Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce sorta tepki gösterir sonra bir bakarsınız pantolon rengine karışmaya başlamış sonra da esarbinizi nasil takmaniz gerektiğineArkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. Ben sürekli bir yerlere gidip kamp yapıp gezen biriyim. Onla da kampta tanışmıştık. Düzenli olarak kampa gittiğim bir yerde yaşıyordu. 1 senedir beni takip ediyormuş. Neyse tanıştık bi süre görüştük sevgili olduk. Ben son derece özgür ruhlu bi insanım. Şehir şehir gezer kamp yaparım. İstediğimi de yerine göre giyerim ailemi dahi karşıma aldım bu sebepten. Kabullendirdim kendimi böyle. Bir instagram hesabım var. Gezi bloğu gibi. Epey de takipçim var. Gezdiğim yerler hakkında bilgi veriyor kendi fotoğraflarımı ve profesyonel makineyle çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Koyduğum fotoğraflar nedeniyle sevgilimden ayrıldım. İlişkimizin ilk ayında memleketime gitmiştim bana foto atsana özledim dedi. Üstümde siyah sıfır kol bir bluz vardı göbek açık. Fotoğrafını ekledim. İlk tartışmamızı bu sebepten yaşadık ama ufaktı çünkü kibarca sevdiğim bişey rica edicem böyle şeyler giymesen olur mu hoşlanmıyorum dedi. Ben de kibarca kıyafetlerime karışılmasından hoşlanmam nerde ne giyeceğimi bilirim ben dedim. Lütfen bu ilk ve son olsun dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç aklımda onu giymek yokken inadına kabullensin böyle alışsın diye yine göbek açık bir bluz giyip instagrama ekledim. Bir şey demedi hatta bak bi şey demiyorum karışmıyorum diye de belirtti. Ben zaten yerine göre giyinen biriyim demiştim tamam haklısın sen nerde ne giyeceğini bilirsin demişti. Özür dilemişti. Neyse bu yaz arkadaşımla tatile gittim. Ona foto falan da attım hiç sesi çıkmadı. Tatilden döndüm evdeyim. İnstagrama eklediğim fotolardan 3 tür kavga ediyoruz. İlkinde şortum kenardan açılmıştı dikkat etmeden eklemiştim o söyleyince ben de rahatsız oldum kaldırdım. Sonrakiler kendime göre gayet normal bulduğum fotoğraflardı. Giymene bişey demiyorum instagrama eklemesen olmuyor mu sana kalsın fotoların el kadar şort el kadar bluz benden bizden ilişkimizden önemli mi beni bu kadar mı yok sayıyorsun dedi. Ben senle evlilik hayalleri kuruyorum. İnstagramda böyle fotoğraflarını teşhir eden biriyle evlenemem deyince sen bana teşhirci mi diyorsun dedim iyice dellendim. Dayanamadım ayrıldık en sonunda. Dedim yok sayan ben değil sensin. Benim kişiliğimi yok sayıyorsun demektir ki benim ne giyip ne paylaşacağıma karışma hakkını kendinde görüyorsun. Size kavga sebebi olan fotoları ekledim. Sizce haksız muyım? Sonuçta beni gördüğünde yeni tanıştığımızda ben senelerdir böyle giyiniyordum boy boy fotolarım vardı instagramda hemen atlamasaydın sevgili olmasaydın ozaman dedim ama oldum diyor bir de. Fotoğraflara bakıp yorum yapmanızı istiyorum. Altını çizeyim şuan bitlisteyim mesela sıfır kol bile giymem kaldırmaz çünkü. Bunlar muğlada tatildeyken giydiklerim ona göre fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
SeArkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. Ben sürekli bir yerlere gidip kamp yapıp gezen biriyim. Onla da kampta tanışmıştık. Düzenli olarak kampa gittiğim bir yerde yaşıyordu. 1 senedir beni takip ediyormuş. Neyse tanıştık bi süre görüştük sevgili olduk. Ben son derece özgür ruhlu bi insanım. Şehir şehir gezer kamp yaparım. İstediğimi de yerine göre giyerim ailemi dahi karşıma aldım bu sebepten. Kabullendirdim kendimi böyle. Bir instagram hesabım var. Gezi bloğu gibi. Epey de takipçim var. Gezdiğim yerler hakkında bilgi veriyor kendi fotoğraflarımı ve profesyonel makineyle çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Koyduğum fotoğraflar nedeniyle sevgilimden ayrıldım. İlişkimizin ilk ayında memleketime gitmiştim bana foto atsana özledim dedi. Üstümde siyah sıfır kol bir bluz vardı göbek açık. Fotoğrafını ekledim. İlk tartışmamızı bu sebepten yaşadık ama ufaktı çünkü kibarca sevdiğim bişey rica edicem böyle şeyler giymesen olur mu hoşlanmıyorum dedi. Ben de kibarca kıyafetlerime karışılmasından hoşlanmam nerde ne giyeceğimi