Hemen hemen aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazıyorum sana... Benimde iki senem ikna etmek gereksiz kıskançlıklarla baş etmek psikolojisi bozulmasın diye her şeyi yapmakla geçti...
Neler neler yaşadım, gizli gizli takip mi etmedi telefonuma uygulamamı yüklemedi izlemek için kavgalar krizler öfff diyorum...
Bi raddeden sonra insan kendini kirli lanet dünyaya yakışmayan utanılması gereken biri gibi hissetmeye başlıyor... Seni çok İyi anlıyorum...
Ben atlattım daha doğrusu biz atlattık o günleri...
Şuan 2 senelik eşim olur kendileri
Nasıl mı atlattık?
Bizde ayrı yapamayan ama bir arada da bu paranoyalar yüzünden uzun süre kavgasız yaşayamayan bir çifttik.
Başlarda uzun süre idare ettim dediğim gibi herşeyi yaptım.. Sonra baktım ben benden gidiyorum, başlarım böyle aşkın ızdırabına demeye başladım her kıskançlıkta artık alttan almak yerine sesimi çıkarmaya başladım..
Bana böyle hissettirmeye hakkın yok ben insanım ben kadınım beni seveceksen güzel seveceksin demeye başladım.. Yapamıyorsan ya tedavi ol ya ayrılalım demeye başladım.. Tabiki çok ayrıldık barıştık ayrılıkta değil küslük diyelim. Sonra bana ben tek başıma yapamam yardım et demeye başladı elimden geldiğince dedim, ama yardım dediği yine içini rahatlayım beklentisiydi.
Yine krizler krizler...
Sonra beni kaybedeceğini anlamaya başladı ciddi ciddi söylediklerimden geri durmadım... Makyajımamı taktı yinede yaptım dedim bu benim sen beni böyle sevdin ben yapmaya devam edeceğim, sinirlerine mi dokunuyor kendi sorunun içinde kendin aşacaksın bunu...
Tabiki sakinlik asla olmadı sokak ortalarında kavgalar ettik kaç kere bıraktım gittim kaç kere oda ayrıldı benden..
Velhasıl kelam bu işin sırrı dik durmakta ve ona onsuzda yapabileceğini göstermekte aslında.. Sen bir insan bir birey en önemlisi bir kadın olarak dik durdukça erkekler ürküyor, aa diyor hatun elden gidecek ben yanlış yapıyorum..
Tabi eğer senin erkek arkadaşında gerçekten seni seviyor değer veriyor ilişkinizin sağlıkla yürümesini isteyecek karaktere sahip bir insansa bu olur...
Eğer değilse gerçekten bir ruh hastası psikopatsa asla değişmez...
Hatta evlendikten sonra daha beter olur perde bile açtırmaz söyleyeyim...
Bunu nasıl ayırt edersin, kavgalarınızda sana olan sözleriyle davranışlarıyla..
Mesela benim kocam ne şimdi nede sevgiliyken asla bana küfür etmez, kötü söz demez salak bile demez... Fiziksel olarak kendine zarar verir sinirle saçlarını yolar yinede bana dokunmaz...
Bu takıntı durumlarında seni korkutacak şekilde mi hareket ediyor yoksa çift taraflı kavga tartışma gibi mi olur bunlara bakmalısın...
Yinede söylüyorum ben şanslı olandım Allaha şükür atlattık karakteri sağlam çünkü, karakteri bozuksa düzelmez bunu unutma
Allah yardımcın olsun