- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Bu arafa yazdıklarımdan 2. kadını savunduğum filanda çıkmasın... sadece vuracaksanız baltayı eşit vurun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın faturasını kadınlara kesmiyoruz en azından kendi adıma söyleyeyim.Ahlâk yoksunu, karaktersiz, aldatmaya meğilli kocaların faturasını kadınlara kesmeniz çok ilginç.
Çok dogru soylemissiniz az bile söylediklerinizAz bile..Aldatılan kadının haline üzülün illa üzülecekseniz,buna değil!
Kocanın ahlaksız olduğunu inkar eden var mı gerçekten ya, ben de tüm sayfaları okumadım. Ama burada muhatap koca değil, karısını aldattığı kadın olunca ona yönelik konuşuluyor haliyle. Aldatılmadım ama olur da bir gün başıma gelirse kadınla konuşacağım tek kelime olamaz. Bana sadakat sözü veren ahlaksız yanı başımdakidir çünkü.Bakin aldatan kişilere hakaret ediyorum. Şerefsizdir, ahlaksızdır, sayısızdır, haysiyet ve namus yoksunudur. Bu aldatan kişi kocanız ise bu sıfatlara sahip değilde sizi aldattığı kadın mı? Ahlaksız? Tabi adamla karı koca olunca tanıdık kontenjanından ayrılıyor...
Not : konuyu okumadım ama 2. Kadın pozisyonuna düşen bir üyenin üzerine ağır cümleler ile gidince bazıları acaba mı demedim değil...
Ahlâk yoksunu, karaktersiz, aldatmaya meğilli kocaların faturasını kadınlara kesmeniz çok ilginç.
Kocanın ahlaksız olduğunu inkar eden var mı gerçekten ya, ben de tüm sayfaları okumadım. Ama burada muhatap koca değil, karısını aldattığı kadın olunca ona yönelik konuşuluyor haliyle. Aldatılmadım ama olur da bir gün başıma gelirse kadınla konuşacağım tek kelime olamaz. Bana sadakat sözü veren ahlaksız yanı başımdakidir çünkü.
Bakımsız kadın aldatilir saçını taramaya üşenen kadın aldatilit kocasını elinden kacirmasaydi diyen eloselos a gereken cevabı verdiğim için ban mi yiyeceğim? Ayrıca aldatan erkek en büyük şerefsizdir de 2. Kadınım siz bizi anlayamazsınız diye gelip burda bizi kışkırtan elos hiç mi söz haketmiyor? Yorumları okumadığınız için bilmiyorsunuz.Bu arafa yazdıklarımdan 2. kadını savunduğum filanda çıkmasın... sadece vuracaksanız baltayı eşit vurun..
Biz kadınlar olarak baştan o ahlak yoksunu erkekleri "geberesiceler" kategorisine alıyoruz. Çok ender çıkıyor "kadın kuyruk salladı, adam ondan yoldan çıktı" diye düşünen hemcinslerimiz. Onlara da piranalar gibi anında saldırıyoruz. Hakkımızı yemeyin lütfen. Faturayı ikisine de kesiyoruz ama erkeğe kesilen fatura yerine ulaşamayacağı için, hedef tahtasında konu sahibi oluyor.Abla ben bir tane adamın boynu altında kalsın diyen görmedim. Ve cok güzel yazmışsın senin muhatabın sana sadakat sözü veren kişidir. Valla sevdim bu yaklaşımı
Onun için mi bekar bulamıyorsun da biri boşasın da alayım diye umuylanıyorsunyoo benim kilom 55 ve boyum 1.60 biraz vardı verdim kilomu gayet fiziğim düzgün oldu her yönden görenler elçin sangu ya benzetir
Hayır yok öyle bir yorum. Burda muhattap alinan konu sahibi olduğu için herkes ona yazdi yoksa adam haklı diyen yok.Kocanın ahlaksız olduğunu inkar eden var mı gerçekten ya, ben de tüm sayfaları okumadım. Ama burada muhatap koca değil, karısını aldattığı kadın olunca ona yönelik konuşuluyor haliyle. Aldatılmadım ama olur da bir gün başıma gelirse kadınla konuşacağım tek kelime olamaz. Bana sadakat sözü veren ahlaksız yanı başımdakidir çünkü.
Eloselos sende vicdanini susturmussun hanım olmaktan önce insan olmayı dene ..siz kadınların yüz karasisiniz..sanane saçını taramiyorsa kadın ...senin gibi onur yoksunu düşüncede biri bunu konu bile edemez..bir insan yapar vicdan azabı çeker onu anlarım..ama senin gibi iğrenç bir zihniyeti anlamam ne kadar bir taraflarını yirtsanda o hayal ettiğin hanım olamayacaksin ..diğer hanımların ve onların çocuklarının ahi sana yeterkimse yedek değil o kız da sevmiş kimse kusura bakmasın ama kıza yedek felan valla böyle kadınlar daha çok hanım olurlar. Malesef ki aldatılan kaınların hepsi kocasını unutmuş kadınlar ev iş yapmaktan yemek yapmaktan çocuk bakmaktan saçını 1 hafta taramayan kadın bilirim ben sonra erkek neden aldattı oluyor ya lütfen biraz aldatılan kadınlara tavsiye verseniz neden 2. kadın hanım olmasın valla bal gibi de 10 numara hanım olur
Bakımsız kadın aldatilir saçını taramaya üşenen kadın aldatilit kocasını elinden kacirmasaydi diyen eloselos a gereken cevabı verdiğim için ban mi yiyeceğim? Ayrıca aldatan erkek en büyük şerefsizdir de 2. Kadınım siz bizi anlayamazsınız diye gelip burda bizi kışkırtan elos hiç mi söz haketmiyor? Yorumları okumadığınız için bilmiyorsunuz.
Karısıyla seks sonrası sana aşkım yazıyordur ahh ne kadar mesut olmalısın bu senin hakkınyooo valla artık ne 7 si ne hafta sonusu hep yazıyor akşamları evde bile olsa 7/24 yazar
Onun için mi bekar bulamıyorsun da biri boşasın da alayım diye umuylanıyorsun
Bu arafa yazdıklarımdan 2. kadını savunduğum filanda çıkmasın... sadece vuracaksanız baltayı eşit vurun..
siz bilirsiniz hanımlar burda kim 2. kadın olsa taşlanacak dimi kimse kimsenin hayatını bilmiyor. Yok o. yok ucuz yok mal gibi kelimeler hiç hoş değil. Lütfen büyük konuşmayın hayatın insana ne getireceğini bilemeyiz
Kim üzerine gittiyse yazmışsınız ya ben 2. Üyeliği kastettiginizi anlayamadım kusura bakmayın.Siz yazdıklarımdan bunu anladıysanız rica ederim 2 kez daha okuyun. Kadına yapılan suçlama konu sahibi sensin bizi 2. üyelik ile kandırıyorsun diyenlere diyorum ama sizin aklınız baska yere takılmış. Elos isimli üyenin fikirlerini savunuyorum vs de demedim. Rica ediyorum önce yazdıklarımı defalarca okuyun anlayın sonra bana yazın