Ben ikna oldum kızlar.. kız çok bilgiliSize uzunca yazmak isterdim ama tez yazıyorum bu dönem bitirmem gerek. Teşekkürler yinede
+1Yanlis yoldasiniz. Adama kendinizi tam evlenilecek kisi elinden her is gelen hanim ohh bi de memur da oldu seklinde gosterirseniz sadece bekletilirsiniz. Ceptesiniz cunku.
Erkekler onlarla acik acik evlilik isteyen kadinlara kosmuyorlar. Cozemedigi kadinlara kosuyolar acaba beni uygun es uygun baba olarak goruyor mu diye dusunen adam ancak elini cabuk tutup sizi kapma derdine duser. Yapmayin. Yirtik dik evi temizle ama evlilik konusunda cisss.
Ayrica, onun cumleleriyle eski esine cephe almayin. Belki de bu adam manyakti? Erkekler exlerinin hayrina ruya gormez ki.
Merhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Annesi ailesi biliyor beni kız kardeşiyle tanıştırdı. Arkadaşıyla tanıştırdı. Hatta arkadaşı yengeyi çok beğendim demiş. Annesi telefonda konuşurken selam söyle demiş benden için. Ama bunlara çok anlam yüklememi istemiyor hem hoşuna gidiyor bunları çevresinden duymak ve bana söylüyor ama çok anlam yüklememi de istemiyor. Az çok tanıdı ben güzel işi gücü olan kültürlü bir kızım. Becerimi vefalı ve gözü yükseklerde olmayan yapımın da farkında. Büyük düğün altın inci de istemiyorum ama yine de çok pozitif değil. Birlikte kampa gittik şehir dışına çıktık uyuduk gezdik dolu dolu geçiyor vakit. Ten uyumumuz da çok güzel gelir gider sarılır öper. Davranışlarda problem yok saygı sevgi dozunda ama merak ediyorum nolacağımızı sabırsızım belki bilmiyorum. O da kendince haklı ben de siz böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumda ne yapmak nasıl bir yol izlemek gerek sizce?
Merhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Annesi ailesi biliyor beni kız kardeşiyle tanıştırdı. Arkadaşıyla tanıştırdı. Hatta arkadaşı yengeyi çok beğendim demiş. Annesi telefonda konuşurken selam söyle demiş benden için. Ama bunlara çok anlam yüklememi istemiyor hem hoşuna gidiyor bunları çevresinden duymak ve bana söylüyor ama çok anlam yüklememi de istemiyor. Az çok tanıdı ben güzel işi gücü olan kültürlü bir kızım. Becerimi vefalı ve gözü yükseklerde olmayan yapımın da farkında. Büyük düğün altın inci de istemiyorum ama yine de çok pozitif değil. Birlikte kampa gittik şehir dışına çıktık uyuduk gezdik dolu dolu geçiyor vakit. Ten uyumumuz da çok güzel gelir gider sarılır öper. Davranışlarda problem yok saygı sevgi dozunda ama merak ediyorum nolacağımızı sabırsızım belki bilmiyorum. O da kendince haklı ben de siz böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumda ne yapmak nasıl bir yol izlemek gerek sizce?
gelinlerin en çirkin şekilde dedikodusu yapılıyor. bi onlar iyi çünkü. valla ben hiç1. Az çok gözlemliyorum anneci değil hatta küçük yaşta kendi ayakları üzerinde durmuş bir insan. Kadın çok yumuşak yüzlü gelinleriyle arkadaş gibi olmaya çalışıyor sorun bu. Mesela abisi de eşiyle İzmir de yaşıyor kız ailesinden o aile kültürünü almamış. Kaynana yani sevgilimin annesi evine gelince selam verip odaya geçiyor alkol ot kafayı çekiyormuş şimdi bu kadın napsın diğeri kim bilir naptı
2. Evlenmek istemiyorum demiyor sadece sütten ağzım yandı korkularım var diyor. 6 yıllık sevgilisiyle evlenmiş 2,5 yıl evli kalabilmiş kendisi ayrılmış kolay olmamış. Beni seviyor eminim anlıyorum hal hareketinden aslında evlilik konuları hem hoşuna gidiyor ama bir an frenliyor kendini. Türkiye ekonomisi tecrübeler vs… Babası sevgilim 17 yaşındayken vefat etmiş annesi bir işçi emeklisi arkasında kimsesi yok. En basit istediğin düğün 200 bin diyor. Bazen birlikte evlilik hakkında konuşsak da bazen geriliyor.