bilirim ben dedim. Lütfen bu ilk ve son olsun dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç aklımda onu giymek yokken inadına kabullensin böyle alışsın diye yine göbek açık bir bluz giyip instagrama ekledim. Bir şey demedi hatta bak bi şey demiyorum karışmıyorum diye de belirtti. Ben zaten yerine göre giyinen biriyim demiştim tamam haklısın sen nerde ne giyeceğini bilirsin demişti. Özür dilemişti. Neyse bu yaz arkadaşımla tatile gittim. Ona foto falan da attım hiç sesi çıkmadı. Tatilden döndüm evdeyim. İnstagrama eklediğim fotolardan 3 tür kavga ediyoruz. İlkinde şortum kenardan açılmıştı dikkat etmeden eklemiştim o söyleyince ben de rahatsız oldum kaldırdım. Sonrakiler kendime göre gayet normal bulduğum fotoğraflardı. Giymene bişey demiyorum instagrama eklemesen olmuyor mu sana kalsın fotoların el kadar şort el kadar bluz benden bizden ilişkimizden önemli mi beni bu kadar mı yok sayıyorsun dedi. Ben senle evlilik hayalleri kuruyorum. İnstagramda böyle fotoğraflarını teşhir eden biriyle evlenemem deyince sen bana teşhirci mi diyorsun dedim iyice dellendim. Dayanamadım ayrıldık en sonunda. Dedim yok sayan ben değil sensin. Benim kişiliğimi yok sayıyorsun demektir ki benim ne giyip ne paylaşacağıma karışma hakkını kendinde görüyorsun. Size kavga sebebi olan fotoları ekledim. Sizce haksız muyım? Sonuçta beni gördüğünde yeni tanıştığımızda ben senelerdir böyle giyiniyordum boy boy fotolarım vardı instagramda hemen atlamasaydın sevgili olmasaydın ozaman dedim ama oldum diyor bir de. Fotoğraflara bakıp yorum yapmanızı istiyorum. Altını çizeyim şuan bitlisteyim mesela sıfır kol bile giymem kaldırmaz çünkü. Bunlar muğlada tatildeyken giydiklerim ona göre fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Size ne kardesım size mi kaldı adamın tasası?Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.
Size ne kardesım size mi kaldı adamın tasası?
Konu sahibi foto görmedim ama yazılanlardan anlıyorum ki ben sizden daha acık giyiniyorum ve bikinilı resimde ekliyorum. Size bu kadar mudahele etmesine musade etmedınız iyi olmus herkes kendine yakışanını, yasına uygunu aynı zamanda gayette giyebilir.
Başlığı okuyup ohh iyi etmissin demeye geldim.
Arada vurur ama zamanla gecer. Seni oldugun gibi taniyip degistirmeye calisan adam ilerde daha da abartir. Gittigine geeldigine de karisir. Kk camiasinin senin gibi kendine karistirmayan, kendini terk etmesin diye her dedigini kabul etmeyen dik duran orneklere ihtiyaci var.Özlem fena vurdu bu gece ama bu saçma huylarına başlamadan önceki o güzel günleri çok özledim tişörtüne sarıldım ağlıyorum şuan
İnsanlarin genel olarak algısı bu. Ve bazı karelerin size özel kalmasini istemis olabilir.
Bunda ayrilacak kadar buyuk bir sorun göremedim ben.
Arada vurur ama zamanla gecer. Seni oldugun gibi taniyip degistirmeye calisan adam ilerde daha da abartir. Gittigine geeldigine de karisir. Kk camiasinin senin gibi kendine karistirmayan, kendini terk etmesin diye her dedigini kabul etmeyen dik duran orneklere ihtiyaci var.
Seni bu giyim tarzinla begenmis. Degistirmeye calismasi ilginc...kiskaniyor besbelli
Valla benim giydigine karistiran arkadasim kabullenip evlendi simdi annesinin evine gidip kalamiyor. Tespitin cok sogru isinma turlariydi bunlar. Az degil 3 yil olmus illa ki ozleyeceksin illa ki tisortune sarilacaksin :). Ama gececek hepsi ve sukredeceksin. Cunku anladigim kadariyla sen bugun tamam desen ona yarin gelemeyeceksin. Ozgur ruhunu kaptirma böylelerine.Ben de bundan korktum zaten. İlk başta bi foto eklemiştim köprü üstünde. Üzerimde şortlu tulum vardı oturmuşum biraz şortum açılmış fark etmemiştim rahatsız oldu şortun çok açılmış fazla sanki bu ne dersin dedi farketmeden eklemiştim haklısın dedim kaldırdım. Bunu taviz vermek olarak algıladı ki sonra eklediğim gayet normal bir fotoya da laf etti tartıştık hak verdi özür diledi barıştık sonra başka bir fotoğrafa gene aynı tepki bu sefer daha sert tepki ya böyle fotolar koymazsın ya da ayrılırız a geldi olay belli ki gittikçe her şeye karışacak abartmaya başlayacaktı ısındırıyordu