İnsanları zamanla değiştirebileceklerini inanarak ilişkiye başlayan insanları anlamıyorum. Tarzınızı bilmiyor muydu? Tamam o da onun tercihi. Biz de ona saygı duymalıyız da hayır niye kendisine uymayan sizle ilişkiye başlıyor? İyi yapmışsınız, boş verin.
Desenli etek desenli bluz deyince ben de bi düşündüm "neden?" diyeBen su acidan begenmedim bana gore birden fazla dekolte guzel durmuyor ve komple renkli goz yoruyo... mesela cicekli renkli etek giymis cok guzel ama ustune yine desemli renkli giyince goz yoruyor... bence gobek yada gogus acik bir bluzun altina kisa birsey degil de yuksek bel uzun birsey daha iyi durur yada tam tersi renkli bir etegin ustune tek renk bogaza kadar boyun dahil degil kapali birsey daha iyi durur.. mesela sortun ustune dar degilde bol ve sifir dekolte tisort bence daha iyi durur... dekolte tek yerde olunca daha sik oluyo
Ben saygı duyuyorum dediğim gibi. Ben kendine de dedim. Bakın ben de içkiye karşı bi insanım nefret ederim. Saçma bulurum. Sevgili olmadan önce içtiğini bilmiyordum. Sevgili olduktan sonra öğrendim buna rağmen ses etmedim. Kendi hayatıdır dedim sadece kokusuna çare bul ağız spreyi al midemi bulandırıyor dedim. Ben içmeyeceksin bırak içkiyi demedim mesela e bu da bana ters bende seni zorlayım ozaman. Bence bu saygısızlıktır. Ben ona sonradan öğrendiğim halde saygı duyarken o bana önceden bildiği halde değiştirmeye çalışıp saygısızlık yaptı. Asıl önemli nokta da bu bence
MaalesefBiz seninle aynı fikirdeyiz de O değil.
İstedigimi giyerim kimse karisamaz diyorsun, aileni karsina alip alıstiriyorsun, sevgilinle bu sebepten kavga edip ayriliyorsun ama bitlise gidince kapali giyiniyorsun. Nasil bisey anlamadim ben. Götü boklu insanlar icin ortam uygun degil diye kapali giyinebiliyorsun ama ailen veya sevgilin istemiyor diye ayriliyorsun??
Fotolari neden kaldirdin merak ettim?Burda da çok direndim başta ama o kadar çok taciz edildim ki yıldım. Yok giyen bir tane kadın çok geri kafalı bi yer burası köy gibi bi yer uygun değil ortam
Sadece goz yoruyo benim dusuncem ama yakistiran giyer tabi herkez nasil mutluysa oyle giyerDesenli etek desenli bluz deyince ben de bi düşündüm "neden?" diye
İstedigimi giyerim kimse karisamaz diyorsun, aileni karsina alip alıstiriyorsun, sevgilinle bu sebepten kavga edip ayriliyorsun ama bitlise gidince kapali giyiniyorsun. Nasil bisey anlamadim ben. Götü boklu insanlar icin ortam uygun degil diye kapali giyinebiliyorsun ama ailen veya sevgilin istemiyor diye ayriliyorsun??
Aciklama cok güzeldi tebrikler ikna oldum.Şöyle düşünün yerine göre giyinmek diyeyim. Şimdi bi iş toplantısında giyilcek kıyafet vardır bi düğünde bi sahilde denizde. Köy gibi ufacık bir yerde giyilecek kıyafet vardır bir de gelişmiş bir yerde. Burası gelişime kapalı küçücük bir yer. Açık giyim aşırı dikkat çekiyor bakıyorlar rahatsız ediyorlar kimse de giymiyor alışmamış buranın toplumu. Çok göze batıyorum. O yüzden giymiyorum. Yerne göre giyiniyorum muğla tatil mekanı mesela herkes öyle giyiyor zaten rahatça giyiyorum.
