Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün de yazmıştım. Size saygı duymalı ve ister açık giyinin, ister kapalı asla karışmamalı. Ayrıca kıyafetleriniz çok çok çok normal. Tatilde değil Ankara’da sokakta giyiyordum bu tarz kıyafetleri ben yirmili otuzlu yaşlarımdayken. Üstelik instagram için de normal bence bunlar. Zihniyeti kötü bence eski erkek arkadaşınızın. Böyle böyle başlar, ileride kendinizi eve kapatılmış olarak bulursunuz. Hiçbir kısıtlama küt diye gelmez; özgürlükler yavaş yavaş alınır insanın elinden.
Gerçi şimdiki kıyafetlerim de az buçuk böyle 42 yaşıma rağmen

Böyle ince düşünen biri için erkek arkadaşın çok yanlış düşünmüş. Bunları da keşke kendisi biraz görebilseymiş. Artık önünüze bakın, sizi kalıplara sokmayacak biriyle ilişki düşünün.

Haklısınız kendi kötü zihniyetli olduğundan milletin aklına da gelir aklına gelenler diye düşünüyor belli ki aklı fikri başka yerlerde

Öyle yapacağım artık teşekkür ederim. Çok seviyorum çok alışmıştım. İnşallah çabuk alışırım yokluğuna

kıyafetinde birşey yok.
yalnız o yataklı fotoyu niye ekledin anlamadım..

kıyafetinde birşey yok.
yalnız o yataklı fotoyu niye ekledin anlamadım..
Onu eklemedim sevgilime atmıştım foto at özledim demişti de bu kıyafet kavga sebebi diye attım bu şekilde dışarı çıkıcam diye kavga etmiştim yataklı fotoyu eklemedim tabii ki

Dediğim gibi, mantık doğru veya kısıtlamaya hakkı var diye düşündüğüm için söylemiyorum. Konu sahibi giymem de problem Yok, paylaşsam ne olur diye düşündüğü için söyledim.
Ben farklı dünya görüşüne sahip insanların birlikteliklerine sıcak bakmıyorum zaten. Ne o onu anlayabilir ne de diğeri istenilen kalıba girebilir..
gerek Yok böyle bir yükle hayata başlamaya. En güzeli herkes yoluna :)

ha ok.
o kıyafetin gayet normal diğerleri de öyle.

Teşekkür ederim yorum için. Ben de normal buluyorum. Başta giymemi sıkıntı etti onu kabullendirdim. Bu defa da giy ama o kıyafetlerle foto ekleme diye diretti. Anlamadım bişey bu adamdan. İlla bi kısıtlama koyacaksın rahat etmiyorsun dediğini yaptırmaktan başka bi derdin yok ego meselesi yapmışsın dedim

E zaten ayrılmışsınız dert kalmamış ortada.
Fotolarınızı paylaşarak burda birşey elde edemezsiniz,herkesin giyim ve hayat tarzı farklı.
Size "ne var bu kıyafetlerde" diyenler de çıkar.
"Sevgiliniz haklı" diyenler de.
Ayrılmışsınız iyi yapmışsınız.
Çünkü hayat görüşleriniz uygun değilmiş,en mantıklısı.
Bana göre de haklı mesela,kıskanıyordur,hakkı var.
Ben de istemezdim
Çok uç fotolar değil ama kıskanırdım.
Hoşlanmazdım.

turuncunun dediği mantıkla düşünüyor olabilir saçma olsa da.
zaten aynı bakmıyorsunuz şimdi olmasa sonra sıkıntı çıkardı illa.
ilişki ilerleyip karşılıklı abayı yakınca daha çok karışırdı.

Ben de kıskanmasına bi şey demiyorum zaten diretmesine işi inada bindirmesine böyle olacaksın yoksa eşim olamazsın havalarına kızıyorum. Diğer bi konuda başlarken böyle olduğumu biliyor olması. Sonradan böyle giyinmeye başlasam pat diye anlarım. Ama bile göre sevgili olup sonra değiştirmeye çalışınca zoruma gitti. Sen bana değil kafandaki kadına aşıksın beni de o kalıba sokmaya çalışıyorsun dedim

İşte ben de bu mantığı anlamıyorum. Ayrılmak sorun değil benim için. Başından beri böyle olduğumu biliyordu. Geldi kendine aşık etti. Değiştirmeye çalıştı değişmeyince de sen benim karım olamazsın dedi gitti. Kardeş madem böyle giyinen böyle fotolar paylaşan biriyle olamazsın niye uğraştın sevgili oldun aşık ettin kendine? Sonradan değişmedim ki ben hep böyleydim. Tavrı da bi tuhaf. Bana diyor ki düşün taşın ortayı bul bana öyle gel. Ortayı buldan kastı da onun dediği gibi olmam. Düşün taşın bana öyle gel nedir? Karşındakini niye değişime zorluyorsun. Beni böyle kabul et ya da bitsin dedim bitirdim ben de. Fikrin değişirse burdayım diyor hala güler misin ağlar mısın manyak etti beni

ya bu tipler çok var. beğenip sevgili olmak isterken sorun yok. iş ilerleyince
e burada da çokça görüyoruz kapan diyen bile var.
iki yüzlülük bence bu. olmamışlık.

Ben çok daha açıklarını giyiyorum bana muhafazakar bile geldiniz valla ne varki bunlarda.

Kıyafet herkesin kendi tercihi tabi tarz olarak asla bu şekilde giyinmem ama siz sevmissiniz yakistirip giymissiniz kimse karışamaz. Açıklıktan rahatsız olduysa o da sizi ilgilendirir kimi kadın gobegi açıkken rahatsız olur giymez, kiminin hosuna gider kendini iyi hisseder giyer. Her erkekte bi bayana yaklaşırken bastan bunu düşünmeli. En sevmedigim şey başından bi insani öyle görüp kabul edip sonradan değiştirmeye çalışmak. Madem başından giyim tarzınızı biliyordu ve rahatsız oluyordu bu ilişkiye hic baslamayacakti. Sonuçta kendi takipçi sayisi fazla olan bu instagram hesabınız da varmış daha önce de fotoğraf eklediniz istediğiniz gibi bunları biliyor görüyor. Her konuda bi insanin fikrini düşünceleri değiştirmeye zorlamak bana doğru gelmiyor. Konu ne olursa olsun. Yani bu durumda ayrılmak en mantiklisi olmus.

ya bu tipler çok var. beğenip sevgili olmak isterken sorun yok. iş ilerleyince
e burada da çokça görüyoruz kapan diyen bile var.
iki yüzlülük bence bu. olmamışlık.
Kesinlikle katılıyorum. Baştan gayet rahat davranıyorlar. Herşey aşık edene kadar. Aşık olunca nasılsa ayrılık korkusuna her dediğimi yapar. Şimdi istediğini yapsaydım yüzde yüz eminim devamını getirecekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…