- 14 Ocak 2021
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi karpuzcileksoda
Buradan fikir aldığım için çok mutluyum. Başta tereddütlüydüm, çünkü diğer konuları çok okumuştum. Yargılanır mıyım, kötü bir şey denilir mi, benim ilişkimi nasıl bilecekler genellemeler yapılıyor falan derdim ama yok. O kadar güzel yaşanmışlıklar yazıldı ki yalnız olmadığımı bir kez daha anladım.
İlişkime gelecek olursam, yüz yüze görüşmeden yine telefonla konuşularak temenniler iletildi. Ben istedim diye kılıfına bir nikah sıkıştırılmaya çalışıldı. Üstüne yine ''senin ailene kaç kere gidicez, benim aileme kaç kere gidicez, çocuğun okulu, ya çocuk istemezsem, nasıl boşanıcaz vs'' konuları açıldı ve boğulduk.
Aklınızda bir şey kalmasın nasıl isterseniz o duygularınızı belli etmekten korkmayın kafasındaydım hep. Sonuna kadar da bi sebep aradım ama olmadığını kendim gördüm. Bana yeniden yeni bir sayfa. İnşallah psikolojim bozuldu yardım istiyorum diye bir konu açmak zorunda kalmam ilerde
Neyse, nedense bilgi verme isteği duydum. En azından burayı kazandım, hem konulardan kendimi bilgilendireyim, hem ben de insanlara tecrübelerimi anlatabileyim.
Mantığınızla hareket edebildiğiniz için tebrik ederim. Her şey gönlünüzce olsunBuradan fikir aldığım için çok mutluyum. Başta tereddütlüydüm, çünkü diğer konuları çok okumuştum. Yargılanır mıyım, kötü bir şey denilir mi, benim ilişkimi nasıl bilecekler genellemeler yapılıyor falan derdim ama yok. O kadar güzel yaşanmışlıklar yazıldı ki yalnız olmadığımı bir kez daha anladım.
İlişkime gelecek olursam, yüz yüze görüşmeden yine telefonla konuşularak temenniler iletildi. Ben istedim diye kılıfına bir nikah sıkıştırılmaya çalışıldı. Üstüne yine ''senin ailene kaç kere gidicez, benim aileme kaç kere gidicez, çocuğun okulu, ya çocuk istemezsem, nasıl boşanıcaz vs'' konuları açıldı ve boğulduk.
Aklınızda bir şey kalmasın nasıl isterseniz o duygularınızı belli etmekten korkmayın kafasındaydım hep. Sonuna kadar da bi sebep aradım ama olmadığını kendim gördüm. Bana yeniden yeni bir sayfa. İnşallah psikolojim bozuldu yardım istiyorum diye bir konu açmak zorunda kalmam ilerde
Neyse, nedense bilgi verme isteği duydum. En azından burayı kazandım, hem konulardan kendimi bilgilendireyim, hem ben de insanlara tecrübelerimi anlatabileyim.
Halay çeken adamla evlenmesin zatenBen size bir şey söyleyeyim mi? Bu tipler gerçekten sevdikleri bir kadın olduğunda koşa koşa düğün yapıyor, halay çekmekten yerine oturmuyor. "ben evlilik düşünmüyorum yeaa" kafasındaki bütün erkeklerde bunu gördüm. O evlilik düşünmüyor değil, sizinle düşünmüyor bence.
Üzgünüm.
Ben size bir şey söyleyeyim mi? Bu tipler gerçekten sevdikleri bir kadın olduğunda koşa koşa düğün yapıyor, halay çekmekten yerine oturmuyor. "ben evlilik düşünmüyorum yeaa" kafasındaki bütün erkeklerde bunu gördüm. O evlilik düşünmüyor değil, sizinle düşünmüyor bence.
Üzgünüm.kesinlikle
kesinlikle katılıyorum canım aynı şeyi yaşadım ,cok düşünmüyorum yok korkuyorum sonra bi duyuyorum karıyı hamile bırakıp koşa koşa evlenmiş:)) o yüzden kesinlikle buna inanmıyorum kusura bakma canım ama bence o seni sevmiyor ..sadece güzel vakit geçiriyor hepsi buBen size bir şey söyleyeyim mi? Bu tipler gerçekten sevdikleri bir kadın olduğunda koşa koşa düğün yapıyor, halay çekmekten yerine oturmuyor. "ben evlilik düşünmüyorum yeaa" kafasındaki bütün erkeklerde bunu gördüm. O evlilik düşünmüyor değil, sizinle düşünmüyor bence.
Üzgünüm.
Ay bu ne ayıp bir yorumdur gerçekten bir de utanan maymun göndererek şirinlik mi yaptığınızı sandınız? Konu Sahibi emek vermiş fedakarlık yapmış adam yanaşmamış evet onunla evlenmek istemiyor olabilir ama bu üslupla belirtmekte pek ayıp.Evleneceği kişi siz olmayacaksınız ondan
Teşekkür ederimAy bu ne ayıp bir yorumdur gerçekten bir de utanan maymun göndererek şirinlik mi yaptığınızı sandınız? Konu Sahibi emek vermiş fedakarlık yapmış adam yanaşmamış evet onunla evlenmek istemiyor olabilir ama bu üslupla belirtmekte pek ayıp.
Siz evli misiniz bilmiyorum ama boşanmakta bu hayata dair.