Öyle yapıyorsa zaten sana saygısızlık cnm bu birey olarak seninde kararların var . Anlamıyorsa yol vermek en iyisiKesinlikle 25 yaşında insanım şunu giy bunu giyme o fotoyu kaldır öyle ekle böyle ekleme bana saygısızlık olarak geliyor. Bu resmen senin nasıl davranacağına karar verebileceğin bir beynin yok yerine ben karar veriyorum demek. Kıyafetlerim ve paylaşacağım fotoğraflar benim tekelimdedir. Ailemin sevgilimin akrabamın ya da eşimin değil. Çünkü benim de onlarınki kadar bir beynim var. Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum. Veremiyormuşum gibi davranmasını saygısızlık olarak görüyorum ve belirttim de bunu kendisine buna rağmen devam etti tavrına
Bitlis halki ile alakali çirkin tabirleri nedeniyle kibledim kendisini ama o sebepten mi gitti bilemiyorumKonu sahibi neden banlandı?
Resimleri kaldırdığı için mi, Bitlisliler'e geri kafalı dediği için mi?
Fotoları görmedim de, sana katılıyorum. Kendinden emin olan kişi foto koyup onay beklemez.Bitlis halki ile alakali çirkin tabirleri nedeniyle kibledim kendisini ama o sebepten mi gitti bilemiyorum
Ayrica bu konuyu da kendini alkışlatmak icin açtığını dusunuyorum.. Şunu dedim bunu dedim diye en ufak detayına kadar anlatıyor, gayet ozguvenli ve dik biri imaji çiziyor, fakat foto paylaşıp milletin fikrini almak isterken de kendisi ile çelişiyor.. O kadar kendinden emin biri şu konuyu açıp fotolarini paylaşmaz, sizce cok mu acik sacik diye.. Kaldi ki bu konuyu da kısmen ikinci açışı..
Bi de kimisi cok açık saçık bulur kimisi gayet normal görür, bu konudan bi sonuç çıkmaz ki.. Hem gayet kendinden emin duruyorsun, neyi soruyorsun o zaman?Fotoları görmedim de, sana katılıyorum. Kendinden emin olan kişi foto koyup onay beklemez.
Ayrıca konuyu halletmiş, ayrılmış bitmiş gitmiş. Dert bunun neresinde?
Hem onay için hem de insta sayfasının reklamını yapmak için açmış bence de.
Bitlis halki ile alakali çirkin tabirleri nedeniyle kibledim kendisini ama o sebepten mi gitti bilemiyorum
Ayrica bu konuyu da kendini alkışlatmak icin açtığını dusunuyorum.. Şunu dedim bunu dedim diye en ufak detayına kadar anlatıyor, gayet ozguvenli ve dik biri imaji çiziyor, fakat foto paylaşıp milletin fikrini almak isterken de kendisi ile çelişiyor.. O kadar kendinden emin biri şu konuyu açıp fotolarini paylaşmaz, sizce cok mu acik sacik diye.. Kaldi ki bu konuyu da kısmen ikinci açışı..
O yorumunu kimse alıntılamamış, dedim heralde kimse görmedi. Banlı olmasaydı bende kiblicektim zaten.Bi de kimisi cok açık saçık bulur kimisi gayet normal görür, bu konudan bi sonuç çıkmaz ki.. Hem gayet kendinden emin duruyorsun, neyi soruyorsun o zaman?
Bi de doğudaki insanlarla alakali apır sapır konuşmuş, arkadaş olmuyormuş, bilmem nelermis, ona sinirlendim.. (batılıyım, batıda yaşıyorum)
Belki ben de banlanıcam ama olsun, dunden beri susuyorum, dayanamadim..
