- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
-
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
İnsanlarla dalga geçiyorsun şuan gerçekten zevk alıyor musun? Şiddet ve ihanet yüzünden eşinden boşanmışsın sonraki sevgilin seni aldatmış sonra adam akşamları ve hafta sonları yazmıyor diye evli olduğunj anlamışsın birçok üyelik aldığını konularında bile söylemişsin. Şimdi de diyorsun sürekli evdeyken bile yazarmış bilmem ne. Ağır arızaya benziyorsun.çiz bak o zaman o senden de güzel olur bura güzellik yarışması mı şekerim. Biz mal değiliz kendimizi satmıyoruz burada klavye delikanlılığı yapan kadınlar acaba hangisi o kadar ciddi güldürmeyin beni ya cidden bize laf etmeyin artık
Ooo baya ağır hastaymışİnsanlarla dalga geçiyorsun şuan gerçekten zevk alıyor musun? Şiddet ve ihanet yüzünden eşinden boşanmışsın sonraki sevgilin seni aldatmış sonra adam akşamları ve hafta sonları yazmıyor diye evli olduğunj anlamışsın birçok üyelik aldığını konularında bile söylemişsin. Şimdi de diyorsun sürekli evdeyken bile yazarmış bilmem ne. Ağır arızaya benziyorsun.
herkes kendine baksın neyse ben size laf anlatamam ciddenBen de geçen gün ban yememek icin kendime söz verdim ama yiyecem. Biraz tatil yapasim vardı zaten. La çakma elçin Sangu bı git la surdan. İki paralik tipsiz seni. Evli çocuklu adamla ne kadar dusesin kalkasin varmış. O adamın midesine de tukureyim ki senin gibi salyangoz suratlilar için karısını aptal yerine koyuyor. Sen de tip olsa, zaten bulurdun şimdiye. Kalmazdın elin çocuklu içi geçmiş adamlarına.
Karısına hemen yetiştir. Elçin sanguya benziyorum, kocan beni seçti de. Bak gör adam seni nasıl sepetliyor hahahah
Sen boşandın diye, herkes bosansin istiyorsun dimi? :) Adam boşanmayacak, boşuna parçalama kendini.
Evet insanlara sataşarak kendini rahatlatıyor banlanmaya değmezOoo baya ağır hastaymış
herkes kendine baksın neyse ben size laf anlatamam cidden
Senin için sinirlenmeyecegim bu sefer, ne halin varsa gör.siz bilirsiniz hanımlar burda kim 2. kadın olsa taşlanacak dimi kimse kimsenin hayatını bilmiyor. Yok o. yok ucuz yok mal gibi kelimeler hiç hoş değil. Lütfen büyük konuşmayın hayatın insana ne getireceğini bilemeyiz
yoo gayet sağlıklıyımLa ben sana ciddi ciddi diğer konuda mesaj yazdım, sana akıl verdim, evli dedim. Hakliymissiniz, evliymis dedin teşekkür ettin. Madem farketmiyordu niye zamanımızı çaldın parmaklarimizi yordun. Ruh hastasi misin kızım sen, ne bu ikinci kadınları koruma cemiyeti sözcülüğü :) hahaha ya!
Bunu yapan adam için zaten çok sözüm yok .Henüz yerine uygun sıfat bulamadım.
Ama ya kadın kendi başına gelmesini istemeyeceği bir şeyi başka bir kadına niçin yapar?
kimse yedek değil o kız da sevmiş kimse kusura bakmasın ama kıza yedek felan valla böyle kadınlar daha çok hanım olurlar. Malesef ki aldatılan kaınların hepsi kocasını unutmuş kadınlar ev iş yapmaktan yemek yapmaktan çocuk bakmaktan saçını 1 hafta taramayan kadın bilirim ben sonra erkek neden aldattı oluyor ya lütfen biraz aldatılan kadınlara tavsiye verseniz neden 2. kadın hanım olmasın valla bal gibi de 10 numara hanım olur
Hayatın insana ne getireceği bilinmez lafı kazalar, afetler, tesadüfler için filan geçerlidir. Oysa ahlaklı ya da ahlaksız olmak insanların tamamen kendi seçimidir, öyle hayat bizi durduk yere,biz istemeden ahlaksız yapmaz yani.siz bilirsiniz hanımlar burda kim 2. kadın olsa taşlanacak dimi kimse kimsenin hayatını bilmiyor. Yok o. yok ucuz yok mal gibi kelimeler hiç hoş değil. Lütfen büyük konuşmayın hayatın insana ne getireceğini bilemeyiz