Mükemmel. Aldatma yok daha nolsun. Ya hu madem dayak yemek sıkıntı değildi önceki yuvanı(!) kurulu düzenini niye yıktın madem.Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız. Bugün burada bukonuyu açmamla çok yardim ettiniz bana. Bana mantıklı düşünmemi sağladığınız. Allah razı olsun.. HepinizdenPolis gelecek kadar evde har gür var, şiddet var bunun hiçbir yerinde aşk yok. Tanimadiginiz adami evinize almayin. Illegal işler de yapiyormuş onceden. Caninizi sokakda mi buldunuz Allah aşkina. Ben birine selam vermeye korkan biriyim artik çikan haberler yhzunden. Kimseye guven yok. Ilişkjlere sozum yok. Yalniş anlamayin ama bu kadar birine çabucak guvenmek ve bağlanmak normal değil. Ilk deneyiminiz de size biraz ders olmaliydiki daha tedbirli olasiniz. Hayatiniz zor geçmiş çok saygi duydym ayaklariniz uzerinde durmaya çalişmaniza. Ama nebileyim riske atiyormuşsunuz gibi geldi hayatinizi. Bence bu adamdan uzak durun. Bu ilişkinin biçbir yerinde aşk sevda yok. Malesef biz kadinlar çok çabuk bağlaniriz. Şu an senin zayifligini kullanicakdir. Sen çagiracaksin o gelecek. Ağlayacak gidecek. Ve boyle boyle ona bağimli hale gelicrksin. Bu kadar guçluyken birden bire bu kadar zayif olma. Tanişacagin adami evine alma. Bunu namus bekciliyi yapmamla alakasi yok sadece guvenilmez. Bir gun parani alir kaçar, bir gün sana tecavuz eder, bir gun borç ister uzerine yikar. Aşka ihtiyac duyan kadinlar gibi daha zayif bir canli yok bu dunyada. Çunki herşey yaptirila bilir kivama getiriliyor. O tür insan olmasa bile yaşadiklarinizdan sizi sevdiğini düşünemedim. Sadece çoğu erkek gibi bir bayanin teklifini geri çevirmemiş. Sevmekden bagimsiz olarak size taşinmiş. Keyfi isteyince de istediği gibi davranmiş. Bunu gormeniz lazim. Kalbinizi devre dşı birakin
Bunlar boş laf alırsın bal gibide bari düzgün biri olsun yıpranma bir daha diye Parana kıyıp bir kaç seans almanı öneriyorum ....kiyamiyorsan Parana ömrüne kiymis olursun ..yahut en azından psikoloji gelişim kitapları felan oku en kotu bunu yap . Kendini duzeltmeye çalış...senin suçun değil seni bozmuslar artık annenin baban mi bilemem. Ama bir yerde bozulmussun ama düzelme imkanın varken duzelmemek uğraşmamak senin suçun olur...ders almak gerek yapılan hatalardan .Birdaha hayatıma erkek alıcağımı sanmıyorum
Geçecek emin olun. Ve şunu düşünün, ölüm acıları unutuluyor, analar evlat kaybediyor ama hayata devam ediyorlar. Zor zamanlarımda hep böyle şeyler gelir aklıma benim, Sonra derim ki kendime salak sen neye üzülüyorsun geçecek elbet.Çok haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederim benimde burada amacım tavsiye almak. Çünkü şuan kimsem yok. Ve belkide bu yüzden bu kadar kötüyüm. Keşke yanımda sevdiğim birileri olsa daha çabuk toparlardım. Yalnızlık gerçekten zor. Şuan da bazıları beni linçliyor. Ama unutmayın sizde bir KADINSINIZ. Yarın sizinde başınıza gelip gelmiceği muaamm. Rabbim yaşatmasın yinede kimseye. Ben emek verdim iyilik ettim. Sevdim de kendisini ama böyle olucağını bilmiyordum. Kendisi böyle değildi kendini daha sonra gösterdi. Bu yaşadıklarımı ben seçtim doğru ama iyi birşeyler olsun iyi bit hayatımız olsun diye istedim çaba sarf ettim. Oda sarf etti. Ama onun o şiddeti psikolojisinisin bozuk olması normal değildi. Onunda tedavisi görmesi şarttı. Ben dayak yemeye şiddet görmehe meğilli bir kadın değilim. Bundan zevk de almiyorum. Fantezim de YOK. Ben insanım canım var. Benim canım acıyordu. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp canımı yakıyordu. Evet haklisiniz kötü şeyleri düşündüğüm zaman bu adamı hala nasıl seviyorum böyle pislik bir insanı insan demeye bin şahit lazım olan birini nasıl seviyorum diye kendimden iğreniyorum. Sevmicem haklısınız sevilmeyi hak etmiyor.
Haklisiniz teşekkür ederim. Psikolojik destek almayı düşünmüyorum zamanında gittim bir işe yaramıyor para tuzağı sadece. Benim ilacım iş dost çevre. Onlarda bende ne yazıkki yok. Yalniz olduğum için bu durumdayım.. herşeyin farkındayımBunlar boş laf alırsın bal gibide bari düzgün biri olsun yıpranma bir daha diye Parana kıyıp bir kaç seans almanı öneriyorum ....kiyamiyorsan Parana ömrüne kiymis olursun ..yahut en azından psikoloji gelişim kitapları felan oku en kotu bunu yap . Kendini duzeltmeye çalış...senin suçun değil seni bozmuslar artık annenin baban mi bilemem. Ama bir yerde bozulmussun ama düzelme imkanın varken duzelmemek uğraşmamak senin suçun olur...ders almak gerek yapılan hatalardan .
