Merhaba.
Size anlatacağım şeyler muhtemelen tepki vereceğiniz ve onaylamayacağınız şeyler ama ben şu an bu durumun içindeyim ve iyileştirmek istiyorum sizin deneyimlerinize ve tavsiyelerinize gerçekten ihtiyaç duyuyorum
Benim bir ilişkim var ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 25. Bizim 1.5 senedir sürekli olmasa da birlikteliğimiz var. Son ayrılık nedenimiz beni aldatmasıydı. Bunu öğrendiğimde en önem verdiği şeyle canını yakmak istedim: iş. Son 2 senedir iş hayatında hep kazık yemiş ve dikiş tutturamamış biri. Ezik ve bir işe yaramayan biri olduğunu ima edecek şeyler söyledim. Normalde çok gamsız ama bunun etkisinden çıkamadığını hatta mesajları bile direkt yok ettiğini söyledi
Bu süreçte yine canını yakmak için sanki düzenli görüştüğüm biri varmış gibi davrandım. Doğum günümde kendime çiçek yolladım :) diğer gelen çiçekler kız arkadaşlarımdandı ama hepsi ondan sanıyor. Bir tane da bana ait olmayan bir arabada çekilmiş buket storysi paylaştım. Araba da iyi görünen bir arabaydı.
İlişkimiz boyunca ona hayranlık duyduğumdan çok emindi bu arada. Geçmişinde elde ettiği başarılar olmuş hem iş hem okul adına. elinden her şey geliyor ve onu çok zeki buluyorum. Ama neredeyse beni tanıdığından beri iş adına olumsuz şeyler yaşamış ve kompleksleri zaten gelişmişti üzerine de ben bunları söyledim.
Sevgilim 2 aydır işsiz ve 10 gün sonra da askerlik durumu açıklanacak (bedelli gidecek)
Biz neredeyse 25 gündür birlikteyiz son 1 haftadır sürekli uyuyor. Mesela bugün 2de uyandı saat 8de yine uyuyacağını söyledi. Benimle konuşmak yerine uyumayı tercih ediyor. Canım sıkılıyor uyumak istiyorum evde yapacak bir şey yok diyor
Dün de bu iletişimsizlikten dolayı bir kavga yaşadık uzadı bana o hayalet sevgilimle alakalı şeyler sormaya ve yine kompleks yaptığı şeyleri yazdı
Ben şimdi ona böyle bir ilişkim olmadığını söyleyemem ve zaten inanmaz da
Bu ilişkiye şans vermek istiyorum belki oturur diye sabretmek istiyorum direkt arkamı dönmek istemiyorum ama bu uyku durumuna hiç tahammülüm kalmadı.
Ben depresyonda olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Kendini yetersiz hissediyor ona ne söylemeliyim onun elsiz kolsuz biri olduğunu asla düşünmüyorum. Uyumamasını nasıl sağlarım
Bu depresyon halinden nasıl çıkartırım maddi şeyler yapamıyorum bilet almak istesem müsaade etmiyor ne yapabilirim keyif alması için