- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.192
Böyle ince düşünen biri için erkek arkadaşın çok yanlış düşünmüş. Bunları da keşke kendisi biraz görebilseymiş. Artık önünüze bakın, sizi kalıplara sokmayacak biriyle ilişki düşünün.Size katılıyorum evet öok takipçim var ancak hiç bugüne kadar sapıkça bir muameleye yanda yoruma izin vermedim kalkışamıyorlar bile hiç yaşamadım yani. Zaten takip edilince bildirim geliyor şöyle bi bakıyorum dengesiz arıza çıkarcak tipse direkt engelliyorum. Saçma sapan yorumlara meydan vermiyorum bile. Öyle bi yoruma denk gelmişliği olsa sinirlense gene anlarım o kadar dikkat ediyorum ki hiç öyle bir şey yaşamadım. Saçma sapan yorum yapan olmadı hiç.
Sizin yerinizde olsam sevgili bile yapmam ne gereği var
Dün de yazmıştım. Size saygı duymalı ve ister açık giyinin, ister kapalı asla karışmamalı. Ayrıca kıyafetleriniz çok çok çok normal. Tatilde değil Ankara’da sokakta giyiyordum bu tarz kıyafetleri ben yirmili otuzlu yaşlarımdayken. Üstelik instagram için de normal bence bunlar. Zihniyeti kötü bence eski erkek arkadaşınızın. Böyle böyle başlar, ileride kendinizi eve kapatılmış olarak bulursunuz. Hiçbir kısıtlama küt diye gelmez; özgürlükler yavaş yavaş alınır insanın elinden.
Böyle ince düşünen biri için erkek arkadaşın çok yanlış düşünmüş. Bunları da keşke kendisi biraz görebilseymiş. Artık önünüze bakın, sizi kalıplara sokmayacak biriyle ilişki düşünün.
Onu eklemedim sevgilime atmıştım foto at özledim demişti de bu kıyafet kavga sebebi diye attım bu şekilde dışarı çıkıcam diye kavga etmiştim yataklı fotoyu eklemedim tabii kikıyafetinde birşey yok.
yalnız o yataklı fotoyu niye ekledin anlamadım..
Kişisel Instagram hesabı olmadığı için tanıdığı tanımadığı herkese açık olabilir. Kimisi Ege'den takip eder kimisi Van'dan Ağrı'dan, doğru bilemezsin. Ancak buna konu sahibinin de yapabileceği bir şey yok. İçi kötü adam olduktan sonra bunu Ege'de yaşayan biride yapar. Ha bu kötülüğü hesapta yorum olarak dile getirirse konu sahibinin silip engel atıp o tipleri bir daha sayfasında barındırmama gibi bir seçeneği de var.
Sırf 3-4 tane pislik için de fotoğraf paylaşma özgürlüğünü de kimse kısıtlayamaz.
İnstagrama eklediklerim sadece son iki foto ve beyazlı olan aynalı olankıyafetinde birşey yok.
yalnız o yataklı fotoyu niye ekledin anlamadım..
Onu eklemedim sevgilime atmıştım foto at özledim demişti de bu kıyafet kavga sebebi diye attım bu şekilde dışarı çıkıcam diye kavga etmiştim yataklı fotoyu eklemedim tabii ki
ha ok.
o kıyafetin gayet normal diğerleri de öyle.
Teşekkür ederim yorum için. Ben de normal buluyorum. Başta giymemi sıkıntı etti onu kabullendirdim. Bu defa da giy ama o kıyafetlerle foto ekleme diye diretti. Anlamadım bişey bu adamdan. İlla bi kısıtlama koyacaksın rahat etmiyorsun dediğini yaptırmaktan başka bi derdin yok ego meselesi yapmışsın dedim
E zaten ayrılmışsınız dert kalmamış ortada.
Fotolarınızı paylaşarak burda birşey elde edemezsiniz,herkesin giyim ve hayat tarzı farklı.
Size "ne var bu kıyafetlerde" diyenler de çıkar.
"Sevgiliniz haklı" diyenler de.
Ayrılmışsınız iyi yapmışsınız.
Çünkü hayat görüşleriniz uygun değilmiş,en mantıklısı.
Bana göre de haklı mesela,kıskanıyordur,hakkı var.
Ben de istemezdim
Çok uç fotolar değil ama kıskanırdım.
Hoşlanmazdım.
turuncunun dediği mantıkla düşünüyor olabilir saçma olsa da.
zaten aynı bakmıyorsunuz şimdi olmasa sonra sıkıntı çıkardı illa.
ilişki ilerleyip karşılıklı abayı yakınca daha çok karışırdı.
