Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Giyebilirsin ama fotoğraf paylaşamazsın demesi beni öldürdü
Sanki giydiğinde kimse görmüyor kendiyle çelişiyor bu adam
Madem başta böyle gördün beğendin o zaman değiştirmeye çalışmanın manası ne anlamıyorum daha kapalı giyinen kendine göre birini bulsaydın sorunda yaşamazdın
Açık giyinmem ama giyinenede saygı gösteririm herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım değiştirmek değil

Yorum için teşekkür ederim. Ben zaten kıskanmasına kızmıyorum. Olabilir. Hoşlanmayadabilir. Ben de içkiden nefret ederim mesela. O içki içiyordu. İçme demedim. Çünkü bu onun hayatı. Onu değiştirme gibi bi lüksüm yok. Sadece yanımdayken ağzı içkiden çok kötü kokuyor ona çare bul dedim. Ya bi ağız spreyi al ya da buluşma öncesi içme akşam iç falan koku midemi kaldırıyor dedim. E ben de bana ters içki deyip içmeyeceksin bırakacaksın yoksa ayrılırım diyip tehdit edeyim öyleyse mantık işi mi yani insan sevdiğini olduğu gibi kabullenmeli ben sevgili olduktan sonra öğrendim arada içtiğini gene de ses etmedim. Kendi hayatı dedim. O sevgili olmadan önce nasıl giyindiğimi bildiği halde değiştirmeye zorluyor

Şimdi ayrılmasanız ileride bu hayat görüşü farklılığı illa ki bi fırtınaya sebep olacaktı. Kılık kıyafet tarzı, boyu, dekolte sınırı vs kişisel meseleler ve illa ki yaşam tarzımızı yansıtıyor. önemli olan hayatınızı paylaşacağınız kişiyle aynı kafada olmak. aynı kafada olsanız kıyafetleriniz sorun olmazdı.

Ben de aynı şekilde. Bakın ben şort da giyerim göbek açık da bikini de. Ama üniversitedeyken bir arkadaşıma üni hocası baş örtüsü nedeniyle laf soktu diye elimi kaldırdım 10 dakikalık konuşma yapıp hocayı kapak ettim oturdum yerime. Kimin ne giydiği ne kocasını ne sevgilisini ne abisini ne babasını ne akrabasını ilgilendirir. Kimin ne giydiği kendisinden başka kimseyi ilgilendirmez bence.

Benim anlam veremediğim nokta da o giy ama foto ekleme nedir. Giyince daha fazla insan görüyor tüm gün öyle geziyorum sonuçta. Bunu ben ön önlem olarak gördüm. Bugün fotoğraf kaldırtmaktan başlar giy ama ekleme der yarın giyme der

Yani daha sevgiliyken yapam evliyken hepten olay çıkarır nasılsa ayrılamaz diye güvenip. Aslına bakarsanız kendi hayatına bakınca normal geniş rahat takılan bi insan rakısını alır göle gider içer birçok konuda rahattır aşırı samimiyet vs öyle dindar bi yapıda falan da değil yani. Böyle bir şey hiç beklemiyordum ondan. İçinden bir maço canavar çıktı resmen

Ben çok daha açıklarını giyiyorum bana muhafazakar bile geldiniz valla ne varki bunlarda.

Yani ben de abartılı bulmuyorum kıyafetlerimi. Bunları da her yerde giymiyorum zaten muğlada tatilde giydim. Tatilden de foto paylaştım ne var yani :/

Pek çok erkek bu kafada, bakın kendi yaşantısında dindar değildir, namaz niyaz hak getire ama karısından kapanmasını ister. Çünkü karısı işte, onun hükümranlığında...

Bu arada ben testtürlüyüm, dini vecibeler benim için mühimdir, mümkün mertebe dikkat ederim kendi hayatımda. canım kardeşimin eşi, benim için gelin değil arkadaştır ve şortunu da giyer askılı elbise de. mevzu dindarlık değil. mevzu bakış açısı, bence net.

bu kafaya göre o erkektir, istediğini yapar ama iş ciddiye yaklaştığı andan itibaren kimmiş reis göstermesi gerekir.

sizin için normalse olay bitmiştir bence. iyi yapmışsınız.

