Kıyafet herkesin kendi tercihi tabi tarz olarak asla bu şekilde giyinmem ama siz sevmissiniz yakistirip giymissiniz kimse karışamaz. Açıklıktan rahatsız olduysa o da sizi ilgilendirir kimi kadın gobegi açıkken rahatsız olur giymez, kiminin hosuna gider kendini iyi hisseder giyer. Her erkekte bi bayana yaklaşırken bastan bunu düşünmeli. En sevmedigim şey başından bi insani öyle görüp kabul edip sonradan değiştirmeye çalışmak. Madem başından giyim tarzınızı biliyordu ve rahatsız oluyordu bu ilişkiye hic baslamayacakti. Sonuçta kendi takipçi sayisi fazla olan bu instagram hesabınız da varmış daha önce de fotoğraf eklediniz istediğiniz gibi bunları biliyor görüyor. Her konuda bi insanin fikrini düşünceleri değiştirmeye zorlamak bana doğru gelmiyor. Konu ne olursa olsun. Yani bu durumda ayrılmak en mantiklisi olmus.
Giyebilirsin ama fotoğraf paylaşamazsın demesi beni öldürdü
Sanki giydiğinde kimse görmüyor kendiyle çelişiyor bu adam
Madem başta böyle gördün beğendin o zaman değiştirmeye çalışmanın manası ne anlamıyorum daha kapalı giyinen kendine göre birini bulsaydın sorunda yaşamazdın
Açık giyinmem ama giyinenede saygı gösteririm herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım değiştirmek değil
Şimdi ayrılmasanız ileride bu hayat görüşü farklılığı illa ki bi fırtınaya sebep olacaktı. Kılık kıyafet tarzı, boyu, dekolte sınırı vs kişisel meseleler ve illa ki yaşam tarzımızı yansıtıyor. önemli olan hayatınızı paylaşacağınız kişiyle aynı kafada olmak. aynı kafada olsanız kıyafetleriniz sorun olmazdı.
Ben çok daha açıklarını giyiyorum bana muhafazakar bile geldiniz valla ne varki bunlarda.
Yani daha sevgiliyken yapam evliyken hepten olay çıkarır nasılsa ayrılamaz diye güvenip. Aslına bakarsanız kendi hayatına bakınca normal geniş rahat takılan bi insan rakısını alır göle gider içer birçok konuda rahattır aşırı samimiyet vs öyle dindar bi yapıda falan da değil yani. Böyle bir şey hiç beklemiyordum ondan. İçinden bir maço canavar çıktı resmen
Ailenin karışmadığı birseye şimdiden sevgilinin karışmasını doğru bulmuyorum bence çok abartılacak bir durum da yok ortada yani çok açık diil.Arkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. Ben sürekli bir yerlere gidip kamp yapıp gezen biriyim. Onla da kampta tanışmıştık. Düzenli olarak kampa gittiğim bir yerde yaşıyordu. 1 senedir beni takip ediyormuş. Neyse tanıştık bi süre görüştük sevgili olduk. Ben son derece özgür ruhlu bi insanım. Şehir şehir gezer kamp yaparım. İstediğimi de yerine göre giyerim ailemi dahi karşıma aldım bu sebepten. Kabullendirdim kendimi böyle. Bir instagram hesabım var. Gezi bloğu gibi. Epey de takipçim var. Gezdiğim yerler hakkında bilgi veriyor kendi fotoğraflarımı ve profesyonel makineyle çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Koyduğum fotoğraflar nedeniyle sevgilimden ayrıldım. İlişkimizin ilk ayında memleketime gitmiştim bana foto atsana özledim dedi. Üstümde siyah sıfır kol bir bluz vardı göbek açık. Fotoğrafını ekledim. İlk tartışmamızı bu sebepten yaşadık ama ufaktı çünkü kibarca sevdiğim bişey rica edicem böyle şeyler giymesen olur mu hoşlanmıyorum dedi. Ben de kibarca kıyafetlerime karışılmasından hoşlanmam nerde ne giyeceğimi bilirim ben dedim. Lütfen bu ilk ve son olsun dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç