibi foto görmedim ama yazılanlardan anlıyorum ki ben sizden daha acık giyiniyorum ve bikinilı resimde ekliyorum. Size bu kadar mudahele etmesine musade etmedınız iyi olmus herkes kendine yakışanını, yasına uygunu aynı zamanda gayette giyebilir.

Kaldırdım fotoları. Giydiğim şey göbeği biraz açık sıfır kol bluz ve şorttu

Özlem fena vurdu bu gece ama bu saçma huylarına başlamadan önceki o güzel günleri çok özledim tişörtüne sarıldım ağlıyorum şuan
Arada vurur ama zamanla gecer. Seni oldugun gibi taniyip degistirmeye calisan adam ilerde daha da abartir. Gittigine geeldigine de karisir. Kk camiasinin senin gibi kendine karistirmayan, kendini terk etmesin diye her dedigini kabul etmeyen dik duran orneklere ihtiyaci var.

İnsanlarin genel olarak algısı bu. Ve bazı karelerin size özel kalmasini istemis olabilir.
Bunda ayrilacak kadar buyuk bir sorun göremedim ben.

Ayrılma sebebimiz benim karım olacak kadın kendini böyle teşhir edemez demesi oldu. Karın falan olmayacağım öyleyse ne biçim konuşuyorsun dedim beni ya böyle kabul edersin yanda biter dedim o da böyle fotolar paylaşıp kendini teşhir eden kadın benim karım olamaz düşün taşın kararını ver bana öyle gel dedi ertesi günü mesaj attı ben de verdim kararımı dedim beni böyle kabul et ya da sen bilirsin dedim ve ayrıldık

Ben de bundan korktum zaten. İlk başta bi foto eklemiştim köprü üstünde. Üzerimde şortlu tulum vardı oturmuşum biraz şortum açılmış fark etmemiştim rahatsız oldu şortun çok açılmış fazla sanki bu ne dersin dedi farketmeden eklemiştim haklısın dedim kaldırdım. Bunu taviz vermek olarak algıladı ki sonra eklediğim gayet normal bir fotoya da laf etti tartıştık hak verdi özür diledi barıştık sonra başka bir fotoğrafa gene aynı tepki bu sefer daha sert tepki ya böyle fotolar koymazsın ya da ayrılırız a geldi olay belli ki gittikçe her şeye karışacak abartmaya başlayacaktı ısındırıyordu

Seni bu giyim tarzinla begenmis. Degistirmeye calismasi ilginc...kiskaniyor besbelli

Kıskanmasına kıskanıyor kıskanması anlayışla karşılarım problem değil de ille benim dediğim olacak eklemeyeceksin beni düşüneceksin foto eklerken demesi beni çıldırttı her hareketimde sana göre mi davrancam ben dedim

Valla benim giydigine karistiran arkadasim kabullenip evlendi simdi annesinin evine gidip kalamiyor. Tespitin cok sogru isinma turlariydi bunlar. Az degil 3 yil olmus illa ki ozleyeceksin illa ki tisortune sarilacaksin :). Ama gececek hepsi ve sukredeceksin. Cunku anladigim kadariyla sen bugun tamam desen ona yarin gelemeyeceksin. Ozgur ruhunu kaptirma böylelerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…