Ailenin karışmadığı birseye şimdiden sevgilinin karışmasını doğru bulmuyorum bence çok abartılacak bir durum da yok ortada yani çok açık diil.

Çoğu erkek böyle.. Süslü püslü görüp aşık oluyor sonra mülkiyetim diyip değiştirmeye dönüştürmeye çalışıyor. Çoğumuz da seviyoruz iyiyiz diyip fedakarlık (!) yapıp kendimizden vazgeçiyoruz. Mesela ben =) Ben açık giyinirim, nişanlım ses etse de giyiyorum ama sosyal medyaya yükleyemem çok açık giyindiğim fotoları. Neden ? Çünkü paşamızın sülalesi görür, sen nasıl irkeksin derler topa tutarlar =))) Düşünüyorum da, ki bu ara çok düşünüyorum, erkeksiz yaşam mümkün be =) Çok güzel yapmışsın valla helal olsun. O kadar imrendim ki!

Bence hiç anormal bir durum yok kıyafetlerinde. Sen haklısın, istediğini giyersin de paylaşırsın da. Benim bikinili fotoğraflarım bile var ama kimsenin karışmasına izin veremem

Helal olsun baştan çek çizgini herkes istediğini giymekte özgürdür benim sevgilimde ilk zamanlar böyle giyinmeni istemiyorum dedi bende dedim ki sen kimsin annem babam benim giyinmeme karışmaz ve sen benim giyim tarzımı gördün ben sana hiç bişey vad etmedim dedim o gün bugündür ağzını açıp tek kelime edemedi

Senin bu sevgilinle sorunun çok fazla belliki çünkü sürekli bu adamdan şikayet ediyorsun açtığın konularda. . Neden hala dert ediyorsun kendine ? sana ve düşüncelerine uymayan bir adam icin ... Ayrıca resimlerini kaldır burdan bence..

Ben tesettürlüyüm bana bile çok açık gelmedi kıyafetleriniz instagram da o kadar çok karşılaşıyoruz ki artık bikiniyle bile foto paylaşanlar var.Sonuçta herkesin kendi tercihi.Ben sizi sevdiği için kıskandığını düşündüm ama bunu dile getirirken uslübu yanlış olmuş teşhircilik falan hoş kelimeler değil birazda inada binmiş sanki durum.3 ay ilişki için çok uzun bir süre değil çok ilerlemeden bitmesi daha iyi olmuş sizin açınızdan.

Fotoğraflarınızı neden buraya koydunuz onu anlayamadım?? Ne alaka???
Siz memnunsanız memnunsunuzdur buradaki insanların fikirlerini niye dikkate alıyorsunuz giyim konusunda?
Ayrıca çocuk da tam öküzmüş.

Herkesin sınırları farklıdır size normal gelmiş bana da normal geldi ama demek ki ona anormal gelmiş. Bence bazı şeyler sadece sevgi ile yürümüyor ortak yaşam görüşünün olması daha önemli

Çok teşekkür ederim yorum için ben abartı bulmuyorum giydiğim hiçbir şeyi. Bikini de giyerim Ha tutup da bikinili foto koymam o bana fazla gelir mesela. İç çamaşırımla koymuş gibi hissederim utanırım. Ama koyana da saygı duyarım. Herkesin bi çizgisi vardır benimki de bu bana göre giyimimde normal fotoğraflarım da

Çok teşekkür ederim ben kimse olmadan da mutluyum ilişkiyi evliliği zorunluluk olarak gören biri değilim. Benim için olsa da olur olmasa da olur. Mutlu olcaksam olsun yok kısıtlanıp hayatım zehir olacaksa neden olsun ki ben kendimle yalnızken mutluyum çünkü

Ne güzel. Keşke benimki de tekrarlamasaydı. Başta tamam dedi kabul etti aradan biraz geçti gene başldı karışmaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…