- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.549
- 39
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
Neyse en azından işi gücü mevkisi yerinde adam kolay sekse ulaşır neden benle uğraşsın ki kalıplı klişe güvenceniz ortadan kalkmıştır.Kızlar ben neden normal ınsanlara neden denk gelemıyorum acaba.. neden bir sekılde frenı patlamıs kamyon gibi gelen adamlara denk gelıyorum..
.
Bu kisi İnstagramdan ekledi beni , 2-3 gün konustuk.Bir ortak arkadasımız var , benım sadece ıs yerınden ismen bildigim ve bır ıkı kerede toplantıda karsılastıgım biri ortak arkadasımız
Dün aksam da bulustuk kahve ıctık .. Adam avukat , 34 yasında gayet düzgün bir profıldi.Avukat kımlık kartını da gördüm , calıstıgı yerı de bılıyorum
Guzel sohbet muhabbet sıkıntı yok, tam ben arabaya binerken yapıstı öpmek icin.
Ben seni cok arzuladım dedi bir yandan da, ittim o an napıyorsun dedim
.
Bindim arabaya anında engelledim heryerden ama bu nasıl böyle oluyor, adam cahıl cuheyla degil hani yol yordam bilir derken neden böyle sacma oluyor hersey anlamadım...
Erkeklerin hele ki işi gücü tipi yerinde olan erkeklerin temiz seks bulması o kadar kolay değil. Zira onlar hedef adamlar. Kızların çoğu böyle adamları bir yolunu bulsam da nikah masasına oturttup, hayatımı kurtarsam diye geziyor ve bu adamlara yapışan bir sürü kadın var. Paralı seks desen hem bir sürü hastalık riski hem de her gün onlarca erkekle beraber olan kadın cazip gelmiyor. Onlarda sizin gibi duygusal boşlukta, güzel işi gücü yerinde toplumda bir yeri olan, aile bağları kuvvetli kadın tercih ediyorlar ki hevesini alıp gittiğinde kadın kendine saygısından ve toplum nazarında küçük düşmemek için adamın ayağına bağ olmasın. Önce şunu bir kabullenin; bu sizin hayatınız isterseniz her gün başkası ile beraber olur ister ciddi ilişki istersiniz ancak bunu siz istemelisiniz. Size sanki fuckbodymişsiniz gibi daha bir hafta olmadan otel linki atıp bir de dalga geçer gibi sana yakın yer seçtim diye özellikle belirten ki bunun alt metninde de işimizi görürüz sende eve gidersin anlamı olan bir hadsizlik yapan adamı niyetini anlamanıza rağmen hayatınızda tutarsanız, o adam size zaten saygı falan duymaz. Sırtlan gibi arkadaş ayağına yatmış, en ufak duygusal boşluğunuz da işini görüp gider zaten. Kaldı ki kocaman iş gün sahibi kadın olarak bu olaydan sonra güya seni önemsediğini göstermek için senin oralarda ev alıyorum gel beraber bakalım gibi bir klişeyi de yapabilen bir adamla görüşmeye en azından kendiniz için devam etmeyin. Yoksa bir aya da sizi ailesinden ya da arkadaşlarından birileri ile tanıştırır artık. Yapmayın kocaman kadınsınız derdiniz seks olsa tek laf etmem ama böyle adamlar sizle iki takılıp seks yapınca çekip gittiğinde aman yaşadım bitti diyebilecek bir yapınız yok anladığım kadarıyla.