Gayet tabi giyim bir özgürlüktür...giyim tarzın anladığım kadarıyla baya açık. fazla açıklık konusunda sevgilin haklı bence. zaten sevmiyormuşsun bitirmişsin. bende eskiden açıktım şort falan. eşim istemedi bende normale döndüm. normal açıklık yani. giyim kuşam özgürlük belirtisi anlamına gelmiyor bunu anlasanız iyi edersiniz. özgürlük demek kimseye muhtaç olmamak demek. kendi borunu öttürebilmek demek. yoksa bir sürü açık kadın var esir gibi yaşayan
Kişi kendinden bilirmiş işi istedigini giyer sin , herşey giyim mi , ayrıl bundan şimdiden bunu yapan ilerde herşey yaparArkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. Ben sürekli bir yerlere gidip kamp yapıp gezen biriyim. Onla da kampta tanışmıştık. Düzenli olarak kampa gittiğim bir yerde yaşıyordu. 1 senedir beni takip ediyormuş. Neyse tanıştık bi süre görüştük sevgili olduk. Ben son derece özgür ruhlu bi insanım. Şehir şehir gezer kamp yaparım. İstediğimi de yerine göre giyerim ailemi dahi karşıma aldım bu sebepten. Kabullendirdim kendimi böyle. Bir instagram hesabım var. Gezi bloğu gibi. Epey de takipçim var. Gezdiğim yerler hakkında bilgi veriyor kendi fotoğraflarımı ve profesyonel makineyle çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Koyduğum fotoğraflar nedeniyle sevgilimden ayrıldım. İlişkimizin ilk ayında memleketime gitmiştim bana foto atsana özledim dedi. Üstümde siyah sıfır kol bir bluz vardı göbek açık. Fotoğrafını ekledim. İlk tartışmamızı bu sebepten yaşadık ama ufaktı çünkü kibarca sevdiğim bişey rica edicem böyle şeyler giymesen olur mu hoşlanmıyorum dedi. Ben de kibarca kıyafetlerime karışılmasından hoşlanmam nerde ne giyeceğimi bilirim ben dedim. Lütfen bu ilk ve son olsun dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç aklımda onu giymek yokken inadına kabullensin böyle alışsın diye yine göbek açık bir bluz giyip instagrama ekledim. Bir şey demedi hatta bak bi şey demiyorum karışmıyorum diye de belirtti. Ben zaten yerine göre giyinen biriyim demiştim tamam haklısın sen nerde ne giyeceğini bilirsin demişti. Özür dilemişti. Neyse bu yaz arkadaşımla tatile gittim. Ona foto falan da attım hiç sesi çıkmadı. Tatilden döndüm evdeyim. İnstagrama eklediğim fotolardan 3 tür kavga ediyoruz. İlkinde şortum kenardan açılmıştı dikkat etmeden eklemiştim o söyleyince ben de rahatsız oldum kaldırdım. Sonrakiler kendime göre gayet normal bulduğum fotoğraflardı. Giymene bişey demiyorum instagrama eklemesen olmuyor mu sana kalsın fotoların el kadar şort el kadar bluz benden bizden ilişkimizden önemli mi beni bu kadar mı yok sayıyorsun dedi. Ben senle evlilik hayalleri kuruyorum. İnstagramda böyle fotoğraflarını teşhir eden biriyle evlenemem karım olacak kadın orda burda böyle açık fotoğraflarını teşhir edemez deyince sen bana teşhirci mi diyorsun dedim iyice dellendim. Dayanamadım ayrıldık en sonunda. Dedim yok sayan ben değil sensin. Benim kişiliğimi yok sayıyorsun demektir ki benim ne giyip ne paylaşacağıma karışma hakkını kendinde görüyorsun. Size kavga sebebi olan fotoları ekledim. Sizce haksız muyım? Sonuçta beni gördüğünde yeni tanıştığımızda ben senelerdir böyle giyiniyordum boy boy fotolarım vardı instagramda hemen atlamasaydın sevgili olmasaydın ozaman dedim ama oldum diyor bir de. Fotoğraflara bakıp yorum yapmanızı istiyorum. Altını çizeyim şuan bitlisteyim mesela sıfır kol bile giymem kaldırmaz çünkü. Bunlar muğlada tatildeyken giydiklerim ona göre fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Gayet tabi giyim bir özgürlüktür...
baş örtüsünden girer minisinden cıkarım konuşturmayin simdi beni...sen bu ozgurlugunu kullanmadin hepsi bu