Şöyle düşünün yerine göre giyinmek diyeyim. Şimdi bi iş toplantısında giyilcek kıyafet vardır bi düğünde bi sahilde denizde. Köy gibi ufacık bir yerde giyilecek kıyafet vardır bir de gelişmiş bir yerde. Burası gelişime kapalı küçücük bir yer. Açık giyim aşırı dikkat çekiyor bakıyorlar rahatsız ediyorlar kimse de giymiyor alışmamış buranın toplumu. Çok göze batıyorum. O yüzden giymiyorum. Yerne göre giyiniyorum muğla tatil mekanı mesela herkes öyle giyiyor zaten rahatça giyiyorum.
Aciklama cok güzeldi tebrikler ikna oldum.
Gereksizin biri de bana sifir kollu giymek namussuzluktur demisti namusuna kavusmustur umarim hayirli namuslu gunler diledimve o gun aninda ayrilma karari aldim ozrune pismanligina firsat dahi vermedim. Simdi o giydiklerimi giymiyorum bile, bosuna karismis bosuna kötü olmus bosuna kaybetmis bosuna zamanimi calmis... Sakin birdaha gorusme bile derim ben. Neden bitmiyor bu tipler azalarak bitin lütfen![/QUOTE
Gelecekte giyermiyim giymez miyim bilmem garantisi yon hiçbir şeyin ama şuan giyiyorum ve gelecekte de giymeme gibi bir düşüncem yok. Bilemeyiz bi bakmışız kapanmışım yani şuan bana çook uzak imkansız bişe bu ama hayat bu yani. Ben bi de şeye takıldım bu adam inançlı namazlı abdestli bi insan olur tutucu olur anlarım. Namazla dinle alakası yok. İçkisi var. Hatta eski sevgilileryle birlikte bile olmuş. O derece rahat bi insan. Buna rağmen ben kabul ettim geçmişidir dedim. Beni tanımıyordu dedim başta zor gelse de kabullendim. Geçtim. Karşılaştırıyorum. Benim kabullendiğim şeylere bakın onun kabullenmesi gereken şeylere. Arada uçurum var. Tek istediğim beni olduğum gibi kabul etmesiydi. Dindan bi adam olsa gene anlayacam hadi kendine terstir ayrılsın bulsun kendine göre bu da yanlış baştan gelmemeliydi ama hadi neyse. Ama sen içki iç kabul edeyim sesim çıkmasın eski kız arkadaşlarınla yatmışın yutayım geçmişidir deyim sesim çıkmasın iş bana geldi mi ben böyle kadını karım yapamam. İyi la ozaman ben de elalemle yatıp kalkmış adamı kocam yapamam
Gereksizin biri de bana sifir kollu giymek namussuzluktur demisti namusuna kavusmustur umarim hayirli namuslu gunler diledimve o gun aninda ayrilma karari aldim ozrune pismanligina firsat dahi vermedim. Simdi o giydiklerimi giymiyorum bile, bosuna karismis bosuna kötü olmus bosuna kaybetmis bosuna zamanimi calmis... Sakin birdaha gorusme bile derim ben. Neden bitmiyor bu tipler azalarak bitin lütfen!
Elalem, dış kapinin dış mandali, tanimadigin insan anlaminda söyledim hanimefendi bu kadar çarpitmayin.G.tü b.klu sozu ne kadar yersiz olmuş. Siz o kulturde yetisseydiniz nasil olurdunuz acaba. Turkiyenin en batisindayim benim oturdugum mahalleyle yan mahalle bile farkediyorken dogu bati tartismasi ne gereksiz. Insanlarin kafasi sort giymekle giymemekle degismez hanfendi. Kiz kimseye giymeyin demiyor siz bitlise gidin gobegi acik tisort sortla gezin, sadece rahatsiz oldugu icin daha uzun giyiyorum diyor bu da bir tercih ve yinetercihe saygi yokkkkk Bu da piskolojik baskidir bence. Temayi anlamamos olmak bu oluyor işte. Her yerde sahil modunda gezecem demiyor nerde nasil giyinecegime kendim karar veririm karisamazsiniz diyor.