Sevgilim evlilik konusuna sıcak bakmaya meyilli mi sizce yoksa boşa kürek mi benimkisi?

ay of kim hortlatti konuyu ya yorumlari okurken sinir oldum kadina. yazsam bir sene gecmis gelmeyeli boşa emek okumayacak. valla tüylerim diken diken oldu.
bir de "arzular şelale" demis kadina
ey aşk sen ne kırocasin.
ne yapti acaba adamla evlendi mi, rahat rahat tenizleyebiliyor mu kirli donlarini? kaynanayla arasi nasil? eltisi gibi odaya mi cekiliyor yuzunu görmemek icin:) meraktayim valla insallah bir gun yazar

Yaa nasılda fake olduğunuz anlaşılıyor. Eski üyesiniz ama konu çok palavra ya.. Yok alkol ot, yok kayınvalideye ya annen ya ben denmiş falan filan

Bir kadın ya annen ya ben diyorsa inanki arada 5 bin km olsada fark etmez.

Daha yeni atanmışsınız bir düzeninizi kurun emeklerinizin karşılığını alın. Acele etmeyin. Daha önce evlilik yaşamışsa ister istemez herşeyde bir kıyaslama vs bir sürü şey olacak. Ben olsam evliliğe sıcak bakmazdım bu kişiyle.

Evlenmemiştir ama adamın borçları varmış onun için güzel bi kredi çekmiştir.

Sonuçta ne kadar mikimmil bir eş olacağını belirtmesi için bu da gerekli

annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş
Canım bu cumle benim dikkatimi çekti. Kim annesiyle seçim yapmasini ister ki, bence seninki anneci bi tip ve sen henuz bunu anlamamış olabilirsin. Anneci erkekten hayır gelmez.
bana söylüyor ama çok anlam yüklememi de istemiyor
Heveslenmeni istemiyor çünkü ciddi düşünmüyor bence. Tabi kafasinin içini bilemeyiz ama bana öyle geldi. Sen başka şehre gidince zaten anlaşılır eger devam ettirmek için çaba harcamazsa.

Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an
Şu cümleden sonra ipi çektim hocam.
Naçizane tavsiyem. 36 yaşında bir hanım olarak size şunu derim ki bu ilişkiyi bitirin.
Size yük olur..
Zaten sizinle vakit geçiriyor, tatile gidiyor vs. Ağırdan almasının nedeni evlenmeye niyeti olmaması.
Gerçekten seven erkek ama gerçekten seven erkek, çok mücbir sebebi yoksa hemen evlenmek ister ota suya yaymaz.
Bunu gördüm,bunu yaşadım,çok şahit oldum
O görmüş geçirmiş boşanmış biri de olsa niyeti yok. Kimbilir kadın neden boşandı? Bir de o pencereden bakın.

Boşanmış, başından bir evlilik geçmiş kişi karşısındakinin ona faydalı olup olmayacağını çok iyi anlar siz merak etmeyin. Korkuları illa ki olur. Ama kör olduğunu düşünmüyorum. Eğer sizi sevmiş , beğenmiş, kafasında oturtmuş ise evlenmek için peşinizden koşup can atması lazımdı. Sonuçta bekarsiniz. Kriterlere uyan birisiniz. Öyleyse bu nazlanması saçma. Boşuna vakit harcıyorsunuz.

Ayyy çok kahkaha attım. Çok yaşayın

Bir sonuç ortaya koymak isteyen erkek öyle aksiyonlar alıyor ki ağzın açık izliyorsun . Keşke tüm kadınlar şu bilgiyi icsellestirse

Bir sonuç ortaya koymak isteyen erkek öyle aksiyonlar alıyor ki ağzın açık izliyorsun . Keşke tüm kadınlar şu bilgiyi icsellestirse
Kesinlikle. Yaşayan ben. Düğün gününü bile uzatmazlar. Bir an önce aynı eve girmek için. Bu kardeşimiz kendini avutuyor. Kamu görevlisi ya ellini sallasa ellisi. Düşmüş prenses erkeğin derdine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…