Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sıfır kola karışması hariç sevgilinizin söylediklerinde bir dayatma, kaba tavır göremedim ben. ekşide başlık vardı poposunda şort giyen kızın asıl amacı diye, oradaki cevaplara bakarak şort olayı konusunda genel erkek ve kadın görüşünü bulabilirsiniz. bence de aşırı kısa şeyler giymek ( sizinki ne kadar kısaydı bilmiyorum tabii) teşhire giriyor. ve bunları paylaşmak da teşhire giriyor.

Konu sahibi neden banlandı?
Resimleri kaldırdığı için mi, Bitlisliler'e geri kafalı dediği için mi?

Erkek milleti işte. bende özgür ruhluydum eşim çaldi.. evlenme bence. böle hayat sana güzel:)

Öyle yapıyorsa zaten sana saygısızlık cnm bu birey olarak seninde kararların var . Anlamıyorsa yol vermek en iyisi

İyi yapmışsın . Bu erkekler bayılır böyle hatunlarla birlikte olmaya . Kıskançlık boyutu dağları aşınca kızı kısıtlarlar . Evlendikten sonra da senin eski halin gibi biriyle aldatırlar . Çevremde böyle iki örnek var ...

Konu sahibi neden banlandı?
Resimleri kaldırdığı için mi, Bitlisliler'e geri kafalı dediği için mi?
Bitlis halki ile alakali çirkin tabirleri nedeniyle kibledim kendisini ama o sebepten mi gitti bilemiyorum
Ayrica bu konuyu da kendini alkışlatmak icin açtığını dusunuyorum.. Şunu dedim bunu dedim diye en ufak detayına kadar anlatıyor, gayet ozguvenli ve dik biri imaji çiziyor, fakat foto paylaşıp milletin fikrini almak isterken de kendisi ile çelişiyor.. O kadar kendinden emin biri şu konuyu açıp fotolarini paylaşmaz, sizce cok mu acik sacik diye.. Kaldi ki bu konuyu da kısmen ikinci açışı..

Fotoları görmedim de, sana katılıyorum. Kendinden emin olan kişi foto koyup onay beklemez.
Ayrıca konuyu halletmiş, ayrılmış bitmiş gitmiş. Dert bunun neresinde?
Hem onay için hem de insta sayfasının reklamını yapmak için açmış bence de.

Bi de kimisi cok açık saçık bulur kimisi gayet normal görür, bu konudan bi sonuç çıkmaz ki.. Hem gayet kendinden emin duruyorsun, neyi soruyorsun o zaman?
Bi de doğudaki insanlarla alakali apır sapır konuşmuş, arkadaş olmuyormuş, bilmem nelermis, ona sinirlendim.. (batılıyım, batıda yaşıyorum)
Belki ben de banlanıcam ama olsun, dunden beri susuyorum, dayanamadim..

Kesinlikle katiliyorum.

O yorumunu kimse alıntılamamış, dedim heralde kimse görmedi. Banlı olmasaydı bende kiblicektim zaten.
Konu açmasının amacı başkaymış işte tamamen belli oldu.

Senin gibi genc kadinlarin cogalmasi dilegiyle , aferin en guzelini yapmissin

giyim tarzın anladığım kadarıyla baya açık. fazla açıklık konusunda sevgilin haklı bence. zaten sevmiyormuşsun bitirmişsin. bende eskiden açıktım şort falan. eşim istemedi bende normale döndüm. normal açıklık yani. giyim kuşam özgürlük belirtisi anlamına gelmiyor bunu anlasanız iyi edersiniz. özgürlük demek kimseye muhtaç olmamak demek. kendi borunu öttürebilmek demek. yoksa bir sürü açık kadın var esir gibi yaşayan

Gayet tabi giyim bir özgürlüktür...
baş örtüsünden girer minisinden cıkarım konuşturmayin simdi beni...sen bu ozgurlugunu kullanmadin hepsi bu

Kişi kendinden bilirmiş işi istedigini giyer sin , herşey giyim mi , ayrıl bundan şimdiden bunu yapan ilerde herşey yapar

Çok doğru seni değiştirmek istemesi hoş değil ondan senle sevgili olmuş, çoğu kız bu tuzağa düşüyor , akıllı bir kızsın

Benim bikinilide var sortluda var esim beni kaliba sokmaya calisacak ole mi?sorarim o zaman neden benimle evlenmiş.

Gayet tabi giyim bir özgürlüktür...
baş örtüsünden girer minisinden cıkarım konuşturmayin simdi beni...sen bu ozgurlugunu kullanmadin hepsi bu

bu arada örtülü falan değilim açığım. özgürlüğümü gayette iyi kullanıyorum. ayaklarımın üzerindeyim istediğim gibi yaşayıp istediğim gibi borumu öttürebiliyorum.istediğim zaman gezip eğlenebiliyorum ben karar veriyorum. budur özgürlük..Giyim asla ve asla özgürlük değildir kafalarınıza sokun artık..özgürlüğü medeniyeti falan giyimle karıştıran zihniyet ne diyim yaaaa. dediğim gibi apaçık giyinip yaprak misali erkek parası yiyip sözünden çıkamayanlar çook. ama giyimi özgür iyimiş. kapalı olupta aynı şekilde yaşayanda çok. giyim kuşamı lütfen özgürlük ve medenyet tarzı şeyle aynı kefeye sokmayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…