aklımda onu giymek yokken inadına kabullensin böyle alışsın diye yine göbek açık bir bluz giyip instagrama ekledim. Bir şey demedi hatta bak bi şey demiyorum karışmıyorum diye de belirtti. Ben zaten yerine göre giyinen biriyim demiştim tamam haklısın sen nerde ne giyeceğini bilirsin demişti. Özür dilemişti. Neyse bu yaz arkadaşımla tatile gittim. Ona foto falan da attım hiç sesi çıkmadı. Tatilden döndüm evdeyim. İnstagrama eklediğim fotolardan 3 tür kavga ediyoruz. İlkinde şortum kenardan açılmıştı dikkat etmeden eklemiştim o söyleyince ben de rahatsız oldum kaldırdım. Sonrakiler kendime göre gayet normal bulduğum fotoğraflardı. Giymene bişey demiyorum instagrama eklemesen olmuyor mu sana kalsın fotoların el kadar şort el kadar bluz benden bizden ilişkimizden önemli mi beni bu kadar mı yok sayıyorsun dedi. Ben senle evlilik hayalleri kuruyorum. İnstagramda böyle fotoğraflarını teşhir eden biriyle evlenemem deyince sen bana teşhirci mi diyorsun dedim iyice dellendim. Dayanamadım ayrıldık en sonunda. Dedim yok sayan ben değil sensin. Benim kişiliğimi yok sayıyorsun demektir ki benim ne giyip ne paylaşacağıma karışma hakkını kendinde görüyorsun. Size kavga sebebi olan fotoları ekledim. Sizce haksız muyım? Sonuçta beni gördüğünde yeni tanıştığımızda ben senelerdir böyle giyiniyordum boy boy fotolarım vardı instagramda hemen atlamasaydın sevgili olmasaydın ozaman dedim ama oldum diyor bir de. Fotoğraflara bakıp yorum yapmanızı istiyorum. Altını çizeyim şuan bitlisteyim mesela sıfır kol bile giymem kaldırmaz çünkü. Bunlar muğlada tatildeyken giydiklerim ona göre fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Pek çok erkek bu kafada, bakın kendi yaşantısında dindar değildir, namaz niyaz hak getire ama karısından kapanmasını ister. Çünkü karısı işte, onun hükümranlığında...
Bu arada ben testtürlüyüm, dini vecibeler benim için mühimdir, mümkün mertebe dikkat ederim kendi hayatımda. canım kardeşimin eşi, benim için gelin değil arkadaştır ve şortunu da giyer askılı elbise de. mevzu dindarlık değil. mevzu bakış açısı, bence net.
bu kafaya göre o erkektir, istediğini yapar ama iş ciddiye yaklaştığı andan itibaren kimmiş reis göstermesi gerekir.
sizin için normalse olay bitmiştir bence. iyi yapmışsınız.
Çoğu erkek böyle.. Süslü püslü görüp aşık oluyor sonra mülkiyetim diyip değiştirmeye dönüştürmeye çalışıyor. Çoğumuz da seviyoruz iyiyiz diyip fedakarlık (!) yapıp kendimizden vazgeçiyoruz. Mesela ben =) Ben açık giyinirim, nişanlım ses etse de giyiyorum ama sosyal medyaya yükleyemem çok açık giyindiğim fotoları. Neden ? Çünkü paşamızın sülalesi görür, sen nasıl irkeksin derler topa tutarlar =))) Düşünüyorum da, ki bu ara çok düşünüyorum, erkeksiz yaşam mümkün be =) Çok güzel yapmışsın valla helal olsun. O kadar imrendim ki!
Bence hiç anormal bir durum yok kıyafetlerinde. Sen haklısın, istediğini giyersin de paylaşırsın da. Benim bikinili fotoğraflarım bile var ama kimsenin karışmasına izin veremem
Helal olsun baştan çek çizgini herkes istediğini giymekte özgürdür benim sevgilimde ilk zamanlar böyle giyinmeni istemiyorum dedi bende dedim ki sen kimsin annem babam benim giyinmeme karışmaz ve sen benim giyim tarzımı gördün ben sana hiç bişey vad etmedim dedim o gün bugündür ağzını açıp tek kelime edemedi