Neden yalnızsınız peki? Ailenizle görüşmüyor musunuz?Haklisiniz teşekkür ederim. Psikolojik destek almayı düşünmüyorum zamanında gittim bir işe yaramıyor para tuzağı sadece. Benim ilacım iş dost çevre. Onlarda bende ne yazıkki yok. Yalniz olduğum için bu durumdayım.. herşeyin farkındayım
Teşekkür ederim elbette. Daima baki kalan hiçbir acı yoktur. Bunun içinde ölüm de olsa. Ölüm diyoruz toprak olup gidiyor beden. Bunuda atlatacağım eminim. Ama benim korkum ondan vazgeçtiğim an yeniden gelir peşimi bırakmazsa. Çünkü biliyorum şimdi de vazgeçmiyor. 2 4 ay sonra Hiç birşey olmamış gibi gelirse. O zaman daha kötüolur. Ben ondan korkuyorum.Geçecek emin olun. Ve şunu düşünün, ölüm acıları unutuluyor, analar evlat kaybediyor ama hayata devam ediyorlar. Zor zamanlarımda hep böyle şeyler gelir aklıma benim, Sonra derim ki kendime salak sen neye üzülüyorsun geçecek elbet.
Ailem hayatta görüşüyorum. Ama çok sık değil. Aramız pek iyi değil. O yüzden boşandığım zaman kendi ayaklarım üstünde durmak için karar aldım.Neden yalnızsınız peki? Ailenizle görüşmüyor musunuz?
Sadece şiddet yoktu. Telefonunda sapık uygunsuz şeyler gördüğüm için de bıraktım kendisini.Şiddeti kabul edebiliyorsanız eşinizden boşuna ayrılmış boşuna zorluk çekip kendi hayatınızı kurmuşsunuz. Yazık size, kendinize verdiğiniz emeklere...
Çok haklısınızSiz sevmenin, sevilmenin nasıl olduğunu bilmiyorsunuz, ikiniz de. Bence önce bunu öğrenin.
Birbirini öldürecek seviyede kavga eden insanların arasında sevgiden söz etmek çok doğru değil.
ÖncelikleMazoşist bir kişiliğiniz var. Acıdan besleniyorsunuz. Madem ayrıldınız niye ağlayarak barışmaya çalışıyorsunuz. Bir karar verdiyseniz arkasında durun.
Ben bu şiddete uğrayan ve gitmeyen kadınları anlayamıyorum, anlayamayacağım. Bunun bir telafisi olabilir mi? Rottweiler cinsi Köpeğim vardı benim. Değil dövmek, eğitmek için bağırdığım zaman bana tavır yapardı. Köpek bu ya.
4 yaşındaki yeğenim. Yaramazlık yapıyor. Kızdığımızda küsüyor. Yanımıza yanaşmıyor.
Sizi döven, canınıza kast eden bir insana nasıl ısrarla sevgi besleyebiliyorsunuz.
Yapılan yorumlarda size acıyanlara cevap yazmışsınız, eleştirenleri görmezden gelmişsiniz ama siz kendinize acımıyorsunuz. Ben empati kuramıyorum, kusura bakmayın.
Öncelikle şunu belirteyim barışmak istemiyorum. Bir karar verdik oda evden gitti. Ayrıldık. Benim üzüldüğüm nokta yaptığım emekler iyilikler. Bende böyle olmasını istemedim güzel bir ilişkimiz olsun istedim. Boşandım diye tekrardan ilişki kurmam yasak mı değil. Kapıldım. Ama kirli çamaşırları daha sonra şu üstüne çıktı. Ben nereden bilebilirdim. Evet tek hatam var. Bana ilk Ne zaman sesini yükselttitse o zaman onu evden göndermem arama mesafe koymak gerekirdi. Ama yapmamışım o yüzden bu duruma geldim belkide.Mazoşist bir kişiliğiniz var. Acıdan besleniyorsunuz. Madem ayrıldınız niye ağlayarak barışmaya çalışıyorsunuz. Bir karar verdiyseniz arkasında durun.
Ben bu şiddete uğrayan ve gitmeyen kadınları anlayamıyorum, anlayamayacağım. Bunun bir telafisi olabilir mi? Rottweiler cinsi Köpeğim vardı benim. Değil dövmek, eğitmek için bağırdığım zaman bana tavır yapardı. Köpek bu ya.
4 yaşındaki yeğenim. Yaramazlık yapıyor. Kızdığımızda küsüyor. Yanımıza yanaşmıyor.
Sizi döven, canınıza kast eden bir insana nasıl ısrarla sevgi besleyebiliyorsunuz.
Yapılan yorumlarda size acıyanlara cevap yazmışsınız, eleştirenleri görmezden gelmişsiniz ama siz kendinize acımıyorsunuz. Ben empati kuramıyorum, kusura bakmayın.
Evet haklisiniz insan sevdiğini öldürür nede olsa.Mezarda bir çok kadın aşırı sevgi ve kıskançlıktan yatıyor. Ve bir çok adam cezaevinde karısını, sevgilisiniz öldürmekten hapishanede yatıyor.
Bunu hatırlamak vazgeçmenize yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?