İşte ben de bu mantığı anlamıyorum. Ayrılmak sorun değil benim için. Başından beri böyle olduğumu biliyordu. Geldi kendine aşık etti. Değiştirmeye çalıştı değişmeyince de sen benim karım olamazsın dedi gitti. Kardeş madem böyle giyinen böyle fotolar paylaşan biriyle olamazsın niye uğraştın sevgili oldun aşık ettin kendine? Sonradan değişmedim ki ben hep böyleydim. Tavrı da bi tuhaf. Bana diyor ki düşün taşın ortayı bul bana öyle gel. Ortayı buldan kastı da onun dediği gibi olmam. Düşün taşın bana öyle gel nedir? Karşındakini niye değişime zorluyorsun. Beni böyle kabul et ya da bitsin dedim bitirdim ben de. Fikrin değişirse burdayım diyor hala güler misin ağlar mısın manyak etti beni
Arkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. Ben sürekli bir yerlere gidip kamp yapıp gezen biriyim. Onla da kampta tanışmıştık. Düzenli olarak kampa gittiğim bir yerde yaşıyordu. 1 senedir beni takip ediyormuş. Neyse tanıştık bi süre görüştük sevgili olduk. Ben son derece özgür ruhlu bi insanım. Şehir şehir gezer kamp yaparım. İstediğimi de yerine göre giyerim ailemi dahi karşıma aldım bu sebepten. Kabullendirdim kendimi böyle. Bir instagram hesabım var. Gezi bloğu gibi. Epey de takipçim var. Gezdiğim yerler hakkında bilgi veriyor kendi fotoğraflarımı ve profesyonel makineyle çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Koyduğum fotoğraflar nedeniyle sevgilimden ayrıldım. İlişkimizin ilk ayında memleketime gitmiştim bana foto atsana özledim dedi. Üstümde siyah sıfır kol bir bluz vardı göbek açık. Fotoğrafını ekledim. İlk tartışmamızı bu sebepten yaşadık ama ufaktı çünkü kibarca sevdiğim bişey rica edicem böyle şeyler giymesen olur mu hoşlanmıyorum dedi. Ben de kibarca kıyafetlerime karışılmasından hoşlanmam nerde ne giyeceğimi bilirim ben dedim. Lütfen bu ilk ve son olsun dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç aklımda onu giymek yokken inadına kabullensin böyle alışsın diye yine göbek açık bir bluz giyip instagrama ekledim. Bir şey demedi hatta bak bi şey demiyorum karışmıyorum diye de belirtti. Ben zaten yerine göre giyinen biriyim demiştim tamam haklısın sen nerde ne giyeceğini bilirsin demişti. Özür dilemişti. Neyse bu yaz arkadaşımla tatile gittim. Ona foto falan da attım hiç sesi çıkmadı. Tatilden döndüm evdeyim. İnstagrama eklediğim fotolardan 3 tür kavga ediyoruz. İlkinde şortum kenardan açılmıştı dikkat etmeden eklemiştim o söyleyince ben de rahatsız oldum kaldırdım. Sonrakiler kendime göre gayet normal bulduğum fotoğraflardı. Giymene bişey demiyorum instagrama eklemesen olmuyor mu sana kalsın fotoların el kadar şort el kadar bluz benden bizden ilişkimizden önemli mi beni bu kadar mı yok sayıyorsun dedi. Ben senle evlilik hayalleri kuruyorum. İnstagramda böyle fotoğraflarını teşhir eden biriyle evlenemem deyince sen bana teşhirci mi diyorsun dedim iyice dellendim. Dayanamadım ayrıldık en sonunda. Dedim yok sayan ben değil sensin. Benim kişiliğimi yok sayıyorsun demektir ki benim ne giyip ne paylaşacağıma karışma hakkını kendinde görüyorsun. Size kavga sebebi olan fotoları ekledim. Sizce haksız muyım? Sonuçta beni gördüğünde yeni tanıştığımızda ben senelerdir böyle giyiniyordum boy boy fotolarım vardı instagramda hemen atlamasaydın sevgili olmasaydın ozaman dedim ama oldum diyor bir de. Fotoğraflara bakıp yorum yapmanızı istiyorum. Altını çizeyim şuan bitlisteyim mesela sıfır kol bile giymem kaldırmaz çünkü. Bunlar muğlada tatildeyken giydiklerim ona göre fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Kesinlikle katılıyorum. Baştan gayet rahat davranıyorlar. Herşey aşık edene kadar. Aşık olunca nasılsa ayrılık korkusuna her dediğimi yapar. Şimdi istediğini yapsaydım yüzde yüz eminim devamını getirecektiya bu tipler çok var. beğenip sevgili olmak isterken sorun yok. iş ilerleyince
e burada da çokça görüyoruz kapan diyen bile var.
iki yüzlülük bence bu. olmamışlık.