3. Öabt yok benim Görsel sanatlar öğretmeniyim. Mesafe önemli değil ayda 2 hafta sonu birlikte kalırız giderim yanına onun biraz zor mesleği nöbetli falan malum… ben ruhuma bu kadar uyan insanı bulamadım bu yaşıma kadar mesafe bizim için çoo sorun değil ikimizde uzaktan ilişki tecrübesine sahip insanlarız.
Bence çok anlam yükleme derken - evlenmek istemediğini belli ediyor.Hakkınızda hayırlısı olsun. Olmazsa da üzülmeyinMerhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Adam anneci, kadın boşu boşuna dememiştir bunu.“ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş.
Hiçbir zaman bakmayacak. Motive olmak derken? Yaparsın sen koçum mu diyeceksiniz? Özetle siz onu yeterince motive etmiyorsunuz evliliğe.evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında.
Umut vermemek için her şeyi yapıyor. Yarın öbür gün ben sana hiçbir zaman evlilik sözü vermedim kızım diyecek.Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor.
Eserine bakıp gülümsüyordur. Nasıl paspas ettim kızı diyordur içinden.Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum.
Bayılıyorsunuz sizi gram umursamayan erkekler için kendinizi paspas etmeye.Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Adam defalarca evlilik yok demekte bir sakınca görmüyor. Siz hala devam.Annesi telefonda konuşurken selam söyle demiş benden için. Ama bunlara çok anlam yüklememi istemiyor
Bu adamın ne meziyeti var da bu kadar kendinizi beğendirmek için tribe giriyorsunuz? Onun nesi iyi mesela?Az çok tanıdı ben güzel işi gücü olan kültürlü bir kızım. Becerimi vefalı ve gözü yükseklerde olmayan yapımın da farkında
Ekmek elden su gölden, adamın keyfi yerinde.Becerimi vefalı ve gözü yükseklerde olmayan yapımın da farkında. Büyük düğün altın inci de istemiyorum ama yine de çok pozitif değil. Birlikte kampa gittik şehir dışına çıktık uyuduk gezdik dolu dolu geçiyor vakit. Ten uyumumuz da çok güzel gelir gider sarılır öper.
Yani sen yuva kurmak ıstıosan oda bunu onemsemıyosa bu ilişkiyi onun ısteklerı ıcın sürdürmüş olucaksın. Bak evlılık ıstememesıne okeyım istemeyen zaten evlenmesin ama sen istıyorsan senın onunla durman anlamsız. O kenfıne uygun sen jendıne uygun bulmalısın. İlişki aslında ıkı kısının ortakmısteklerıfır. Kimsenın gönlünü hoş etmek ıcın gelmedık dünyaya degıl mı? Bırak bırçları ile kalsın o zaman. Ödesın bır guzel. Kendı kıymetımızı bılmezsrk harcanıp gıderız hemde 2 patalıknınsanlar için.Merhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Bir kadına ya annen ya ben dedirtecek erkeğe güvenme.sacmaliyormus dediğin şey senin de burnundan gelir. Ayrıl arkana bile bakma. Devamı okumadım zaten.Merhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Evet.Kaybettirmez ama çözemediğim şu zamanla değişir mi bazı şeyler dediği gibi yoksa 3-4 yıl geçmiş ve hala oyalanan bir kadın mı olurum?
Adam çok güzel oynuyor. İşini yaptiriyor , vaat vermeden de ne yaparsa yapsın köşede bekleyen kadın da var, e bu kadın atanmış garantili meslek sahibi... onun dudağı tirremesin de benimki mi titresinEvlenmemm demiyor ki hocam bakın ben 1,5 ay önce kısa bir ayrılık yaşadım onunla bu mevzu yüzünden. Çok üzüldü kırıldı karşımda dudakları titriyordu konuşurken. Bana sen bana yan çizdin dedi. İstese güzel bahaneydi orada bitirirdi zaten 1 ay sonra uzağa gidecektim ama bitirmedi yapamadık. Anlatabiliyor muyum? Seni anlıyorum haklısın ama bu dediğin iki tarafta hazır olunca olur diğer türlü zorlama olur tadı olmaz. Seninle alakaşı sorun yok bu benim yaşadıklarım ile alakalı diyor. Zamana ihtiyacım var bakacağız göreceğiz kim neyi ne kadar yapacak sen tuğlanı koy ben koyayım kocaman bir duvar inşaa edelim sonra üstüne kocaman bir resim çizeriz diyor.
Benim annemin de gelini var. Neden hiç eşi ya annen ya ben demiyor. Çünkü anneci degil. Eşimse anneci. Evlenmeden önce asla anlayamazsiniz. Kvde de melek gibi gelir. Anneci insanları artık çok net tanıyorum. Mesela bir arkadaş grubumuz vardı. Ben farklı şehirden eğitim için gelmiştim. O oraliydi. Benim küçük çocuğum olduğu halde ben tayinden korkmazken bu arkadaş çok korkuyordu. Abisi uzaktaymis bir de o annesinden uzaklaşamazmis. Anneci insanların hep bir bahanesi var. Ama tayinden öyle korkuyordu ki bu da normal olmadığını gösteriyor. Annesi genç, eşi yaninra başka çocuğu yanında falan. Muhtaclik hastalık durumu yok..oğlu bariz ayrisamamis. Dünya iyisi bir çocuk. Çok da severim. Ama maalesef anneci..yoksa karakter olarak her arkadaşıma onerebilirim çocuğu ama annecilik evlilikte ciddi sorun. O yüzden mesela ona aracı olmam herhangi biri için.1. Az çok gözlemliyorum anneci değil hatta küçük yaşta kendi ayakları üzerinde durmuş bir insan. Kadın çok yumuşak yüzlü gelinleriyle arkadaş gibi olmaya çalışıyor sorun bu. Mesela abisi de eşiyle İzmir de yaşıyor kız ailesinden o aile kültürünü almamış. Kaynana yani sevgilimin annesi evine gelince selam verip odaya geçiyor alkol ot kafayı çekiyormuş şimdi bu kadın napsın diğeri kim bilir naptı
2. Evlenmek istemiyorum demiyor sadece sütten ağzım yandı korkularım var diyor. 6 yıllık sevgilisiyle evlenmiş 2,5 yıl evli kalabilmiş kendisi ayrılmış kolay olmamış. Beni seviyor eminim anlıyorum hal hareketinden aslında evlilik konuları hem hoşuna gidiyor ama bir an frenliyor kendini. Türkiye ekonomisi tecrübeler vs… Babası sevgilim 17 yaşındayken vefat etmiş annesi bir işçi emeklisi arkasında kimsesi yok. En basit istediğin düğün 200 bin diyor. Bazen birlikte evlilik hakkında konuşsak da bazen geriliyor.
3. Öabt yok benim Görsel sanatlar öğretmeniyim. Mesafe önemli değil ayda 2 hafta sonu birlikte kalırız giderim yanına onun biraz zor mesleği nöbetli falan malum… ben ruhuma bu kadar uyan insanı bulamadım bu yaşıma kadar mesafe bizim için çoo sorun değil ikimizde uzaktan ilişki tecrübesine sahip insanlarız.